„Tata a murit în biserică, la 50 de ani, a fost un șoc pentru mine". Cum și-a revenit Jorge după decesul tatălui și cum l-a schimbat durerea trăită

 Tudorache Simona
.

Jorge și-a pierdut bunicul și tatăl la câteva luni distanță și a suferit cumplit. Artistul avea 23 de ani când părintele lui a făcut atac cerebral, pe când se află în biserică, și a murit a doua zi de Paște. Jorge a reușit cu greu să treacă peste acest moment, care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Jorge recunoaște că durerea l-a făcut să se supere pe Dumnezeu pentru pierderile suferite. Atunci când a cunoscut-o pe actuala soție, lucrurile s-au schimbat. Ramona l-a ajutat pe solist să se apropie de Divinitate.

jorge-5jorge-5

Cum și-a revenit Jorge după decesul tatălui și cum l-a schimbat durerea trăită

Astăzi, Jorge vorbește cu resemnare despre drama trăită în trecut. I-a modificat trăirile, l-a adus pe alte culmi. „Am avut și eu perioadele mele de rătăcire, mai ales atunci când tata a murit și eram supărat pe Dumnezeu. Tata a murit în biserică, la 50 de ani, a fost un șoc pentru mine.

A făcut atac cerebral, a doua zi de Paște. A fost ceva greu, greu, aveam 23 de ani. Cu 7 luni înainte murise și bunicul și am rămas fără bărbați în familie. Mulți ani de zile am fost supărat, nu înțelegeam nimic. Abia la 30 de ani, când am cunoscut-o pe soția mea, Ramona, m-a ajutat să mă întorc către Dumnezeu. Până atunci nu am vrut să aud, eram foarte supărat că nu îl mai aveam pe tata și nici pe bunicul, nu mai aveam bărbați în familie' a povestit Jorge, în cadrul podcastului pe care îl realizează.

Citește și: „De dragul copiilor putem face absolut orice. Când există oameni care te judecă și nu știu adevărul…'. Alexandru Ciucu, despre relația pe care o are în prezent cu Alina Sorescu. Cum se înțeleg în privința fiicelor

Citește și: De ce Andreea Tonciu și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Nu vreau să iasă vreo eminentă, acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte”

Citește și: Anamaria Ionescu de la Power Couple o cunoștea pe femeia cu care soțul ei, Tudor, a înșelat-o: 'Nu am fost atât de geloasă pe cât mi-am imaginat, dar…'

Citește și: „M-am gândit de mai multe ori la divorț”. Sanda Ladoși, despre tensiunile din căsnicia ei de 17 ani cu Ștefan Tache. Ce îi ține împreună

Jorge, uimit de gestul unui prieten: „S-a dus și și-a cumpărat loc de veci”

Artistul mărturisește că a fost șocat de gestul unui prieten care la 41 de ani și-a luat loc de veci. Această poveste l-a făcut să își pună câteva întrebări.

M-a șocat o chestie recent cu un prieten care e de vârstă cu mine, 40 de ani, mă rog, 41, și s-a dus și și-a cumpărat loc de veci. Eu eram: Ăsta știe ceva?' Ce fel de mentalitate trebuie să ai, cât de sânge rece trebuie să ai ca la 41 de ani să mergi să îți cumperi loc de veci? Și m-a pus pe gânduri. Îmi ziceam: Măi, nu m-am gândit niciodată până acum la treaba asta.' Mă gândeam că până la 60-70 de ani nici nu o să mă gândesc la treaba asta', a mai spus Jorge.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton