Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian: ”O să fie spontan, fără tam-tam. O să zicem hai la biserică acum și mâine la cununia civilă”

 Calin Maria Bianca
.

Cum vrea Anghel Damian să arate nunta cu Theo Rose, dar și botezul copilului lor. În urmă cu puțin timp, Anghel Damian a stârnit o serie de reacții neșteptat prin declarațiile pe care le-a făcut, explicând că lui nu-i plac nunțile. Mulți fani au tras concluzica că el și Theo Rose nu vor face acest lucru, însă recent a eliminat toate speculațiile și a vorbit despre cum o să arate nunta lor, cât și botezul fiului lor care se va naște în mai puțin de trei luni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian și Theo Rose se iubesc cu foc de mai multe luni! Cei doi au trecut la următorul nivel al relației lor mai repede decât oricine se aștepta, astfel că vestea cum că frumoasa artistă este însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se întâmple atât de repede între ei, însă au demonstrat că iubirea este mai puternică decât orice.

theo-1-1theo-1-1

Ei bine, și fiindcă micuțul Sasha Ioan este pe drum, iar în mai puțin de trei luni o să facă cunoștință cu părinții lui, mulți fani ai celor doi se întreabă cum vor evolua lucrurile între ei. Bineînțeles, toată lumea se gândește la nuntă și botez. În urmă cu ceva timp, Anghel Damian a recunoscut că nu este adeptul nunților, explicând că nu-i plac, nu că nu ar vrea o nuntă cu iubita lui, însă haterii au comentat și speculat o mulțime de vorbe răutăcioase, prin care spuneau că regizorul filmului 'Clanul' nu o să se căsătoarească.

Citește și: Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a șasea: 'Nu-mi vine să cred. Am filmat cu burta asta mare'

Citește și: Cum se comportă Theo Rose la filmările pentru Clanul, de când este gravidă. Dezvăluiri din culise: „Ca să evităm orice problemă…”

Citește și: Luna Roz, 6 aprilie 2023. Ce trebuie să faci și ce schimbări aduce prima Lună plină a primăverii astronomice

Citește și: Survivor România 2023. Andreea Moromete l-a învins pe Alin Chirilă pe traseu: „Aveam boală pe el, mi-a demonstrat că e un șarpe'

Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian

Ei bine, regizorul a acceptat invitația lui Selly de a face parte din vlogul său, unde a fost pus la detectorul de minciuni. Alături de Anghel Damian a fost și Codin Maticiuc, care îi punea întrebările acestuia, bineînțeles, majoritatea despre nuntă, copil și relația cu Theo Rose. În culise se afla și iubita lui, care completa răspunsurile când era cazul și era foarte atentă la ceea ce spune.

Anghel Damian a clarificat lucrurile privind nunta lui cu Theo Rose. Pentru a nu mai lăsa loc de alte interpretări, a dezvăluit că evenimentul o să aibă loc între ei, însă departe de cum se obișnuiește să se facă în showbiz-ul românesc. Frumoasa artistă și îndrăgitul regizor nu vor o nuntă mare și nici să fie înconjurați de lumina reflectoarelor, astfel că au luat decizia de a face totul spontan, când nimeni nu se așteaptă, și simt că este momentul potrivit.

'Codin Maticiuc: Când o să te căsătorești cu Theo Rose? Data exactă!
Anghel Damian: Nu știu. Nu știu data exactă.
Theo Rose: Întreabă-l dacă vrea mai bine. Nu când mă ia. A spus că nu îi plac nunțile și apoi a spus lumea că nu vrea să mă ia.
Codin Maticiuc: De rușinea lui Theo te întreb… Vrei să te căsătorești cu Theo Rose?
Anghel Damian: Da!
Codin Maticiuc: Înainte, după sau în timpul botezului?
Anghel Damian: Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta.', a fost dialogul dintre cei doi din vlogul lui Selly.

Printre afirmațiile că își dorește nunta cu Theo Rose, Anghel Damian a explicat că nu vede ca botezul și nunta să fie în aceeași zi. Regizorul consideră că o să meargă spontan la biserică, cât și la cununia civilă, iar abia apoi vor organiza petrecerile unde să cheme invitații și să se distreze pe cinste.

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

Theo Rose este însărcinată în luna a șaptea de sarcină, iar în două luni, o să-l aducă pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian. Dacă la început toți îi spuneau că o să aibă o fetiță, zvonurile nu au fost adevărate, astfel că la Gender Reveal s-a demonstrat că vor fi părinți de băiețel. După ce s-a aflat acest lucru, cei doi s-au gândit la numele pe care o să-l poarte micuțul, iar mai apoi l-au împărtășit și cu fanii lor și toți cei care-i urmăresc în mediul online. Mai concret, pentru cei ce încă nu au aflat, băiețelul o să aibă numele de Sasha Ioan.

Da, m-am întrebat foarte mult timp cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere faptul că știi foarte puține lucruri despre copilul tău în momentul în care îi alegi niște nume pe care el o să le poarte în spate pentru tot restul vieții. Eram curioasă de cum se întâmplă chestia asta. Inițial, noi am crezut că avem fetiță, pentru că pe vremea cu anxietatea mea, încercând să mă vindec, am mers la tot felul de terapii speciale și vreo doi terapeuți mi-au spus că eu o să fiu mamă de fete, pentru că am această energie masculină care trebuie echilibrată cu cea feminină și că am nevoie de niște prezențe feminine care să îmi înmoaie sufletul și energia', a mărturisit artista pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton