Cum va petrece Simona Pătruleasa de sărbători, anul acesta: "La trecerea dintre ani vom fi în familie, împreună cu..."

 Oana Pantazi
.

Pe 1 ianuarie, fanii o vor vedea pe Simona Pătruleasa la datorie, la pupitrul știrilor, așadar carismatica vedetă va petrece finalul de an în București. Cu toate acestea, Simona nu va sta acasă la trecerea dintre ani, ci va petrece alături de soț și de adorabila ei fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum va petrece Simona Pătruleasa de sărbători. Din păcate, prezentatoarea știrilor de la Kanal D lucrează de sărbători, dar asta nu este o noutate pentru ea, așadar se va plia în funcție de programul pe care îl are. Simona va petrece noaptea dintre ani în București și și-a făcut deja planurile pentru Revelion.

274332107_5653017158047819_921019147053051949_n-1-copy-copy274332107_5653017158047819_921019147053051949_n-1-copy-copy

Cum va petrece Simona Pătruleasa de sărbători, anul acesta

Deși contextul general nu a fost unul dintre cele mai plăcute, pentru Simona Pătruleasa 2023 a fost un an foarte bun, vedeta Kanal D spunând chiar că simte că a întinerit. Simona și-a făcut deja planurile pentru noaptea de Revelion și, chiar dacă nu o vor sărbători într-o locație exotică, ea și familia ei se vor distra cu siguranță. În noaptea de anul nou, Simona Pătruleasa va petrece alături de sotul ei, Sabin Ivanof, și adorabila lor fiică, Ingrid, în vârstă de 12 ani.

Citește și: „Medicii îmi spuneau că este imposibil'. Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă, acum 12 ani

Citește și: Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin: „O admiram'

Citește și: Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Oreste Teodorescu: „Cu nici 60.000 de euro am ridicat-o'

„Finalul de an mă prinde foarte bine. Voi avea câteva zile libere și vom merge la o petrecere de Revelion. La trecerea dintre ani vom fi în familie, împreună cu Ingrid, la un restaurant, pentru că eu pe 1 ianuarie mă voi afla la pupitrul Știrilor Kanal D.

Bucuriile sunt legate de familie, de fiica mea, Ingrid. A mai trecut un an și simt că am întinerit. Cum spuneam, un gust amar îmi lasă tot ceea ce se întâmplă la nivel internațional, toate conflictele care îi afectează pe cei implicați, dar și pe noi, din toate punctele de vedere', a mărturisit Simona Pătruleasa pentru Unica.

Ce relație are Simona Pătruleasa cu fiica ei

Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa și a lui Sabin Ivanof, e domnișoară în toată regula, deja cu o personalitate bine conturată. Puștoaica nu vrea să-i calce mamei pe urme, cu toate că, dacă și-ar dori, ar fi susținută 100%, însă vrea să fie recunoscută prin ceea ce face ea. Relația dintre cele două este una foarte bună, însă vedeta de televiziune admite că adolescența nu este o perioadă ușoară…

„Ingrid este aproape adolescentă, e într-o perioadă foarte frumoasă, dar și delicată, cu multe schimbări. Are o personalitate extraordinară pe care o descoperim zi de zi. Petrecem foarte mult timp împreună, pentru că îmi doresc că timpul să treacă mai încet că să mă pot bucura mai mult de ea.

Avem o relație extraordinară dintotdeauna și o regulă pe care o respectăm: indiferent de ce se întâmplă peste zi, nu adormim niciodată certate', a dezvăluit Simona Pătruleasa pentru Kfetele.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton