Cum slăbește Giulia Nahmany înainte de sărbători! Secretul ei este la îndemâna oricui: consumă porții mici de mâncare!

 Andreea Archip
.

Adeptă a unui stil sănătos de viață, Giulia Nahmany a luat măsuri înainte de sărbători, pentru a nu acumula kilograme nedorite. Vedeta vrea să slăbească 2-3 kilograme.

giulia-nahmanygiulia-nahmany

Actrița vrea să își păstreze intacte formele și conștientă fiind că de sărbători vor fi multe tentații culinare, a trecut la slăbit. „Eu oricum am un stil de viață sănătos, deja mi-am luat două săptămâni în avans, în care să dau jos puțin mai mult ca să pot mânca puțin mai mult de sărbători. Îmi spun o afirmație în fiecare zi și anume că îmi permit să fiu perfectă și să fiu exact așa cum trebuie să fiu și îmi creează așa o stare de liniște. Mănânc foarte ordonat, sănătos, așa cum mănânc de obicei, dimineața ceva micuț, la prânz la fel, între mese nimic și beau multă apă”, ne-a povestit ea.

S-a obișnuit cu porții mici de mâncare

Giulia Nahmany susține că mâncarea consumată în porții mici ar fi secretul unei siluete de invidiat. Trucul funcționează de minune în cazul ei. „Nu numai că este foarte sănătos, dar oprește îmbătrânirea. Deci am constatat acest lucru, trebuie mâncat porții mai mici. La început este mai greu, dar încet încet ne obișnuim”, este convinsă ea.

Mai mult, ne-a detaliat cum arată meniul ei într-o zi. E nevoie de determinare pentru a nu încălca regulile alimentare. „O porție mică înseamnă, de exemplu ,dimineața 30 grame de ovăz, adică 3-4 linguri, cu puțin lapte de soia și un fruct, prânzul întotdeauna pentru mine înseamnă o salată și o combin fie cu năut, fie cu ciuperci, seara ceva foarte ușor: o supă sau niște legume trase la tigaie. Și se poate mânca la prânz tot un fruct pentru a primi acea porție de dulce:, a declarat, pentru Viva!, Giulia Nahmany.

Video: Cosmin Nistor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton