„Ne-am despărţit de 37 de ori! Mi le-am notat pe toate în cap". Un cuplu de la Insula iubirii - sezonul opt face declarații total neașteptate

 Tudorache Simona
.

Un cuplu de la Insula iubirii-sezonul opt face declarații șocante. Cinci perechi se pregătesc să își testeze dragostea în cel mai nou sezon Insula iubirii, care va începe pe 15 iulie la Antena1. Concurenții și-au luat destinul ȋn propriile mâini pentru a afla răspunsul la cea mai dură ȋntrebare, iar afirmaţiile uluitoare nu au întârziat să apară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Se iubesc, dar au nevoie de o ispită ca să afle dacă dragostea poate trece peste orice obstacol. Unii s-au despărțit de mai multe ori, dar au ajuns tot împreună, alții nu își pot imagina viața unul fără celălalt. Acum au ocazia să testeze trăiri noi și să își dea seama dacă drumul lor trebuie să continue împreună.

cristina-si-andrei_2-1cristina-si-andrei_2-1

Un cuplu de la Insula iubirii- sezonul opt s-a despărțit de 37 de ori până să ajungă aici

Cuplurile de la Insula iubirii se întrec în declarații. „Ne-am despărţit de 37 de ori! Mi le-am notat pe toate în cap, 37 au fost, din care, de 37 de ori, doar eu am căutat-o!', a dezvăluit unul dintre participanţii la Insula Iubirii, sezonul opt. Mai mult, acesta a mai completat: „Pentru mine, 37 este un număr norocos, pentru că de 37 de ori am învăţat câte ceva nou, iar asta m-a ajutat în relaţie. Sper să se oprească la 37!'. Cine sunt curajoşii care au intrat în marea aventură a vieţii lor cu o asemenea poveste, în locul unde neprevăzutul este la el acasă, vom afla urmărind premiera celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii

Maria (26 de ani), lucrător comercial și Dani (26 de ani), liber profesionist, aduc pe insulă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de 5 ani. Nu suficient ȋnsă ȋncât să ajungă la un numitor comun și continuă să ȋși exprime iubirea diferit. Ea spune despre el că e foarte gelos și răzbunător, dar deopotrivă iubitor și afectuos, el ȋi reproșează că e prea rece. Miza lor este una simplă și clară: au lăsat ȋn voia Insulei puterea de a arăta dacă sunt cu adevărat potriviţi unul pentru celălalt. Mai mult, dacă se întorc împreună, spun că vor fi pregătiţi pentru următorii paşi: căsătorie şi copii.

Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) sunt singurul cuplu căsătorit în acest sezon Insula Iubirii. Numără deja nouă ani de căsnicie şi zece de relaţie, fiind nedespărţiţi încă de când au participat împreună la sezonul trei al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de unde au ieşit căsătoriţi. Desi el a fost extrem de gelos la ȋnceput, Cristina a reușit să ȋl schimbe, să ȋl tempereze. Mereu ȋn căutarea profunzimii lucrurilor, Andrei spune că ȋn relaţia lor, el este cel care luptă ca flacăra pasiunii să nu se stingă. Au venit la Insula Iubirii pentru că aveau nevoie să se privească puţin de la distanţă, după 10 ani ȋn care au fost absolut nedespărţiti, și să afle dacă tentaţia are vreo putere asupra lor, dacă mai este dragoste la mijloc sau i-a luat locul obișnuinţa.

Iustina (26 de ani), agent imobiliar și Cornel (38 de ani), antreprenor, au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an și 2 luni, trăită la foc intens. Iar testul Insulei se anunţă şi mai intens, întrucât au planuri mari la revenirea în ţară: au nunta deja programată, ba chiar și rochia de mireasă achiziţionată. Înainte ȋnsă de a face pasul cel mare, spun că au nevoie de adevărul pe care doar Insula poate să îl ofere. Când s-au cunoscut, Cornel era căsătorit, dar relaţia nu mai funcţiona, ȋn ciuda celor patru copii ai cuplului. Ea este foarte geloasă, iar el i-a și dat motive ca să fie așa.

Daiana (22 de ani), barman și Rareș (25 de ani), student, sunt ȋmpreună de 2 ani, aceasta fiind prima relaţie serioasă pe care ea o are. Cei doi văd ȋn testul de fidelitate singurul leac posibil pentru gelozia ei, gelozie alimentată chiar de el. Desi spune că o iubeșţe și vede un viitor alături de ea, i-a dat motive să creadă altceva, așa că Daiana vrea să vadă adevărul.

Bianca (27 de ani), solistă muzică de petrecere și Robert (28 de ani), antreprenor, sunt ȋmpreună de mai bine de un an. S-au cunoscut ȋn Craiova, acolo unde el gusta din plin plăcerile vieţii, din postura de tânăr ce provine dintr-o familie ȋnstărită, iar ea se afla ȋn plin avânt al unei cariere ȋn muzica de petrecere. Este prima femeie pe care a prezentat-o părinţilor și singura cu care a ales să locuiască ȋn aceeași casă. Ea ȋși dorește să afle cu ajutorul emisiunii dacă Robert o vede ca pe cea alături de care să ȋși construiască un viitor, iar el vrea să afle dacă iubirea dintre ei e mai presus de diferenţele de opinii pe care le au.

Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan cu băieții lor și ce provocări întâmpină: „Părinții de trei sunt depășiți de multe ori. Chiar o rog, mai în glumă, mai în serios, să reia alăptarea' / EXCLUSIV

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Timp de 21 de zile, îndrăgostiţii vor locui separat, dar ȋn compania unor ispite mai seducătoare ca oricând, ȋntr-un joc periculos și revelator. Zeci de camere de filmat vor scoate la iveală noi și noi secrete, iar flacăra de la ceremoniile focului va face lumină ȋn fiecare relaţie, ȋncepând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton