Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: "Ascultăm și căutăm un compromis pentru fiecare dintre noi" / Ea are 38 de ani, iar el 46

 Dumba Gabriela
.

Andreea Ibacka a vorbit despre impactul pe care diferența de vârstă de 8 ani dintre ea și Cabral l-a avut asupra relației lor. Deși nu îi despart mulți ani, actrița recunoaște că au traversat perioade în care fiecare dintre ei a trebuit să facă unele compromisuri pentru binele relației. Chiar și în prezent, după 16 ani împreună și doi copii care îi responsabilizează, Cabral și Andreea Ibacka sunt nevoiți să facă și compromisuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka și Cabral s-au căsătorit în anul 2011 și au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Între prezentatorul de la PRO TV și soția sa există o diferență de vârstă de opt ani. El are 46 de ani, în timp ce Andreea are 38, dar au reușit să treacă peste această provocare.

2009220092

Andreea Ibacka recunoaște că diferența de 8 ani dintre ea și Cabral și-a spus cuvântul la un moment dat

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de 16 ani și s-au cunoscut pe platoul de filmare de la telenovela românească „Inimă de țigan'. Actrița nu a fost prea impresionată atunci de vedeta de la PRO TV și consideră nu tocmai bune glumele lui.

Andreea a povestit,  cum a fost la începutul relației, dar și când s-a simțit ea pregătită pentru a devenit mamă. În acest moment, Cabral simte că are nevoie de o pauză de la carieră pentru a se dedica mai mult lui, însă Andreea simte că  poate face mai mult din punct de vedere profesional.

„La noi e și o diferență de vârstă de 8 ani. Nu sunt nici mulți, dar nici puțini. Cumva am simțit lucrurile ușor decalat. Concret. El era pregătit pentru copii împreună, dar a avut răbdarea și maturitatea de a aștepta să fie momentul potrivit pentru amândoi.

Apoi, inevitabil și în carieră s-au consumat sau sunt în desfășurare diferit prin prisma vârstei și el deja simte că e nevoie să pună frână, să ia o pauză, îl înțeleg, să aibă mai mult timp pentru el. Eu simt că m-am dedicat mai mult familiei în ultimii ani, că am avut sarcinile, concediile de maternitate și tocmai că este momentul să accelerez puțin în zona profesională.

E perioada în care ascultăm și căutăm un compromis pentru fiecare dintre noi. Și să nu îl forțăm pe partener să aleagă ca noi', a povestit Andreea Ibacka într-un podcast.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil, în weekend: „Începe o nouă etapă'. Imagini emoționante de la eveniment / Cum a reacționat Cristina Ciobănașu

Citește și: Maria Hîngu, concurentă la Survivor 2021, este însărcinată prima oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu. Cum a ajuns artistul să se căsătorească anul următor cu Adelina Pestrițu: „Adelina era prietena mea foarte bună'

Ce părere are Cabral despre diferența de vârstă dintre el și Andreea

La rândul său, Cabral spune că nu a fost niciodată acest aspect un impediment în relația lor:

„Așa e nefasta, nu scapă vreo ocazie să te facă de toată ocara… La mine n-a fost nicio criză, am trăit întotdeauna fiind conștient că nu știu când se termină ața. Nu știu câte zile am, așa că am încercat în viață să fac toate lucrurile pe care oamenii se bazau să le fac… dar să am grijă să și trăiesc, între timp. Am avut pasiuni pentru diverse hobby-uri, le-am consumat.

Am vrut să sar cu parașuta – am sărit! Am vrut să fac enduro, paragliding, sailing și kite – am făcut! Ne-am făcut echipă de curse, Bad Petunia, suntem constant pe podium. Merg pe moto. (zâmbește) Știi cum e… îți plătești și ratele, mai mănânci și câte un ecler.

Andreea Ibacka spune că nu s-ar putea muta niciodată din România

Andreea Ibacka a mai vorbit și despre lucrurile pe care și-ar dori să le mai facă de acum înainte și conștientizările pe care le-a avut. 

„Nu pot să le spun regrete, dar cumva, fiind foarte tânăr, poate nu conștientizezi cât de repede trece timpul, poate mă bucuram altfel, mai conectată de anumite momente la care mă gândesc acum.

Eu sunt foarte atașată de familia mea și de aceea niciodată n-aș putea să mă mut din țară, că eu nu pot să plec fără mama, tata, bunica, cățel, purcel și așa ma departe.

Încerc acum să mă țin de o treabă care nu prea îmi iese, să îmi vizitez bunicii, pentru că ei sunt aici, în București, la 5 minute, mi-aș dori să petrec cât mai mult timp alături de ei și să petreacă copiii mei cât mai mult alături de ei. Aș vrea să mă bucur cât mai mult de treaba asta, cu putință', a mai povestit Andreea Ibacka.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton