Cum va arăta casa în valoare de 21 de milioane de euro a lui Cristino Ronaldo. Are patru etaje și un garaj încăpător pentru 20 de mașini

 Dumitrache Laura
.

Cristiano Ronaldo nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din întreaga lume. Jucătorul de la Al-Nassr isi construiește cea mai scumpă casa din Portugalia, țara sa natală. Potrivit presei internaționale, starul ar fi investit 21 de milioane de euro în locuința cu patru etaje. Mai mult, imobilul are un garaj imens, dar si două piscine și un teren de tenis. Iată cum arată casa în care va locui Cristiano Ronaldo împreună cu Georgina Rodriguez!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuti forbalisti din întreaga lume. În prezent, acesta activează la clubul Al-Nassr, din Arabia Saudită. Ronaldo locuiește în Riad,împreună cu iubita sa, Georgina Rodriguez și cei cinci copii ai lor.Celebrul fotbalist plănuiește să se retragă la un moment dat în țara natală, în Portugalia, iar în urmă cu trei ani a început să-și construiască casa visurilor.

CRISTIANO RONALDO CASACRISTIANO RONALDO CASA

Cristiano Ronaldo a demarat lucrările pentru locuința sa din țara natală. Potrivit presei internaționale, fotbalistul ar fi plătit 21 de milioane de euro pe vila cu patru etaje și va avea cea mai scumpă casă din Portugalia. Noua casa a lui Ronaldo va avea un garaj încăpător pentru 20 de masini si două piscine.

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte Georgina Rodriguez în Arabia Saudită. Sancțiunile pe care iubita Cristiano Ronaldo le riscă, dacă nu se supune

Citește și:Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt aproape de despărțire, anunță presa din Spania. Prima reacție a fotomodelului

Citește și:Iubita lui Neymar și fiica lor de o lună, la un pas de a fi răpite: „Zi tristă”. Trei hoți înarmați au furat toate lucrurile de valoare din casă

Citește și:Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal la 41 de ani. Fotbalistul s-a despărțit cu lacrimi în ochi de AC Milan: „Până și Dumnezeu este trist”

Cum va arăta casa în valoare de 21 de milioane de euro a lui Cristino Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al-Nassr la începutul acestui an, fiind cel mai bine plătit fotbalist din lume, primind 200 de milioane de euro pe an. Atacantul ar avea o avere estimată la 500 milioane de euro, dar având în vedere salariul pe care îl primește la Al-Nassr, averea i se va mări în următoarea perioadă. Deși în prezent locuiește în Arabia Saudită, alături de iubita lui, Georgina Rodriguez și cei cinci copii ai lor, Ronaldo își construiește casa visurilor în Portugalia, țara sa natală. Fotbalistul va avea cea mai scumpă casă din Portgualia, acesta cheltuind suma de 21 de milioane de euro pe noua sa locuință. Potrivit unor imagini realizate de revista Semana, locuința lui Cristiano Ronaldo va avea patru etaje.

Sportivul a început lucrările în urmă cu trei ani, iar proprietarea va avea, în total 2.720 de metri pătrați. Locuința are ferestre mari, două piscine, un teren de tenis și un garaj în care vor încăpea 20 de mașini. De asemenea, Cristiano Ronaldo va avea un birou special pentru toate afacerile pe care le administrează, o sală de cinema, o zonă de serviciu. Totodată, se pare că noii vecini ai fotbalistului s-au cam săturat de zgomotul construcției. „E în construcție de 3 ani. Casa e atât de mare, încât arată ca un spital.Lucrările vor mai dura cel puțin încă un an. Ne-a ajuns. Strada pe care locuiesc e închisă de câteva luni, grădina mea e plină de praf. Totul din cauza piramidei faraonului Ronaldo', a spus un vecin al lui Cristiano Ronaldo pentru presa internatională, potrivit libertatea.ro.

Ce salariu primește Ronaldo la Al-Nassr

La începutul acestui an, Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Manchester United și a semnat cu echipa arabă Al-Nassr. Fotbalistul a semnat până în iunie 2025 și primește cel mai mare salariu din istoria fotbalului, adică aproximativ 200 de milioane de euro anual. Jucătorul în vârstă de 37 de ani a refuzat o ofertă de 305 milioane de lire sterline de la echipa Al Hilal.

De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo are o viață personală nemaipomenită, formând un cuplu cu frumoasa Georgina Rodriguez. Cei doi au împreună cinci copii, Cristiano Ronaldo jr, fiul fotbalistului născut de o mamă surogat, gemenii Eva si Mateo, născuti de o mamă surogat, Alana Martina si Bella Esmeralda, fiicele biologice.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton