Cum și-a serbat Andreea Berecleanu ziua de naștere alături de soțul ei, Constantin Stan: „Am o viață frumoasă. După 49 de ani...” / Ce urare neașteptată i-a făcut Mihaela Rădulescu

 Calin Maria Bianca
.

Cum și-a serbat Andreea Berecleanu ziua de naștere alături de soțul ei, Constantin Stan. A fost motiv de petrecere în familia Andreei Berecleanu de curând. Îndrăgita vedetă a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani, astfel că a sărbătorit ziua ei de naștere într-un mod inedit și atipic. Nu, nu a organizat o masă festivă acasă, alături de toți cei dragi, distracția fiind în toi, ci a ales să se recreeze alături de soțul ei, medicul Constantin Stan, prin Sibiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar numeroase poze postate de Andreea Berecleanu ieri pe rețelele de socializare, unde se poate observa faptul că a vizitat Muzeul Național Brukenthal din Sibiu. În poze apare alături de soțul ei, însă nu numai. E clar că nu au fost singuri, ci însoțiți de mai mulți prieteni, astfel că pe lângă pozele cu ei, vedeta a surprins numeroase tablouri unice din celebra clădire.

berecleanu2-1-1024×1024-1berecleanu2-1-1024×1024-1

Citește și: „De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus…”. Ce spune Andreea Berecleanu despre operațiile estetice, la 48 de ani

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andreea Berecleanu, după plecarea copiilor la studii, în străinătate: „Niște crize atroce, a trebuit să mă opereze, am clacat”

Citește și: Gabriela Cristea, după ce Tavi Clonda i-a umblat în telefon, pe ascuns: „Hai să vi-l pârăsc pe soț. A vrut să afle dacă am vreo întâlnire sau ceva. Efectiv…' / De ce a făcut artistul acest gest

Citește și: Cum se înțelege Theo Rose cu soacra: „E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că…”/ Cum arată mama lui Anghel Damian

Cum și-a serbat Andreea Berecleanu ziua de naștere alături de soțul ei, Constantin Stan

Pentru Andreea Berecleanu e clar că vârsta este doar un număr, iar asta nu o spunem doar noi. Arată foarte bine, iar trecerea anilor nu se vede pe fața ei, astfel că de multe ori a fost întrebată dacă are operații estetice. Se pare însă că răspunsul ei a fost de fiecare dată unul negativ, iar vedeta se bucură de o genă bună, cei 49 de ani fiind doar în cartea de identitate. Bineînțeles, fiind cunoscută de publicul larg, încă de la primele ore ale dimineții a primit numeroase mesaje frumoase și urări.

Am o zi frumoasa, exact asa cum mi-am dorit-o. Si am si o viata frumoasa, Slava lui Dumnezeu, familiei mele si tuturor celor care mi-au fost aproape neconditionat. Daca raman cu asta si dupa 49, restul e doar noroc! Multumesc tuturor pentru mesajele minunate.„, este mesajul transmis de Andreea Berecleanu de ziua ei de naștere.

Ce urare specială a primit Andreea Berecleanu de la Mihaela Rădulescu

Multe persoane din showbiz-ul românesc s-au gândit la Andreea Berecleanu de ziua ei de naștere, astfel că fiecare i-a scris câte un mesaj. Totuși, nimeni nu se aștepta la urarea pe care i-a făcut-o Mihaela Rădulescu. Aceasta a spus despre ea că este o femeie „ediție limitată„, în traducere liberă, că nu se mai găsește ca ea.

O femeie ediție limitată. La mulți ani, Andreea!„, este mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Instagram.

Asta nu este însă singura urare specială, fiindcă și soțul Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan, a avut grijă să își surprindă partenera de viață încă de la primele ore ale dimineții cu o declarație de dragosote.

„Iubito, pentru mine e ziua ta în fiecare zi! Sunt fericit alături de un om ca tine , cu o femeie unică pentru mine. La mulți ani!„, este mesajul publicat de soțul Andreei Berecleanu.

Andreea Berecleanu: 'Ce lucru mare să te simți iubit, să transmiți iubire!'

Nu doar cei dragi i-au făcut surprize și i-au scris urări de bine, ci și marea ei comunitate de pe rețelele de socializare, astfel că azi, a ținut să le mulțumească tuturor. Copleșită de toate mesajele frumoase și încărcate cu iubire, Andreea Berecleanu le-a scris fanilor ei un mesaj pe măsură, în care le mulțumește pentru tot!

„Va multumesc din suflet pentru miile de mesaje de ziua mea, pentru gandurile bune si pentru tot dragul! Va intorc acelasi bine catre familiile voastre, va doresc sanatate si bucurie! Ce lucru mare sa te simti iubit, sa transmiti iubire!„, a spus Andreea Berecleanu, în semn de mulțumire pentru toți cei care s-au gândit la ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton