Cum își urmărește Anamaria Prodan copiii: "Mă duceam cu taxi după ei, să văd unde se duc și cu cine..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum își urmărește Anamaria Prodan copiii. Anamaria Prodan este nu numai vedetă și femeie de afaceri, dar și o mamă dedicată pentru cei trei copii ai ei, Sarah, Rebecca și Bebeto. Fiind conștientă de tentațiile periculoase la care sunt expuși tinerii din ziua de azi, Anamaria Prodan a mărturisit că își urmărește copii cu ajutorul unei aplicații sau chiar merge după ei cu taxiul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, 51 de ani, este mama a trei copii, două fiice Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan, și pe Bebeto, adolescentul în vârstă de 16 ani, din mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a avut grijă să ofere copiilor ei o educație aleasă și i-a învățat să se ferească de vicii și anturaje nepotrivite. Impresa se poate mândri că cei trei copii ai ei nu au fost niciodată implicați în experiențe care să o dezamăgească. Impresara s-a convins singură de acest aspect, menționând că îi urmărește pe aceștia cu ajutorul unei aplicații.

64ff4ccbe59b7-anamaria-sarah64ff4ccbe59b7-anamaria-sarah

Cum își urmărește Anamaria Prodan copiii

Anamaria Prodan le poartă mereu de grijă copiilor ei. Impresara a dezvăluit în show-ul ei „Prodanca. Punct și de la capăt” că obișnuiește să-i urmărească pe fetele și băiatul ei, pentru a se asigura că aceștia sunt mereu în siguranță.

Citește și: Anamaria Prodan știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc: „Mă credeți tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să…’. Impresara face mărturisiri cu lacrimi în ochi

Citește și: De ce sunt în proces Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Actuala iubită a lui Reghecampf a dat-o în judecată pe soția antrenorului în anul 2022

Citește și: Cine este Lino Golden de la Power Couple. Drama neștiută a tânărului artist

Citește și: Sylvia Sîrbu, despre starea ei de sănătate, după doi ani în care s-a retras din viața publică: „După ce am explorat cele mai adânci și întunecate părți ale mele, este timpul pentru lumină!'

„Îi urmăresc pe copii pe site-ul ăla, am uitat cum se numește, ala cu galben. Sper să nu mă audă, dar o mare perioadă de timp mă duceam cu taxi după ei. Stăteam și urmăream ca o nebună pe locația aia și mă duceam să văd unde se duc și cu cine. Și ei săracii erau toți trei frații, mâncau la un restaurant, se duceau la cafenea și uite așa mă duceam și îi urmăream', a mărturisit Anamaria Prodan, la „Prodanca. Punct și de la capăt'.

Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe, despre relația cu tatăl lui

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu un scandal- monstru, iar procesul de divorț durează de o bună bucată de vreme. Întrebat recent dacă îi este dor de tatăl său, fiul celor doi, Bebeto, a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

„Da, adică normal. (n.r. – dor de Laurențiu Reghecampf). Dar asta e acum, ce să facem. Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim', a declarat Laurențiu Reghecampf jr, în „Prodanca. Punct și de la capăt'.

Anamaria Prodan i-a cerut lui Reghe ca băiatul lor, Bebeto, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc

Se pare că Anamaria Prodan Prodan i-a cerut lui Reghe ca băiatul lor, Bebeto, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc. Cel puțin asta a susținut impresara în cadrul unui interviu. Vedeta consideră că toți copiii ar trebui să se înțeleagă între ei și chiar să se mai întâlnească din când în când. Laurențiu Reghecampf, însă, pare să nu își dorească același lucru, din spusele ei…

Impresara consideră că, de fapt, copiii din familiile lor nu au nicio vină și că ar trebui să stea împreună. Anamaria Prodan a făcut referire la Luca, băiatul lui Reghe din prima lui căsnicie, spunând că l-a primit mereu cu brațele deschise.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină’, a spus Anamaria Prodan pentru sursa menționată anterior.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton