Cum și-a cunoscut Steliana Sima soțul. Pactul care i-a ajutat să nu aibă probleme în mariaj: „Nu am vrut să îl sufoc"

.

Steliana Sima l-a cunoscut pe actualul ei soț în căminul unde locuia. El a recurs la un truc ca să îi atragă atenția. A inițiat o conversație cu ea, după ce, în prealabil, încercase să folosească un telefon cu fise care nu funcționa și care se afla chiar în locul unde ea zăbovea pe un scaun. Treptat, idila lor a evoluat. S-au căsătorit, iar de 31 de ani povestea lor curge frumos înainte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

S-au completat din primul moment și așa o fac și astăzi. Steliana Sima împărtășește o legătură puternică cu soțul ei, dar și cu fiul lor, Cătălin. Acesta a făcut-o și soacră mare în urmă cu patru ani, când s-a căsătorit cu Laura, cu care avea o relație de 10 ani și pe care artista a privit-o întotdeauna ca pe o fiică.

steliana sima 5567steliana sima 5567

Cum a început relația dintre Steliana Sima și cel care avea să îi devină soț

Steliana Sima nu o să poată uita vreodată momentul în care și-a cunoscut jumătatea, pentru că povestea lor de viață bate filmul.

„Sunt ani mulți de atunci. Am stat împreună la cămin. Eu stăteam la recepție, pe fotoliu, ajunsesem de la serviciu și mă odihneam puțin până să urc în camera. Atunci, a venit soțul meu. Deasupra mea era un telefon cu fise care nu funcționa. A introdus o fisă, două, trei. La un moment dat am zis: Nu vă supărați, telefonul nu funcționează'. Dar, de fapt, el asta aștepta! Mă văzuse și nu știa cum să interacționeze cu mine! Mi-a zis: Mulțumesc frumos! Pot să mă așez?'. Desigur!'. Mai era un loc acolo. Așa a început prietenia noastră', dezvăluia cântăreața pentru Ego.ro.

Citește și: Cătălin Cazacu neagă că a înșelat-o pe Ramona Olaru: „Am jurat în biserică că nu mă mai întorc la ea. A fost singura dată când eu m-am pus în genunchi. Nu a meritat'

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent

Citește și: Noor Alfallah l-a dat uitării pe Al Pacino, după ce l-a făcut tată la 82 de ani. Cu ce bărbat se vede acum și cum a fost surprinsă zilele trecute

Citește și: Salman Khan și familia lui au primit amenințări cu moartea, după ce un bun prieten al starului indian a fost împușcat mortal în Mumbai. Motivul pentru care actorul este vânat de interlopi

Citește și: Cum a ajuns Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…' / EXCLUSIV

Ce pact a făcut Steliana Sima cu soțul ei

Deși nu a iubit niciodată muzica populară, soțul i-a respectat profesia. Ba mai mult, ca să le fie viața mai ușoară, au făcut și un pact. Atunci când Steliana avea de ascultat un material de la un coleg, partenerul ei de viață era lăsat să fumeze.

Soțului meu nu i-a plăcut muzica populară de când ne-am căsătorit. Însă, mi-a respectat munca, mi-a respectat meseria. Nu am vrut să îl sufoc pe partea aceasta, să zică: Muzică, muzică, nu mai suport. Mai las-o și tu baltă. Atunci când primeam un material nou de la un coleg, sigur că trebuia să îl ascult. Eram curioasă, voiam să îl felicit, să împărtășim păreri', a declarat Steliana Sima pentru Spynews.ro.

Îl rugam frumos pe soțul meu, îi spuneam: Acum, 45, 50 de minute, am să ascult muzică populară. Iar el îmi spunea: Bine. Pot fuma în mașină? Nu are voie să fumeze în mașină. Îi dădeam voie să fumeze. Era un pact', a mai spus Steliana Sima.


 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton