Cupluri de vedete care s-au despărțit cu scandal: "A fost mare tragedie că l-am înșelat"

 Radulescu Ruxandra
.

Cupluri de vedete care s-au despărțit cu scandal. Relațiile de cuplu pot reprezenta o provocare pentru oricine, iar pentru persoanele publice este cu atât mai dificil să mențină o legătură romantică. Fie că este vorba de sfârșitul unei căsnicii, sau a unei idile de lungă durată, unele vedete au generat un adevărat scandal atunci când s-au despărțit. Iată cele mai prolifice cupluri de vedete care nu au mai lăsat loc de „buna ziua” după ce au pus punct relației.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cupluri de vedete care s-au despărțit cu scandal. Relațiile sentimentale nu sunt un lucru ușor, iar pentru celebrități orice poveste de dragoste se poate sfârși extrem de urât, cu certuri și reproșuri de ambele părți. De la persoane publice cunoscute, la cele ale căror popularitate se intensifică datorită unui scandal, multe vedete și-au aruncat vorbe grele la despărțire. Iată care sunt despărțirile cu scandal care au zguduit showbiz-ul autohton.

andreea-balan-george-burceaandreea-balan-george-burcea

Alin Oprea și fosta soție au divorțat după 25 de ani

Chiar dacă în prezent solistul de Talisman, Alin Oprea, și-a găsit liniștea lângă Medana, care i-a devenit recent și soție, cântărețul a trecut printr-un divorț urât de fosta sa parteneră. Alin Oprea și Larisa au fost căsătoriți vreme de 25 de ani și au doi copii împreună, însă la despărțire s-au acuzat reciproc de adulter, iar în urma acestui conflict, cei doi nu-și mai vorbesc până în ziua de azi.

Citește și: Oana Radu s-a fotografiat pe patul de spital: „Am suferit o intervenție chirurgicală’. Cum se simte vedeta acum

Citește și: De ce a apărut Bianca Drăgușanu în rochie de mireasă în restaurantul lui Gabi Bădălău: „Întâmplarea minunată a fost ca…'

Am simțit de mult că ea părea să aibă și alte „preocupări', dar am preferat, de dragul copiilor, să deschid „Cutia Pandorei' abia după ce aceștia deveneau majori și realizați. În 2020 mi-a înscenat o „situație' din care să mă scoată pe mine țap ispășitor, sugerând că eu sunt vinovat de toate nenorocirile… Acela a fost momentul în care mi-a fost luat tot „universul' pentru care mi-am dus crucea o viață: familie, copii, imobile, bani, sănătate. Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate „secretele murdare', dar, din păcate, am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată.„, a declarat Alin Oprea despre fosta soție.

Pepe și Oana Zăvoranu s-au despărțit după ce bruneta l-a înșelat

Pepe, pe numele său complet Nicolae-Ionuț Pascal, și Oana Zăvoranu, au trăit o poveste de dragoste vreme de cinci ani, timp în care au fost și căsătoriți. Cei doi au avut o relație foarte pasională, însă, din nefericire finalul a fost unul dramatic. Cei doi și-au făcut o serie de reproșuri, după ce și-au spus „adio” în 2011. Oana Zăvoranu a recunoscut că l-a înșelat pe fostul soț, Pepe, cu Tudy și că ea a fost cea care a inițiat divorțul.

Eu nu-l mai iubeam pe Pepe. Așa cum m-am îndrăgostit de el, într-o zi nu am mai simțit nimic. Erau două luni de când eu tot veneam la 5-6 dimineața acasă, dormeam pe canapea. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Știu, a fost mare tragedie că l-am înșelat„, a declarat Oana, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea păreau cuplul perfect. Au avut o nuntă ca-n povești, iar artista a dat naștere celor două fiice superbe ale cuplului. Divorțul a fost o situație de coșmar, care a culminat cu scandal-monstru, atunci când fostul soț al cântăreței și-a refăcut viața alături Viviana Sposub. Lupta în tribunal pe custodia copiilor a fost de asemenea una foarte aprigă. Andreea Bălan a fost dezamăgită că judecătorii au decis ca cei doi să aibă custodie comună și ca George Burcea să nu plătească pensie alimentară retroactiv de la momentul separării, care a survenit cu doi ani înainte de pronunțarea divorțului.

Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de două weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar două ore. Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în două luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț să îi dau fetițele weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în stare de ebrietate). În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe', a transmis Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație de 10 ani, iar cei doi au devenit părinții unei fiice pe nume Isabela. Relația dintre Oana și Marius Elisei a fost una extrem de volatilă. Aceștia au fost căsătoriți la un moment dat, apoi au divorțat, dar au decis să rămână împreună, după ce s-au împăcat. Oana Roman a anunțat, la începutul anului, că ea și tatăl fiicei sale au decis să se despartă de comun acord. Desigur, că situația nu era atât de roz pe cât spunea influencerița, iar între cei doi s-a declanșat un scandal public.

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela. De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram, alături de imaginile cu mesajele pe care ea i le-a scris.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu

Actrița Cristina Cioran și tatăl fiicei sale, Alexandru Dobrescu, s-au iubit vreme de câțiva ani, iar vedeta a adus pe lume un copil, o fiică pe nume Ema. Alexandru Dobrescu ar fi cerut-o de soție pe actriță, însă aceasta l-ar fi refuzat, preferând să continue povestea lor de dragoste, fără acte. Cristina Cioran a suferit enorm, căci nu anticipa faptul că Alexandru Dobrescu se va despărți de ea, după ani petrecuți împreună. La acel moment, cei doi și-au aruncat vorbe grele pe rețelele de socializare.

Eu m-am mutat cu copilul meu. Am evitat să vorbesc despre această despărțire, pentru că mi se părea corect să decidem împreună cum gestionăm asta. L-am lăsat să spună ce a vrut, n-am răspuns foarte mult, n-am combătut, dar poate e momentul să spun. El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară', a mai dezvăluit Cristina Cioran, la „Vorbește lumea', care a mărturisit că nu există cale de împăcare cu Alex Dobrescu.

Anamaria Prodan și Laurentiu Reghecampf, de la bal, la spital

Poate cel mai răsunător scandal din showbiz-ul românesc a fost divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a decis să se despartă de impresară și să înceapă o relație cu cea care ăi fusese amantă, Corina Caciuc. Reghe și actuala iubită, Corina Caciuc, au devenit recent părinții unui copil. Conflictul dintre Luarențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a atins apogeul, când antrenorul a devenit violent cu fosta soție, în plină stradă, iar impresara a depus penală împotriva fostului partener.

L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf, încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă. Erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare', a declarat Anamaria Prodan, conform kanald.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton