Cum și-a sărbătorit Dana Rogoz fiica. Ce mărturisire i-a făcut Lia, care a împlinit patru ani, celebrei sale mame: „Simt că vei avea un drum ales în viața asta, că prea ușor cucerești inima oricui te întâlnește"

 Tudorache Simona
.

Emoții puternice pentru Dana Rogoz! Vedeta s-a lăsat, ieri, purtată de emoții, fiica ei și a regizorului Radu Dragomir a împlinit patru ani. Lia e o splendoare de copil și se arată încă de pe acum interesată de un domeniu în care mama ei face carieră, actoria. Dana Rogoz îi susține fiecare pas și o lasă să prindă aripi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Fetița i-a mărturisit celebrei sale mame că i-ar plăcea ca la un moment dat să împartă scenă, pentru că și ea își dorește să devină tot actriță. Vorbele Liei au impresionat-o pe Dana Rogoz, care simte că fiica ei poate să reușească tot ce își propune. Lia a avut, ieri, o aniversare ca la carte și a fost sărbătorită de toți cei dragi ei. Dana Rogoz a postat mai multe imagini de la eveniment.

familie-dana-rogozfamilie-dana-rogoz

Dana Rogoz, aniversare de poveste pentru fiica ei

Dana Rogoz are doar cuvinte alese despre fiica ei, o minunăție de copil. „Cea mai fericită fetiță din lume! Așa a fost ieri Liuca, când am sărbătorit-o acasă, alături de familie. Efectiv nu îi mai încapea atâta bucurie în corpul ei micuț. Un preaplin de fericire – asta s-a întâmplat și mă rog din suflet să îl retrăiască mereu! La mulți ani, copil minune! Și uite așa a mai trecut un an! La mulți ani, Liuca minunată!', a scris Dana Rogoz, pe o rețea de socializare.

Citește și: Cum a gestionat Anghel Damian începutul relației cu Theo Rose, când s-au trezit peste noapte cele mai „vânate” vedete din România: „Recunosc că am fost bulversat. Am fost prinși în acest tăvălug. E foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni…” Cum se înțelege cu socrii / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: „Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să…”

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Dan Negru lui Florin Piersic: 'I-am adus un tort uriaș, în formă de piersică, de 10 kg. La 90 de ani, i-am promis unul de…' În ce țară vor să meargă împreună / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Tavi Colen atunci când a fost întrebat despre relația cu Gabriela Cristea: „Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni” / S-a scris că au fost împreună în 1999

Citește și: Loredana Groza a fost îndrăgostită de Miodrag Belodedici, în liceu: „Arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși. Decupam pozele cu el din ziare! Colegelele mele de liceu știu…”

Lia vrea să își urmeze mama pe scenă

Vedeta se declară fascinată de fiecare trăirile pe care o are alături de fetița ei, despre care crede că va avea un drum ales. Lia a moștenit trăsăturile mamei sale, dar și pasiunea pentru artă.

La mulți ani, Lia Bucuria noastră! Doamne, câtă bucurie și câtă frumusețe și câtă gingășie ai adus cu tine pe lumea asta. Uneori aproape că nu îmi vine să cred că ești reală! Îmi vine să te ciupesc, să te gâdil și apoi să te strâng în brațe tare de tot, cât să îmi îmi potolesc din dragostea asta flămândă pe care o simt când te privesc.

Mi-ai spus ieri că, atunci când o să fii mare, vrei să fii mămică cum sunt eu, dar și actrița, să jucăm împreună pe aceeași scenă. Ce vis frumos pentru o fetiță de 4 ani.

Când dai de greu, îți spui singură, cu voce tare, deși nu noi te-am învățat: „Lia poate! Lia o să reușească!”. Și eu chiar simt asta. Chiar simt că vei avea un drum ales în viața asta, că prea ușor cucerești inima oricui te întâlnește. E ceva din tine care poate schimba lumea, care o poate face mult mai frumoasă.

La mulți ani, Lia! Suntem extrem de fericiți, de mândri, de recunoscători, de norocoși că tu ești fetița noastră', a mai spus Dana Rogoz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton