Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: "Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria și Tudor Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 19 ani, însă de-a lungul timpului au trecut prin mai multe momente grele. Unul dintre ele a fost atunci când erau la un pas de despărțire, iar el a înșelat-o cu o femeie pe care o cunoștea. În prezent, Anamaria Ionescu este recunoscătoare pentru acel moment greu din viața lor pentru că i-a apropiat și mai mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anamaria Ionescu a vorbit despre acest subiect de mai multe ori, astfel că a explicat clar cât de recunoscătoare este pentru că a avut loc un astfel de moment în viața lor. Aceasta consideră că dacă lucrurile nu se întâmplau așa, cel mai probabil, ea și Tudor Ionescu nu mai erau împreună în acest moment.

anamaria-ionescu-4anamaria-ionescu-4

Anamaria Ionescu, despre infidelitatea lui Tudor de la Fly Project și motivele pentru care l-a iertat

După aproximativ patru-cinci ani de relație cu Anamaria, Tudor Ionescu a fost infidel, un moment de mare cumpănă în povestea lor de iubire. Cu toate că le-a fost greu, solistul de la Fly Project și prezentatoarea TV au depășit momentul, s-au schimbat ca oameni, iar relația lor a devenit și mai sudată.

„Un astfel de episod te trezește la realitate. Poate dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună. Ne dădeam seama că flacăra iubirii s-a stins, că nu mai suntem compatibili și că fiecare își vede de drumul lui. Deși a fost foarte grea perioada aceea, cred că am avut amândoi nevoie de acel moment. Știu, poate pare ciudat, dar cred că momentul acela ne-a adus acum aici. Am realizat amândoi mai multe lucruri, ne-am schimbat', a povestit Anamaria, pentru Unica.ro.

Tudor Ionescu și-a asumat că a greșit, și-a cerut iertare și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i demonstra Anei că acel episod nu se va mai repeta. La rândul ei, Anamaria a realizat că și ea a greșit, la începutul relației, față de solist.

„Eram crudă, ca să spun așa. Până la Tudor avusesem câteva relații, dar nu știam cum să mă comport exact. Eu nu sunt genul de persoană romantică. Nici el nu este, a fost încă un punct în comun. Sunt drăgăstoasă, dar poate nu sunt așa cum și-ar dori unii. Nu știam cum să mă comport în relație. Sunt singura fată la familie.

Mai am un frate care și el a fost răsfățat la rândul lui. Fiind fată, am gândirea aceea poate pentru unii învechită, că fata trebuie cucerită, că trebuie să se lase greu. Așa am crescut. Probabil păream mai răsfățată. Poate nu i-am oferit unele lucruri de care el avea nevoie la momentul respectiv, așa mă gândeam eu atunci', a concluzionat Ana.

Citește și: Ce spune Cătălina Mustață la 12 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu: „A fost nedrept de urât după 21 de ani de căsnicie. Mult timp…'. Cum se înțelege actrița cu actualul soț

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Christian Sabbagh, după ce Anca Țurcașiu a refuzat să facă o fotografie împreună: „Eu, când o să fiu vedetă mare…’ / Anais are 7 ani și e populară pe rețelele de socializare

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul. Cum au fost surprinși în aeroport și reacția fanilor: „Și-a luat și bagajul cu el, fix ca în Thailanda’

Anamaria Ionescu susține că viața lor de cuplu s-a schimbat în bine, după infidelitatea lui Tudor

Anamaria Ionescu vorbește acum cu inima deschisă despre cele întâmplate, deoarece experiența a ajutat-o și vrea, la rândul ei, să fie un exemplu pentru femeile care trec prin aceeași experiență.

„Știu că sunt mulți care spun că dacă bărbatul înșală o dată înseamnă că se va mai întâmpla. Nu este general valabil. Sunt situații și situații. Trebuie să simți că vrei să mergi mai departe și că poți să treci peste un episod de genul acesta. Eu am preferat să acord a doua șansă pentru că știam că există iubire și din partea mea, și din partea lui.

Prefer în viață să regret că am făcut ceva decât că nu am făcut acel lucru. Asta e, am încercat. Pe noi lucrul ăsta ne-a ajutat. Din momentul acela eu nu am mai simțit nici măcar o singură dată din partea lui Tudor o înstrăinare, o îndepărtare față de mine', a mai povestit Anamaria Ionescu, la Fresh by Unica.

Iubirea a ajutat-o pe Anamaria Ionescu să ierte infidelitatea soțului ei.

Mulți confundă această iubire cu obișnuința. În timpul cât noi am fost despărțiți eu am realizat că e vorba despre iubire. Îmi ziceau prietenele: „Da revino-ți!”. Nu puteam. Nu mă vedeam fără el, pur și simplu. Balta are pește, știu, sunt conștientă, dar nu mă interesează alt pește. (râde) Nu mă interesează să văd cum e cu altcineva. Tudor este un om extrem de bun, familist. Pentru mine, nici în momentul de față nu există o altă variantă. Nu l-aș schimba pe Tudor pentru nimic în lume', a mai spus prezentatoarea de la „Splash! Vedete la apă', Anamaria Ionescu

Pentru a menține un echilibru sănătos în relație, Anamaria ne-a spus și că ea și Tudor Ionescu prioritizează comunicarea.

„Nu ne-am ascuns niciodată, nici măcar în momentul acela greu. El mi-a zis cum stă situația. Am fost sinceri unul cu celălalt și cred că asta este super important. Să nu ascunzi lucruri față de partener, oricât de inofensive ar părea', a încheiat Anamaria Ionescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton