Cumnatul lui Costin Mărculescu nu crede în ipoteza infarctului și dă de înțeles că actorul s-ar fi sinucis: ”Nu cred că este stop cardiorespirator. Își făcea analize la 6 luni”

 Lupescu Anca
.

Vestea morții actorului Costin Mărculescu a luat prin surprindere pe toată lumea. Este și cazul cumnatului său, care a ajuns la IML, acolo unde a fost dus Mărculescu. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bărbatul a dat câteva telefoane și a purtat timp de câteva minute bune conversații din care reiese că actorul se lupta cu o situație financiară dificilă. 

Cumnatul lui Costin Mărculescu nu crede că acesta ar fi făcut infarct. El a ținut neapărat să discute cu medicii legiști pentru a afla cauza morții actorului. 

Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu: „Dorule, mooooor”. Actorul decedat la doar 50 de ani n-a mai apucat să-și împlinească ultima dorință…

„Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat. El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum…obligația mea față de el'a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în față la IML, potrivit Cancan.ro

Devenit celebru încă de acum trei decenii, odată cu filmul Liceenii, în care a interpretat un rol secundar, Costin Mărculescu a fost absent din viața publică, în ultima perioadă, având doar câțiva prieteni apropiați cu care mai păstra legătura.

Doi dintre ei sunt Mara Bănică și regizorul George Ciubotaru, care au și povestit, în emisiunea lui Capatos, că au mai schimbat câteva vorbe cu regretatul Costin Mărculescu, în ultimele luni.

Ultima-fotografie-cu-Costin-Marculescu-in-viata_4d5dea51db-1Ultima-fotografie-cu-Costin-Marculescu-in-viata_4d5dea51db-1

Deși a apărut tot mai rar în public, în ultimii ani, Costin Mărculescu încă spera să-și relanseze cariera în lumea showbiz-ului și avea în plan spă lanseze o carte în care să aștearnă multe dintre secretele – mai mult sau mai puțin murdare – ale lumii mondene.

De altfel, Dan Capatos cunoștea detaliile din cuprinsul cărții și chiar a afirmat, în emisiunea de aseară, ca l-a sfătuit pe Mărculescu să nu dezvăluie anumite lucruri. Mara Bănică a promis, public, azi noapte, că va lansa acea carte în numele și în memoria lui Costin Mărculescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton