Cuza, glume acide la adresa Ramonei Olaru, în direct, la TV: " Vorbește doar despre foștii ei și de trecutul meu". Au format un cuplu timp de doi ani

 Dumitrache Laura
.

Cuza și Ramona Olaru au format un cuplu vreme de doi ani. Cei doi au avut o relație plină de despărțiri și împăcări, iar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate.Cu toate acestea, cei doi au continuat să fie colegi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Recent, Cuza a avut glume acide la adresa fostei sale iubite, în direct, la tv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS,AICI!

Ramona Olaru este una dintre cele mai populare și iubite asistente TV din România. Vedeta are un număr mare de urmăritori în mediul online și este extrem de activă. Asistenta TV a avut o relație cu Cuza, de la Noaptea Târziu, dar și cu Cătălin Cazacu.

RAMONARAMONA

În cadrul matinalului de la Antena 1, Cuza și-a luat colegii la roast, iar printre aceștia s-a numărat și Ramona Olaru, fosta lui iubită. Ca de obicei, asistenta Tv a știut cum să reacționeze la glumele fostului ei partener, stârnind amuzamentul celor din jur.

Citește și: Cum se înțeleg Ramona Olaru și Cuza, la mai bine de doi ani de când s-au despărțit: „Ne mai permitem o glumă. Vorbim și…'. Au fost împreună la nunta lui Dani Oțil

Citește și:Ramona Olaru și Cuza s-au afișat împreună la nunta lui Dani Oțil, la mai bine de doi ani de la despărțire: „Bravo, ai stil!”

Citește și:Anamaria Prodan a reacționat după ce Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT pentru proxenetism: „Este prietenul meu pe viață. Nu are cluburi”

Citește și:Cleopatra Stratan a răbufnit la America Express 2023. A avut un șoc când a ajuns la cazare: „Vreau să plecăm în momentul ăsta…”

Cuza, glume acide la adresa Ramonei Olaru, în direct, la TV

Cuza și Ramona Olaru au format un cuplu vreme de doi ani, dar neînțelegerile dintre ei i-au determinat să pună punct relației. Cu toate astea, cei doi au devenit colegi de platou și au o relație profesională. Recent, Cuza și-a luat lar roast colegii din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, si a avut glume acide la adresa fostei sale iubite.

„Ramona e la fel, vorbește doar despre foștii ei și de trecutul meu. Oricum, dacă mai lipseai o săptămână (n.r. – Dani Oțil), te trecea și pe tine la foști. Să știi că de când ai plecat Ramona a progresat, e inspirație pentru multe femei. Prietenele ei îi cer sfaturi despre cum să se înțeleagă mai bine iubiții, au și mare încredere în ea pentru că majoritatea iubiților lor sunt foștii ei”, a spus Cuza.

Adică mi-ai luat vreo prietenă? Nu ți-e mă…, nu ți-e?”, a fost replica Ramonei Olaru. „Nu e vorba de mine!”, a raspuns Cuza.

Ce relație au, de fapt, Ramona Olaru și Cuza

Ramona Olaru și Cuza au avut o relație presărată de despărțiri și împăcări. Deși au încercat să-și mai acorde o șansă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, asistenta TV de la Antena 1 s-a cuplat cu Cătălin Cazacu și chiar au fost la un pas de a se căsători. Însă relația lor nu a durat prea mult, iar Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit.

Deși nu mai formează un cuplu, Ramona Olaru este colegă de platou cu Cuza. Cei doi au o relație profesională și se înteleg bine în cadrul emisiunii. Într-un interviu, asistenta matinalului a dezvăluit ce relație are, de fapt, cu fostul ei partener, Cuza. „Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație decât cea profesională, dar dacă lucrurile s-au dus în timp și au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea și s-au dus, au rămas în urmă, acum rămâi cu un om cu care trebuie să lucrezi și să dai tot ce e mai bun. Eu tot timpul am mers pe chestia asta: atâta timp cât ești la muncă, ești profesionist sută la sută, nu contează ce se întâmplă când ai ieșit pe ușă. Dar da, acum avem o relație ok, vorbim și dacă ne vedem și în afară și la evenimente, că totuși suntem aceiași oameni și la evenimentele din familia Neatza și atunci e normal să vorbim. Și ne mai permitem o glumă, o caterincă și atunci eu făcusem un oarecare trend de la nunți și arătam pe toți bărbații, colegii mei, cum s-au îmbrăcat la nunțile respective. Și atunci ar fi fost aiurea să nu-l postez și pe colegul Cuza cu care acum lucrez din ce în ce mai bine', a declarat Ramona Olaru pentru Playtech Știri.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton