Cum trece Simona Pătruleasa peste certurile cu Sabin Ivanof, după 19 ani de relație: "Se întâmplă să ne mai și ciondănim, însă..."

 Dumba Gabriela
.

Simona Pătruleasa a vorbit despre relația de 19 ani pe care o are cu soțul ei, Sabin Ivanof, și admite că și ei se mai ciondănesc, dar niciodată nu s-a pus problema de o separare. Vedeta de la Kanal D spunea, la un moment dat, că din prima zi în care au devenit un cuplu, Sabin a stat mai mereu cu ea și nu au ieșit niciodată separat în oraș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa recunoșcă a fost judecată de foarte mulți oameni pentru felul în care a ales să își trăiască povestea de iubire. I s-a reproșat că trăiește într-o cochilie și că o supraprotejează pe Ingrid, fiica lor, însă prezentatoarea Kanal D a decis să nu asculte gura lumii.

05_cu_sabin_1691150005_cu_sabin_16911500

Cum se înțelege Simona Pătruleasa cu soțul ei, după 19 ani de relație

Într-un interviu pentru UNICA.ro, Simona Pătruleasa dezvăluie detalii din viața de familie și spune care este secretul căsniciei cu Sabin Ivanof. Întrebată despre povestea de iubire cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a dezvăluit cum au început relația, care durează de 19 ani.

„Chiar rememorăm din când în când acea perioada de început. Ne-am văzut prima dată în urmă cu 19 ani, asta după ce am tot vorbit la telefon timp de șase luni. Îmi amintesc că ne-am văzut la o cafea și de atunci am rămas împreună. Și atunci, ca și acum, mi-au plăcut privirea blândă și vocea caldă și frumoasă', a spus prezentatoarea de la Kanal D, care nu s-a ferit să recunoască că mai are și unele neînțelegeri cu soțul.

„Se întâmplă să ne mai și ciondănim, ca în fiecare familie, însă nu ținem supărarea și nici nu așteptăm să cedeze unul sau celălalt. Pentru noi cel mai important este să ajungem la un echilibru', a mai declarat Simona Pătruleasa.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Minodora, după ce și-a făcut o nouă operație estetică: „Te ustură, nu poți să dormi decât pe spate. Am intrat și în depresie’. Ce proceduri își mai face după ce a slăbit 40 de kilograme

Citește și: Cum arată vila Sânzianei Buruiană: „Costă în jur de 500.000 de euro. E mai mult o casă de vacanță…’ / Locuința este situată pe malul lacului Snagov

Deși apare aproape zilnic pe micul ecran, Simona Pătruleasa își face timp și se ocupă și de casa în care locuiesc. „Când nu mă aflu la pupitrul Știrilor Kanal D, sunt ca orice altă femeie care are familie. Fac piața, pun rufe la spălat, fac și curat, organizez dulapuri, pun becuri', s-a lăudat ea.

Cum este Simona Pătruleasa ca mamă a unei fetițe de 12 ani

Simona Pătruleasa și-a dorit foarte mult să fie mamă și chiar dacă este uneori exigentă, vrea să-i ofere fiicei ei, Ingrid, o educație aleasă.

„Sunt ca orice mamă, implicată în viața copilului său. Încerc să mențin un echilibru. Uneori sunt prea exigentă, alteori prea bună. Dar sunt întotdeauna alături de Ingrid când are nevoie de mine și am întotdeauna timp pentru ea.

Abia acum când sunt părinte îmi dau seama că părinții mei aveau dreptate de multe ori când se supărau pe noi, pe mine și fratele meu. Eu mă bucur că mama a fost mai strictă cu noi. Ne-a ținut cu picioarele pe pământ, mai ales în privința educației și valorilor care ne definesc ca oameni', a declarat despre rolul ei de mamă Simona Pătruleasa, care s-a bazat întotdeauna pe soțul ei în creșterea și educarea fetiței.

„Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și în momentul în care a venit Ingrid pe lume, am fost foarte fericită. În plus l-am avut mereu alături pe Sabin, pentru că este foarte important că mama să primească la rândul său suport emoțional. Nu am avut depresie postnatală, m-am și întors foarte repede la muncă și asta m-a ajutat, de asemenea', a mai zis ea pentru Unica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton