Daily Mail a scris despre Anca Molnar, care a murit la 35 de ani din cauza unei tumori la creier. Jurnaliștii au tras un semnal de alarmă referitor la ignorarea simptomelor cancerului

 Dumba Gabriela
.

Tabloidul Daily Mail a scris despre Anca Molnar, make-up artistul din Timișoara, care a murit la doar 35 de ani din cauza unei tumori la creier. Presa britanică trage, astfel, un semnal de alarmă privind ignorarea simptomelor cancerului, având în vedere că Anca Molnar a luptat ceva timp cu durerile groaznice de cap până când a decis să meargă la medic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani după ce aproape un an s-a luptat cu toate puterile ca să învingă cancerul. A zâmbit în fiecare zi și a sperat până în ultima clipă că se va face bine. Tragedia din Timișoara a atras atenția și presei internaționale, iar Daily Mail a scris, pe larg, despre lupta pe care Anca Molnar a dus-o cu cancerul.

111111

Daily Mail, despre moartea make-up artistului Anca Molnar și lupta ei cu cancerul

Anca Molnar s-a confruntat o bună perioadă de timp cu un simptom destul de neplăcut, dar pe care l-a ignorat o bună perioadă de timp. În urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare, tânăra a povestit ce a simțit și cum a debutat boala.

Se pare că Anca s-a confruntat cu dureri de cap o bună perioadă, însă nu a dat importanță acestor simptome și nu s-a gândit că problemele sale de sănătate ar putea fi atât de grave. Asta până într-o zi în care durerile au devenit infernale, astfel că make-up artista nu mai putea să își desfășoare activitatea. Acela a fost momentul în care a decis să meargă la medic.

În urma investigațiilor de specialitate, Anca Molnar a fost diagnosticată cu tumoare pe creier.

Despre lupta Ancăi Molnar a scris și tabloidul britanic Daily Mail și a tras, astfel, un semnal de alarmă vizavi de ignorarea simptomelor, durerea mare de cap fiind unul dintre cele mai întâlnite. Este citată Alina Radi, o bună prietenă a regretatei Anca Molnar, care a dezvăluit că aceasta suferea de dureri îngrozitoare de cap, pe care le-a ignorat o vreme și a încercat să le țină sub control cu medicamente.

Daily Mail a trecut în revistă, în articolul dedicat Ancăi Molnar, și simptomele pentru o tumoare pe creier, respectiv:

  • dureri de cap care tind să se înrăutățească dimineața
  • convulsii
  • poticnire, amețeli, dificultăți la mers
  • probleme de vorbire (de exemplu, dificultăți în găsirea cuvântului
    potrivit)
  • probleme de vedere, mișcări anormale ale ochilor
  • slăbiciune pe o parte a corpului
  • creșterea presiunii intra-craniene, care provoacă somnolență, dureri
    de cap, greață și vărsături, răspunsuri lente

Citește și: Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine…' / Ce spune despre împăcarea dintre ei și cum comentează avocatul antrenorului întreaga situație

Citește și: La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun’

Anca Molnar a povestit în online despre lupta ei cu cancerul, pas cu pas

Când a aflat că are o tumoare pe creier, Anca Molnar a decis să le povestească oamenilor care o iubesc și o urmăresc pe rețelele de socializare prin ce trece, bă chiar sa le ceară și ajutorul deoarece tratamentul și intervențiile chirurgicale realizate în Turcia erau extrem de costisitoare.

'Dragilor, vă multumesc pentru grija voastră și pentru mesajele de încurajare și îngrijorare pe care le-am primit în ultima perioadă. E minunat să știu că atât de multe persoane s-au gândit la mine în situația aceasta. Acum 3 săptămâni am aflat, din nefericire, că am o tumoare pe creier în urma unui RMN făcut la insistențele medicului meu neurolog.

Sunt bine acum, în urma unei intervenții chirurgicale făcute la 21 iunie la Istanbul și vă pot spune că simt cu adevărat că am renăscut ca pasarea Phoenix. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, medicului meu și întregului personal că a avut grijă de mine și tuturor celor dragi care m-au ajutat. Poate o sa va povestesc mai multe intr-o zi. Acum vine o perioada de recuperare și sunt sigură că o să am timp să intru să vă povestesc pe story.', a scris Anca Molnar pe Instagram, care a sperat până în ultima clipă că se va vindeca.

Anca Molnar a lăsat un mesaj de adio sfâșietor

Anca Molnar a lăsat în urmă un soţ şi un fiu. Partenerul său de viaţă, Claudiu Molnar, a fost cel care a făcut anunţul tragic pe reţelele de socializare. Bărbatul a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale Ancăi, preluate și de Daily Mail.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton