Cum și-a cunoscut Simona Țăranu soțul și cum se înțeleg după 9 ani de căsnicie: "Pentru mine nu a fost dragoste la prima vedere, însă el a devenit foarte insistent"

.

Cum și-a cunoscut Simona Țăranu soțul și cum se înțeleg după 9 ani de căsnicie. În 2015, superba știristă se căsătorea în Italia, cu partenerul ei, Sorin Pintilie, într-un decor de vis. Într-un interviu recent, vedeta a rememorat prima lor întâlnire și a povestit cum merg lucrurile în relația lor după aproape un deceniu de mariaj.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Carismatica prezentatoare a jurnalului de sport de la Digi 24 este căsătorită de 9 ani și mărturisește că în căsnicia ei nu este mereu totul lapte și miere, cu atât mai mult cu cât și ea, și partenerul ei de viață sunt două firi ambițioase și energice. Iată cum rezolvă micile conflicte, dar și ce povestește Simona Țăranu despre debutul poveștii ei de dragoste!

451041588_3103633416434324_2771504686732777095_n451041588_3103633416434324_2771504686732777095_n

Cum și-a cunoscut Simona Țăranu soțul și cum se înțeleg după 9 ani de căsnicie

Prezentatoarea de știri sportive mărturisește că, atunci când l-a întâlnit pe soțul ei, nu a fost dragoste la prima vedere, dar el nu s-a lăsat și, în cele din urmă, a cucerit-o, cei doi devenind un cuplu în perioada studenției.

Citește și: Ioana Ginghină a început să mănânce carne după opt ani în care a fost vegetariană. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: „Nu îmi ieșeau bine analizele'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București după amenajare: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor'

Citește și: Smiley, replică pentru Dinu Maxer după ce el și Damian Drăghici au fost acuzați că s-au inspirat de la el: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa «S-a furat mireasa»'

„Am trecut printr-o zonă în care se juca tenis de masă. Iar el era în timpul unui meci.  M-a zărit și spune că i-am atras atenția. Pentru mine nu a fost dragoste la prima vedere, însă el a devenit foarte insistent. Locuia peste hotare cu familia, mutată dinainte de ‘89.

Știam că nu poate fi vorba de o relație din moment ce eu studiam în Piatra Neamț iar el venea la bunici doar în vacanțe. Așa că am continuat să ținem legătura, să corespondăm și relația propriu zisă s-a înfiripat în anii studenției„, a povestit Simona pentru fanatik.ro.

Simona Țăranu: „Am înțeles că suntem diferiți și apreciem acest aspect știe să aplaneze conflictele din familie”

Ca în orice familie, și în cuplul lor apar neînțelegeri și, dat fiind că sunt amândoi două „pietre tari”, uneori iese cu scântei. Simona Țăranu mărturisește însă că există însă și un avantaj în faptul că sunt atât de asemănători – acest numitor comun îi și apropie.

„Când se aprind scântei e binevenită o pauză de câteva zeci de minute. Ne ocupăm timpul cu alte activități astfel încât să reflectăm asupra situației și să evităm impulsivitatea. După ce ne calmăm, reluăm comunicarea în care credem amândoi.

Am înțeles că suntem diferiți și apreciem acest aspect. Încercăm să respectăm ce îl deranjează pe celălalt și am înțeles că suntem capabil să filtrăm informația într-un mod subiectiv, pentru că nu avem pregătirea necesară de a ne detașa de ceea ce ne impactează sau simțim. Nu au dispărut astfel de momente și înțelegem că sunt firești, atât timp cât nu sunt duse la extrem.

Suntem două firi determinate, ambițioase, energice și poate și asta ne agită uneori. Dar ne și apropie, pentru că îl considerăm un numitor comun și un plus, mai ales când avem activități comune. Spre exemplu în vacanță, când amândoi preferăm explorarea, socializarea, agitația„, a mai spus Simona pentru sursa citată.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton