"Vorbesc nu numai de intimitatea sexuală…". Cum și-a salvat Diana Dumitrescu relația cu soțul ei după ce au devenit părinți

 Dumba Gabriela
.

Diana Dumitrescu a oferit câteva sfaturi din propria experiență pentru salvarea căsniciei după apariția unui copil. Actrița recunoaște că a fost la un pas de divorț după ce a devenit mamă, însă în cele din urmă a reușit să treacă peste marile schimbări din viața ei și a soțului și au rămas împreună. Diana Dumitrescu spune că nu doar intimitatea sexuală este importantă într-un cuplu, după apariția copilului, ci conectarea mai profundă cu partenerul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu și Alin Boroi formează un cuplu de șapte ani și au împreună un băiețel născut în 2019. Deși și-a dorit enorm un copil și a fost foarte fericită când a devenit mamă, Diana Dumitrescu recunoaște că provocările au fost enorme pentru familia ei. Și nu ascunde faptul că s-a aflat la un pas de divorț.

234234234234

Cum și-a salvat Diana Dumitrescu relația cu soțul ei după ce au devenit părinți

Mariajul dintre Diana Dumitrescu și Alin Boroi a traversat momente de cumpănă după ce au devenit părinți.

Am făcut un copil, am devenit mamă, schimbarea a avut loc în această perioadă de trei destul de dificili. Mi-a fost foarte greu la început, tocmai pentru că eram o persoană mondenă și îmi plăcea să socializez, să ies foarte mult în oraș, să vorbesc cu oameni și așa mai departe.

Și am avut o perioadă de dezechilibru, în care nu eram sigură ce se întâmplă – vreau, nu vreau, îmi place, nu-mi place. Dar acum, în momentul față, aș alege să fiu acasă cu copilul meu decât la un eveniment„, a declarat Diana Dumitrescu pentru cancan.ro.

Actrița a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de cuplu după apariția copilului și cum a reușit împreună cu soțul ei să treacă peste orice neînțelegeri.

Se transformă, dar depinde că sunt situații și situații. Este foarte important să păstrezi o relație apropiată cu soțul, să comunici, să ai intimitate cu soțul tău. Pentru că dacă nu, ca orice relație, se pierde, se distruge.

Plus că prima perioadă în care apare copilul și schimbările intervin nu doar pentru mamă, ci și pentru tată, trebuie și el să înțeleagă femeia mai ales că e plină de hormoni.

Dar și femeia trebuie să fie atentă la nevoile soțului. Este foarte greu și noi am trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care era așa «e bine, nu e bine, ce se întâmplă cu noi». Ne-am luat timp pentru noi, am mai plecat în weekend în doi, ne-am reconectat, e foarte important. Vorbesc nu numai de intimitatea sexuală, ci vorbesc și de intimitatea ca și cuplu, să stai de vorbă, să povestești alte lucruri ce nu țin de copil.„, a mai dezvăluit Diana Dumitrescu.

Citește și: Diana Dumitrescu și-a prins soțul cu mesaje compromițătoare:'L-am și urmărit, am locația lui'

Citește și: Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei certurile de cuplu:„Am învățat de la bunica lui să…’

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru: „Nu este ușor de trăit cu mine’

Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț

Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți. Actrița și omul de afaceri sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună un băiețel, pe nume Carol.

După ce Carol a împlinit un an, se pare că Alin Boroi și Diana Dumitrescu au trecut prin momente delicate în ceea ce privește căsnicia lor.

„Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț.

De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers’, a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea lui Teo Trandafir acum puțin timp.

În continuare, cei doi soți dorm separat, având în vedere că băiețelul lor traversează o perioadă de adaptare și există riscul să se simtă abandonat.

„A funcționat vreo două săptămâni, dar știi cum e… până se îmbolnăvește prima oară și zici: Hai că mă ocup eu. Ca mamă, oricum știi mai bine, ai alte instincte. Cumva acolo am ajuns… Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an’, a adăugat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton