Cum și-a cerut Elvira Deatcu soțul în căsătorie, în Vama Veche: "Nu a fost cu inelul în asfințit și cu o cupă de șampanie"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum și-a cerut Elvira Deatcu soțul în căsătorie, în Vama Veche. Elvira Deatcu și soțul ei, Horea Nicorici, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți de 23 de ani. Elvira Deatcu a povestit că l-a cunoscut pe partenerul ei încă din adolescență. Aceștia au avut o relație la distanță în timpul studenției, actrița aflându-se în București, iar cel care urma să îi devină soț la Cluj. În mod surprinzător, Elvira Deatcu a fost cea care și-a cerut soțul în căsătorie, în timp ce erau în vacanță, în Vama Veche.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a cerut Elvira Deatcu soțul în căsătorie, în Vama Veche. Actrița Elvira Deatcu, 51 de ani, este căsătorită cu partenerul ei, Horia Nicorici, de 23 de ani. Cei doi se cunosc de fapt din adolescență, iar o vreme au avut o relație la distanță, fiind studenți la facultăți diferite. Elvira Deatcu a mărturisit că de fapt ea a fost cea care și-a cerut soțul în căsătorie, în timp ce se aflau în Vama Veche. De asemenea, Elvira Deatcu a povestit cum a primit inelul de la soțul ei, însă l-a pierdut.

elvira_deatcu-copieelvira_deatcu-copie

Cum și-a cerut Elvira Deatcu soțul în căsătorie, în Vama Veche

Elvira Deatcu și soțul ei, Horia Nicorici, au un mariaj de 23 de ani, însă relația lor nu a fost lipsită de peripeții. Actrița Elvira Deatcu a povestit despre începuturile relației cu partenerul ei, cei doi cunoscându-se pe vremea când erau foarte tineri. Actrița a fost cea care și-a cerut în căsătorie alesul, în Vama Veche.

Noi eram de mulți ani împreună, într-un fel. Eram studenți, eu aici, unul hăis, altul cea. Tot glumim că relația noastră s-a desfășurat foarte mult pe peronul unei gări din țara aceasta. Eram de ceva vreme așa, în povești, cum se zice în Ardeal. La un moment dat, în Vamă, era o discuție: O să fie, o să fie! Normal că spre asta ne îndreptăm!.

Citește și: „Ne-am și certat. Nu am vorbit multe zile”. Elvira Deatcu recunoaște că ea și Carmen Tănase au avut mai multe conflicte. Cum s-au împăcat

Citește și: Elvira Deatcu și Claudiu Bleonț îi joacă pe soții Ceaușescu în Spy/Master. Detalii din culisele serialului HBO

Citește și: De ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copii

Nu discutam atât de mult cum pare acum. Se mai atingea acest subiect, dar nu simțeam că ticăie ceasul și că ar fi momentul, că trebuie să fiu mireasă. La un moment dat, stând în apă, am zis: Dar nu ar fi bine să ne și luăm?'. Iar soțul meu, pe atunci viitorul soț, a zis: Ba da. Știi că ai dreptate?'. Nu a fost cu îngenuncheri, cu inelul în asfințit și cu o cupă de șampanie. Nu a fost.', a mai menționat Elvira Deatcu pentru Ego.ro.

Elvira Deatcu și soțul ei nu aveau bani de nuntă

Elvira Deatcu a măi povestit că nu aveau nici măcar bani de nuntă, însă părinții lor i-au ajutat, așa că totul a funcționat de minune.

Nu regret. Nu ar fi avut o altă însemnâtate momentul dacă ar fi fost în genunchi, în nisip, cu un inel splendid în mână. Poate că am greșit, poate că inelul trebuia să îl cer. (râde) L-am primit mai târziu. Așa, într-o lună am făcut nunta. Nu aveam nici bani, ne-au ajutat părinții. Am făcut nunta și ne-am luat o grijă. Nici nu știu, la noi așa a funcționat. Așa s-au făcut cărțile, habar nu am dacă a fost formula ideală. Cine știe?'„, a mărturisit Elvira Deatcu.

Cum și-a pierdut Elvira Deatcu inelul: „Nu sunt neapărat fana pietrelor”

Povestea de dragoste inedită a Elvirei Deatcu și a soțului ei Horia Nicorici a continuat cu un alt moment mai puțin norocos. Actrița și-a pierdut inelul în timp ce se spăla pe mâini, însă partenerul de viață i-a venit în ajutor și i-a luat…un ceas.

Inelul tip șaibă, cum zice soțul. Eu nu sunt neapărat fana pietrelor. A zis: Acest inel, tip șaibă?'. Da, acesta! Am fost atât de grijulie cu inelul tip șaibă, că l-am lăsat într-o toaletă, la un teatru. M-am spălat pe mâini și l-am lăsat acolo. Nu. (n.r. nu a primit altul). Mi-a luat un ceas. (râde)', a mai adăugat Elvira Deatcu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton