Cum a slăbit Roxana Nemeș și ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Mergem înainte. De vreo trei luni, am aflat că am…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Roxana Nemeș a fost prezentă aseară la VIVA! Influencers Party 2024, prilej cu care ne-a oferit un interviu exclusiv pentru viva.ro. Vedeta ne-a povestit că, la 3 ani de la căsătoria cu Călin Hagima, va pleca în Turcia alături de soțul ei și de familie, unde va susține un concert. Totodată, ne-a dezvăluit cum a reușit să slăbească, dar și ce diagnostic neașteptat a primit din partea medicilor, acum trei luni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Roxana Nemeș a participat ieri, 18 septembrie, la VIVA! Influencers Party 2024, cel mai așteptat eveniment monden al anului. Îmbrăcată elegant, într-o rochie neagră, am putut observa de la distanță că artista are o siluetă suplă, cu care întoarce toate capetele. Vedeta ne-a spus cum a slăbit, dar și ce schimbări a făcut în meniul ei zilnic, după ce a primit un diagnostic neașteptat din partea medicilor, acum trei luni.

FB_IMG_1726733099560FB_IMG_1726733099560

Citește și: De la ce pornesc certurile între Roxana Nemeș și soțul ei: „Dacă ai avea o relație roz, nicio problemă, cred că ar trebui să-ți pui semne de întrebare”/ De ce Călin Hagima nu își însoțește soția la evenimente

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

Citește și: Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă încă operează la vârstă de 91 de ani: „După ce am adus microscopul în România, rata mortalității a scăzut drastic, iar intervențiile au devenit mult mai precise și sigure…' / EXCLUSIV

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Cum a slăbit Roxana Nemeș și ce diagnostic a primit din partea medicilor

De curând, Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, au împlinit 3 ani de la căsătorie. Cei doi vor pleca în Turcia, unde artista va îmbina vacanța cu munca, căci va susține acolo și un concert. Prezentă la petrecerea VIVA de la ParkLake, artista ne-a dezvăluit și cum a reușit să slăbească atât de frumos.

Ce mai faci, Roxana?

Urmează să plec în Turcia mâine seară. Am acolo concert. Îmi iau și familia cu mine, ca să îmbinăm vacanța cu munca, așa cum am făcut o viață.

Știi că la ultima noastră întâlnire ți-am spus că mi se pare că ai slăbit foarte mult. Și acum mi se pare la fel. Ce ai făcut?

Nici eu nu mai știu, dar nu fac nimic neapărat special. De vreo 10 ani mi-am obișnuit organismul să îi dau ceea ce trebuie pentru că știu ce să mănânc, știu ce îi face sau ce nu îi face bine. Dar, de vreo trei luni, am aflat că am intoleranță la lactoză, iar eu mâncam doar lactoză. Orice consumam era cu brânză. Și am renunțat și la lactoză și acum nu mai mănânc mai nimic și da, cred că acesta e secretul. Ce mănânc este destul de sănătos. Mergem înainte. Mâncarea nu mai este o plăcere. Mănânc că trebuie și gata.

Roxana Nemeș: 'Cred că sunt un om înțelegător și tolerant'

Care este cea mai mare calitate a ta, dar și cel mai mare defect?

Calitate? Cred că sunt un om înțelegător și tolerant. Asta, când merită celălalt, logic. Dar întotdeauna încerc să mă pun și în situația celuilalt, să înțeleg și invers. Pentru că nu întotdeauna noi avem drepate. Și cred că asta este o calitate. Iar un defect, dau sfaturi gratuite. E un defect, pentru că mi-am luat-o de multe ori, și de la oamnei dragi. Din păcate, știi cum se spune, un prieten ar trebui să îți spună direct, că îți vrea binele. Dar majoritatea dintre noi nu prea acceptăm adevărul, să vii direct să spui anumite lucruri și atunci ne deranjează. Și învăț să nu mă mai dau cu părerea, că nu e cazul.

Ce defect are Roxana Nemeș

Dar tu cum reacționezi când cineva îți dă sfaturi?

Nu știu dacă le accept neapărat, dar când eu cer sfatul îl iau. În momentul în care eu cer un sfat, ți-l cer pentru că vreau să știu și părerea ta, indiferent că o să fac ca mine. Dar îl iau și mă gândesc la el, nu mă deranjează. Sau chiar mă deranjează, dar mă gândesc, poate omul acela are dreptate. Cred că asta ar fi! Și încă un defect, că acesta nu știu dacă a fost un defect, neapărat. Am învățat în ultimii ani să am mai multă răbdare, dar cu oamenii dragi, în rest îmi pierd foarte repede răbdarea, foarte repede.

Și parcă cu timpul ajungem la o înțelepciune cu oamenii pe care îi iubim… Să-i înțelegem, să îi tolerăm, să avem mai multă răbdare în viață, dar în rest… Cu lucruri pe care le-ai zis de un milion deori, care s-au înțeles de un milion de ori și tot nu sunt înțelese, nu.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra MorettiDomeniile Franco RomanePurple Flowers.

Foto: VIVA; Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton