Cum va arăta vila luxoasă a Georgianei Lobonț, când va fi gata. Imaginile sunt spectaculoase, cu plante în tavan și pomi decorativi în dormitor: "Nu ne mai săturăm de fală. Și alți copii n-au ce mânca!"

 Dumba Gabriela
.

Georgiana Lobonț s-a lăudat pe internet cu felul în care va arăta noua ei casă luxoasă, însă fanii nu au fost prea încântați de „palatul” pe care și-l construiește cântăreața și i-au reproșat că se fălește prea mult. Georgiana Lobonț spune că visul ei dintotdeauna a fost să aibă casa ei și acum este pe cale să-și îndeplinească această mare dorință, în spatele căreia stă foarte multă muncă. Fanii consideră, însă, că se laudă prea mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 29 de ani, Georgiana Lobonț spune că a cumpărat o vilă veche pe care a recondiționat-o complet după gustul ei și al soțului. Cei doi au apelat la ajutorul profesioniștilor, iar aceștia vor transforma vechea casă într-o locuință de vis.

406700469_18403829314001949_2494005727441238508_n406700469_18403829314001949_2494005727441238508_n

Cum va arăta vila luxoasă a Georgianei Lobonț, când va fi gata

Georgiana Lobonț a arătat pe Instagram mai multe imagini cu casa luxoasă în care se va muta curând și a precizat că nu vrea să se laude, ci pentru a felicita echipa care a ajutat-o să-și îndeplinească acest mare vis. Imaginile sunt din proiect, așa va arăta casa în viitor.

Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea. Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am… dar al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva.

Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda, ci pentru a sublinia un aspect foarte important. Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa.

Toate aprecierile noastre merg înspre echipa din Cluj-Napoca care ne-a făcut acest proiect superb de la 0 (arhitectură/design) pe casa veche. Desigur că până a ajunge la gata' mai avem de parcurs niște etape, dar azi am finalizat ultimele discuții cu privire la proiectul de interior și am vrut să o laud pe Crista și pe toată echipa ei! Merită toate laudele și îi recomand cu mare drag! Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa dar prin muncă orice se poate realiza!', a transmis Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Fanii Georgianei Lobonț n-au fost foarte încântați de postarea artistei: Asta nu e casă, e palat! Offf. Și alți copii n-au ce mânca. Ce nedreaptă e viața asta… nu ne mai săturăm de fală. Țineți pentru voi!'

Mă întreb cam cât costă casa asta? În condițiile că mai mult de jumătate din populația țării trăiește de pe o zi pe alta!!!'.

Citește și: Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, scandal de proporții în direct: „Eu am sabotat-o…’

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău: „Nu a fost ceva infim’

Citește și:Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram: „Urăsc mocirla…’

Citește și:Andreea Țopan și-a dat demisia de la Observator: Reacția lui Valentin Butnaru, colegul ei de la Antena 1: „Știu că te enervează…'

Ce tarif are Georgiana Lobonț la nunți

Un cunoscut organizator de evenimente a dezvăluit, la un moment dat, ce tarif are Georgiana Lobonț la nunți.

Georgiana Lobonț are un onorariu de 1.500 de euro pentru un recital solo, iar dacă vine cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni.

Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute. Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat’., a declarat un important organizator de evenimente pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton