Cum trec Andreea Ibacka și Cabral peste momentele tensionate din cuplu: „Ne spunem uneori adevăruri cam nasoale, în glumă. Prietena mea, Laura Cosoi, confirmă...”

 Tudorache Simona
.

Andreea Ibacka recunoaște că în mariajul ei cu neobositul Cabral nu curge doar lapte și miere, chiar dacă așa dau impresia. Actrița susține că își spun adevărul în glumă și se întâmplă ca relația lor să fie bântuită și de momente mai tensionate. Andreea Ibacka susține că soțul ei, Cabral, e o persoană cerebrală și că Tiago, fiul lor, îi seamănă din multe puncte de vedere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Ibacka mărturisește că are foarte multă încredere în Cabral, dar e valabilă și viceversa. Cei doi au trecut prin multe împreună, dar au rămas la fel de uniți. Andreea Ibacka și Cabral sunt de 16 ani împreună, iar între ei există o diferență de vârstă de opt ani.

cabral-87cabral-87

Andreea Ibacka a vorbit despre mariajul cu Cabral și despre provocările cu care se confruntă în viața de cuplu.

„Am putea crea falsa impresie că acasă noi o ținem tot într-un stand-up, dar îți dai seama că nu e chiar așa! Prietena mea, Laura Cosoi, aici de față, confirmă că a văzut și momente mai tensionate. Da, ca la oricine. Până la urmă suntem o familie normală, dar cred că da, umorul ne definește pe amândoi. Și atunci cumva ne întâlnim frumos la mijloc, ne mai spunem uneori adevăruri cam nasoale în glumă și cumva trecem mai ușor peste ele', spune Andreea Ibacka pentru Ciao.ro.

Cum e Cabral Ibacka în intimitate

Actrița crede că partenerul ei de viață are multe calități. Cabral e matur și știe cum să trateze o situație de viață, chiar dacă este recunoscut în special pentru latura lui comică.

„Depinde. Să știi că avem foarte mare încredere unul în celălalt și în sfaturile pe care ni le dăm unul celuilalt în momente cheie. Și, în general, da, el este, pe lângă latura lui – asta pe care o știe toată lumea – comică, întotdeauna bine dispus și așa mai departe, e foarte cerebral și foarte matur dintotdeauna. Bine, l-am și cunoscut târziu, așa că de, îi dădusem avans', precizează vedeta.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Cum e viața cu doi copii pentru Andreea Ibacka și Cabral

Andreea Ibacka admite că au multe de învățat de la copii și că viața lor arată altfel de când îi au prin preajmă. Cei doi sunt părinți pentru Namiko și Tiago, iar Cabral mai are o fiică din mariajul anterior, pe Inoke.

„Învățăm de la ei, învățăm tot timpul de la ei. Recent scriam pe social media cum din parentingul ăsta modern pe care încercăm să-l facem cu ei, de fapt un mix așa între tradițional și mai modern, ne dăm seama că facem și greșeli, chiar atunci când ni le semnalează copiii. Fiica mea este corectitudinea în persoană și nu trece peste reguli. Nu minte niciodată. Fizic, copiii seamănă – fetița cu Cabral și Tiago cu mine, dar la comportament este fix invers total: Namiko cu mine și Tiago cu tatăl lui', mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton