Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley, la nunta cu Gina Pistol: ”Nu va epata. Bijuteria este mireasa. Va fi ceva special oricum... ”

 Calin Maria Bianca
.

Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley la nunta cu Gina Pistol. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în curând, Gina Pistol și Smiley o să-și unească destinele pentru tot restul vieții și vor avea parte de un eveniment 'ca la carte'. Cei doi miri au dat recent vestea cea mare, însă sunt deja în toi cu pregătirile. Știm clar că frumoasa prezentatoare TV o să aibă două rochii, însă iată și ce detalii se cunosc despre costumul de ginerică al îndrăgitului artist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley radiază de fericire când se gândesc că în scurt timp vor fi, în mod oficial, soț si soție. Din declarațiile lor, evenimentul urmează să aibă loc chiar luna următoare, astfel că o mare parte dintre lucruri sunt deja stabilite și puse la punct. Totuși, când vine vorba despre ținutele lor, cu care vor să atragă toate privirile, trebuie să aibă grijă chiar și la cel mai mic detaliu.

whatsapp-image-2023-04-28-at-11.20.36-2whatsapp-image-2023-04-28-at-11.20.36-2

Nu doar Gina Pistol a decis să își facă cele două rochii de mireasă pe care o să le poarte în ziua cea mare din viața ei la comandă, și ci Smiley. Ce-i drept, nici nu este de mirare acest lucru, asta fiindcă designerii lor au mereu grijă de outfit-urile lor. Dacă ea acordă o atenție sporită și vrea să iasă totul perfect, făcându-și mii de griji, artistul este mult mai relaxat potrivit declarațiilor făcute de designerul care se ocupă de ținuta lui de mire. Prin urmare, iată cum va arăta costumul de mire al lui Smiley!

Citește și: Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol: 'M-am pregătit mult. A fost ca într-un film'. Și fiica lor a fost implicată

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley: 'Este făcut special pentru ea. Ceva de nivel mondial…'

Citește și: Liviu Vârciu i-a interzis iubitei lui, Anda Călin, să fie vedetă TV: 'Pică din start. Nu are voie să…'

Citește și: Monica Odagiu a făcut terapie după accidentul mortal în care a fost implicată: 'Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine și…'. Actrița își reia spectacolele

Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley la nunta cu Gina Pistol

Smiley s-a asigurat că ținuta lui o să fie pe măsura rochiilor de mireasă pe care Gina Pistol și le-a ales. Respectă tradiția și nu vrea să vadă ținutele miresei până în ziua cea mare, însă a avut grija ca designer-ul său să ia legătura cu viitoarea soție și să stabilească pe ce materiale să meargă, inclusiv detalii legate de textură, culori, astfel încât să se asorteze și să fie 'din aceeași poveste'.

Va fi ceva special, chiar dacă din câte știu va fi o nuntă pentru persoane apropiate și prieteni. Așa că va fi ceva destul de relaxat, fiindcă și-au dorit asta, și unul, și celălalt. Dar amândoi vor fi îmbrăcați în alb, albori, ceva de genul ăsta. Eu am văzut deja rochiile, fiindcă trebuie să știu cum să asortez costumul de mire.

Am discutat cu Gina, fiindcă estetica rochiilor a fost cee ace m-a interest pe mine. Smiley nu a văzut rochiile de mireasă, dar eu le-am văzut! M-am consultat cu Gina, dar nu am intrat în detalii. Ei trebuie să s epotrivească, să arate bine împreună și la fotografii, dar și pe întreaga desfășurare a ceremonialului. Nu avem nici timp, fiind toți foarte ocupați și nu m-am dus nici prea departe cu curiozitatea, întrebând despre așa numitele mărturii. Nu știu în ce constau, sincer, și am evitat să intru în detalii pe care doar mirii le cunosc până la un anume moment', a spus Irina Voinea pentru Playtech.

Ce culoare va fi costumul lui Smiley

Smiley și Gina Pistol sunt, de obicei, destul de simpliști când vine vorba despre vestimentați, însă totodată reușesc cu brio să iasă mereu în evidență. Nici nu se pune problema ca la nunta lor să nu atragă toate privirile, însă printre dorințele lor este și aceea de a se asorta cât de cât și a da bine împreună. Așadar, amândoi vor merge pe nuanțe de alb, ivoire și bej.

„Va fi un costum cu un blend de in cu bumbac. Nu va epata, așa cum îl știm cu toții în mod normal. Pentru că, bineînțeles, bijuteria este mireasa, nu?! Mirele va avea o eleganță relaxată. Nu m-am gândit momentan la ceva special. Vom vedea și la probe, eventual. Suntem și destul de spontani creativ vorbind. Adică lucrăm la bază, iar la probă ne vom vedea cel mai probabil săptămâna viitoare. Atunci vom stabili ultimele detalii. Dar nu cred că vom avea neapărat o pată de culoare!

Cred că vom pune diferite texturi de bej. Sau, mai degrabă de alb murdar. Nu va fi un alb foarte puternic. Alb, bej, pe zona asta va fi! Va fi model clasic, pe un twist, fiindcă el nu e nicio persoană extrem, extrem de clasică. Va fi un clasic artistic!', a continuat Irina Voinea.

Bineînțeles, nu doar despre texturi și culori sunt fanii foarte curioși, ci și de prețul pe care artistul vrea să-l ofere pentru costumul său de mire. Designer-ul său însă nu a vorbit despre cifre sau sume, ci a spus doar că o să fie 'cel mai cel', ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că o să fie unul destul de scump.

Prețul depinde de materiale, de model, de câte probe facem, dar și de complexitate. Sunt piese unicat, gândite special, pe tipologia fiecărei persoane în parte. Costumul lui Smiley e cel mai cel, normal!', a mai specificat ea.

Irina Voinea, designer-ul lui Smiley: 'Era de așteptat ca eu să-i fac costumul de mire'

Irina Voinea este designer-ul lui Smiley de mai mult timp, astfel că nu este deloc de mirare faptul că a apelat la ea pentru ziua cea mare în care o să fie mire. Este clar că ea îi cunoaște cel mai bine preferințele în materie vestimentară, așa că îndrăgitul artist și-a pus toată încrederea în ea.

El este o persoană extrem, extrem de ocupată. Noi lucrăm împreună de aproape zece ani, deci deja îl cunosc foarte bine. El are încredere maximă în mine și-l văd ca pe o persoană atentă la detalii, prezentă, foarte dedicată. Oricând ai nevoie de el este foarte implicat, dar în același timp dă și multă încredere oamenilor din jurul său. Adică, dacă alege să lucreze cu un profesionist, are încredere în opinia acestuia din urmă', sună caracterizarea acesteia.

Irina Voinea a continuat șirul declarațiilor și a explicat că deși nu face în general costume de mire, atunci când vine vorba despre clienții ei vechi și fideli, nu poate să nu facă excepții. Prin urmare, nu doar că-i face costumul de mire lui Smiley, însă tot ea l-a creat și pe cel a lui Liviu Teodorescu.

Noi lucrăm constant, avem diverse proiecte comune constant, săptămânal, și îi pregătim și alte haine și ținute, inclusive pentru emisiunile sale de la . În general, eu nu fac costume de mire, doar că lucrând cu Smiley de atâția ani, era de așteptat să-l pregătesc eu. Am lucrat mai degrabă cu gineri mai atipici, mai artistici, dar sunt pregătită, bineînțeles, pentru orice situație. Tot eu am pregătit și costumul de mire al lui Liviu Teodorescu, acum un an sau doi, căci nici nu mai știu exact, la cât de tare trece timpul', a concluzionat Irina Voinea pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton