Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, superbă la 47 de ani, în rochie mulată! Cine a însoțit-o la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

 Dumba Gabriela
.

Daciana Sârbu s-a numărat printre invitații Monicăi Bîrlădeanu și ai lui Valeriu Gheorghiță la nunta care a avut loc sâmbătă, la Palatul Snagov. La 47 de ani, soția lui Victor Ponta are o siluetă impecabilă, pe care și-a evidențiat-o la „nunta anului” printr-o rochie lungă și mulată, închisă la culoare. Daciana Sârbu dezvăluia anul trecut cum reușește să se mențină în formă, având în vedere că iubește dulciurile și deține patru cofetării.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Daciana Sârbu, fosta membră a Parlamentului European și soția lui Victor Ponta, a fost una dintre aparițiile serii la nunta Monicăi Bârlădeanu. La 47 de ani și cu patru cofetării în adminstrare, Daciana Sârbu are o siluetă de invidiat și toată lumea s-a întrebat cum reușește să arate atât de bine, înconjurată zilnic de ispite dulci.

daciana-sarbu-nunta-monica-birladeanu-1daciana-sarbu-nunta-monica-birladeanu-1

Daciana Sârbu, superbă în rochie mulată, la 47 de ani

Îmbrăcată într-o rochie neagră, din dantelă, extrem de elegantă, Daciana Sârbu a atras toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță. La 47 de ani, soția lui Victor Ponta demonstrează că poți avea o siluetă fără cusur chiar dacă ești proprietara a patru cofetării.

De altfel, Daciana Sârbu s-a ocupat de deserturile de la nuntă și de tortul mirilor, o impresionantă creație cu patru etaje, decorată elegant cu flori de mireasă și orhidee naturale.

Daciana Sârbu a recunoscut că există perioade în care face pauză, după momentele în care trebuie să deguste dulciurile care se vând în cofetăriile sale.

Spre surprinderea tuturor, Daciana Sârbu nu a fost însoțită de Victor Ponta la nunta Monicăi Bârlădeanu, ci alături de fiica lor, Irina, în vârstă de 16 ani. Cuminte și bună la învățătură, așa cum înțelegem din puținele postări ale mamei sale, care-și păstrează familia într-o zonă de discreție, Irina Ponta a fost adorabilă într-o rochie roșie, lungă.

Daciana Sârbu și Victor Ponta mai au o fetiță pe care au adoptat-o în 2020, Maria, care va împlini curând 10 ani. De asemenea, Victor Ponta mai are un băiat din căsnicia anterioară cu Roxana Ponta. Andrei, în vârstă de 21 de ani, s-a născut în 2003, iar părinții săi au divorțat în 2004.

Citește și: Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu: decor spectaculos, tort de patru etaje și mărturii în formă de Cheia Sol. Mireasa a purtat două rochii și a cântat cu Viorica de la Clejani

Citește și: De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram. El a recunoscut totul: „A fost o decizie dificilă…’

Citește și: Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit! Cum arată locația, meniul, mărturiile și aranjamentele florale

Cum se menține Daciana Sârbu în formă, la 47 de ani

Daciana Sârbu a recunoscut că există perioade în care face pauză, după momentele în care trebuie să deguste dulciurile care se vând în cofetăriile sale.

„Nu ești departe de adevăr! (n.r. că silueta frumoase are legătură cu alergatul după copii) Cu siguranță, chinul este mai mare pentru că există și dulciurile în viața mea! Atunci, există perioade când mănânc mai mult dulce, trebuie să degust, să contribui la rețete! Urmează, după, perioade de pauză!”, spunea Daciana Sârbu anul trecut pentru ego.ro.

Chiar dacă are o slăbiciune atunci când vine vorba despre mâncare, soția lui Victor Ponta recunoaște că se abține.

„Nu doar cu dulciurile. Cu acestea am un business, dar nu, plăcerea vinovată are legătură cu mâncarea, clar! Îmi place să mănânc, să gust, să gătesc! Atunci, pâinea este viața mea! Și cartofii prăjiți! Asta este, există și momente în care nu mănânc sau mănânc foarte atent și puțin. Nu sunt așa pentru că mănânc cât vreau!„, mai spune Daciana Sârbu.

Totuși, atunci când le gătește copiilor, Daciana Sârbu mai gustă, din când în când, din mâncarea:

„Ba da, gust când le gătesc și cam atât! Nu mănânc cina, mai gust! De obicei, la cină se întâmplă lucrul acesta, căci la prânz sunt la școală, iar în weekend mănânc!’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton