"Am fost despărțiți doi ani, ne-am dat seama că…". Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație

 Radulescu Ruxandra
.

Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație. Cântăreața de muzică populară Aurora Mihai și Săndel, fratele Andrei Măruță, sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, fiindu-și alături de 28 de ani. Cu toate acestea, Aurora Mihai a dezvăluit că, la un moment dat, după 13 ani de relație, au decis să se despartă. Iată care au fost motivele pentru care au luat o pauză și cum anume s-au împăcat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație. Cântăreața de muzică populară, Aurora Mihai, și soțul ei, Săndel, fratele Andrei Măruță au o căsnicie superbă și o poveste de dragoste care durează de 28 de ani. Relația dintre cei doi nu a fost lipsită de obstacole. Cea mai mare cumpănă din viața cuplului a venit după 13 ani împreună, când au decis să se despartă. Aurora Mihai și Săndel s-au revăzut după doi ani și au făcut nunta la scurt timp după.

aurora-si-sandel-mihai-amintiri-din-statele-unite-primele-dezvaluiri-despre-turneul-de-peste-ocean-zsuperb_3_size23-1aurora-si-sandel-mihai-amintiri-din-statele-unite-primele-dezvaluiri-despre-turneul-de-peste-ocean-zsuperb_3_size23-1

Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație

Aurora Mihai și Săndel, fratele Andrei Măruță, trăiesc o iubire intensă și sinceră, care durează de 28 de ani. Cumnata Andrei recunoaște că atât ea cât și soțul ei au personalități foarte puternice și ies scântei când se ceartă. Aurora Mihai a dezvăluit că, la un moment dat, după 13 ani de relație, au decis să ia o pauză.

„Ținând cont că noi suntem ca și zodii doi Lei, vă dați seama. Când se ceartă doi Lei ies 10.000 de lei și mai urâți din noi. Însă, în 10 minute trece totul, cred că ăsta e liantul care ne-a ținut așa. Vă dați seama că suntem de 28 de ani împreună, ăsta e motivul, că am știut să trecem peste.

Citește și: În ce relații sunt acum Oana Roman și Marius Elisei, la 7 luni de la despărțire: „Dacă o să fie o împăcare cu el, nu o să mai…”

Citește și: Lidia Buble, anunț surprinzător, în direct, despre viitorul copil. Artista vrea să devină mamă și i-a ales deja numele bebelușului: „Îl va chema…'

Citește și: Horia Brenciu revine la Vocea României, după o pauză de 2 ani. Cu cine va împărți scaunul dublu: „Voi fi alături de…’

Ok, nu au fost motive uriașe și nu au fost motive de supărare încât să ne despărțim definitiv. Cu toate că relația noastră, cu adevărat, a început, atunci când am hotărât să ne căsătorim. Înainte, noi am fost despărțiți doi ani. după 13 ani de relație, am luat o pauză de doi ani', a declarat Aurora Mihai pentru un post TV.

Cum s-au împăcat Aurora Mihai și Săndel, fratele Andrei

Cumnata Andrei, Aurora Mihai, a mai relatat că, după doi ani, ea și Săndel s-au reîntâlnit, întâmplător, pe stradă și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. La scurt timp după ce s-a s-au revăzut, Aurora Mihai și Săndel au făcut nunta.

Când ne-am întâlnit, ne-am dat seama într-o lună sau două că trebuie să fim. Nu are rost să întindem sfoara. Tentative de a fi curtată sau curtat de alte persoane au fost în acești doi ani, însă totdeauna am avut făcut comparație, că nu e la fel. Când ne-am întâlnit, din întâmplare. Ne-am văzut întâmplător, el trecea cu mașina și eu eram pe jos, mergeam la cumpărături. Am zis că oare o fi el, el s-a întrebat la fel, apoi a întors mașina și a venit. S-a dat jos, am început să povestit vreo 5-10 minute, apoi o cafea și încă una, după a fost nunta', a mai spus Aurora Mihai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton