Dalia a cerut ordin de protecție împotriva lui Sali Levent, după ce a bătut-o, dar instanța i l-a respins: "Nu mi s-a făcut dreptate"

.

Dalia, soția lui Sali Levent, a solicitat în instanță ordin de protecție, după ce a fost bătută și amenințată de actor, însă cererea i-a fost respinsă. Instanța apreciază ca „neîntemeiată cererea privind emiterea unui ordin de protecţie”, urmând ca tânăra de 19 ani să se protejeze cum poate în relația ei cu bărbatul care i-a devenit logodnic acum două luni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Dalia a afirmat zilele trecute că a fost crunt bătută de soțul ei, Sali Levent, și a mers în instanță să își facă dreptate. Decizia judecătorilor nu i-a fost însă favorabilă tinerei de 19 ani și cererea ei pentru ordinul de protecție a fost respinsă.

levent-sali-si-sotia-scaledlevent-sali-si-sotia-scaled

Dalia a cerut ordin de protecție împotriva lui Sali Levent, după ce a bătut-o, dar instanța i l-a respins

Dalia, soția de 19 ani a lui Sali Levent, a cerut ajutorul în instanță, după ce actorul ar fi bătut-o și amenințat-o. Legea nu a fost, însă, de partea ei și judecătorul a apreciat că nu este întemeiată temerea ei.

„Respinge ca neîntemeiată cererea privind emiterea unui ordin de protecţie formulată de reclamanta *** împotriva pârâtului ***. Dispune avansarea din fondurile Ministerului de Justiţie către Baroul Constanţa a sumei de 575 lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu de asistenţa căruia a beneficiat reclamanta.

Reţine că mandatul apărătorului desemnat din oficiu pentru pârât a încetat ca urmare a asistării de către un avocat ales, iar în raport de prevederile art. 6 din Protocolul din 08.02.2024 încheiat între Ministerul Justiţiei şi Uniunea Naţională a Barourilor din România, dispune avansarea parţială a onorariului avocatului din oficiu al pârâtului, în cuantum de 300 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei, către Baroul Constanţa. Admite cererea pârâtului *** privind plata cheltuielilor de judecată şi obligă reclamanta *** la plata către acesta a sumei de 2.500 lei, reprezentând onorariu avocat ales.

Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare, cu depunerea cererii de apel la aceeaşi instanţă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 24.10.2024.”, se arată în minuta instanței, prezentate de spynews.ro.

Dalia își dorește ca Sali Levent să rămână departe de ea și este convinsă că nu pot mai fi împreună, dezvăluind totodată că nu a fost prima dată când actorul a fost agresiv cu ea.

„Consider că nu mi s-a făcut dreptate (…) În aprilie ne-am întâlnit, totul era frumos, părea un om capabil, un om atât de perfect pentru mine. Părinții mei nu au fost de acord cu el (…) Eu nu am ascultat de părinții mei. Eu am vrut să le demonstrez că iubirea adevărată există (…) Mergea totul bine. Pe parcurs, relația a început să devină toxică pe parcurs și din partea lui și din partea mea. Totul a început după logodnă. Au intervenit gelozii și din partea lui, și din partea mea. Am primit poze cu el în anumite ipostaze cu anumite femei', a declarat Dalia, la Viața fără filtru.

Citește și: Mihai Morar și Daniel Buzdugan îi dau replica lui Flick, după ce s-a spus că acesta s-a certat cu ei din cauza soției sale: „Să fie sănătos. Este alegerea lui!'

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

Citește și: Dalia, soția lui Sali Levent, susține că a trăit în teroare alături de actor: „Am fost amenințată că mi se dă foc la casă. Când a coborât din mașină m-a lovit mai tare. Nu mă lăsați să termin liceul'

Mama Daliei, acuzații grave pentru Sali Levent, după ce tânăra a declarat că a bătut-o

Actorul Sali Levent, cunoscut din serialul „Pariu cu viața’, a fost acuzat de soția lui, Dalia, că a bătut-o și amenințat-o. Tânăra în vârstă de 19 ani a făcut acuzații grave la adresa partenerului ei de viață, iar recent și familiile celor doi au intervenit în acest scandal.

„N-am vorbit, n-am dat în ea. Astea ce sunt? Sunt dovezi că ai dat în ea. Nu ai voie să îi dai nici măcar o palmă (…) Ești un om care nu mai are viitor. Tu asta ești. Spui că nu te droghezi, dar de ce faci astea?! (…) Am acceptat orice din partea ta. (…) Nu vreau nimic decât să stai departe de copilul meu și să termini cu amenințările. Nu ne este frică’, a spus mama Daliei într-un live pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, mama lui Sali Levent a sărit în apărarea fiului său, susținând că acuzațiile sunt false. Ea a declarat că nu crede că băiatul său a fost violent cu nora ei și susține că ea a fost cea care a ridicat mâna asupra actorului.

„O să demonstrez că tot ce ai zis tu că nu e adevărat. Ai zis că a amenințat-o. Știi ce i-a zis? „Dacă nu cobori, Dalia, să vorbim, claxonez până cobori. Asta este amenințare?! Și asta s-a întâmplat. Am salvat toate actele care sunt. S-ar putea să aveți o surpriză. (…)

Nu înțeleg cum își permite Dalia să ridice mâna la Levent. La noi așa ceva în casă nu s-a văzut, nici la români, nici la turci, să își permite să ridice mâna la un bărbat. În fața ei, la momentul ăla, a întâlnit un bărbat care nu s-a lăsat bătut de ea. Asta este, se va mai întâmplă’, a precizat mama actorului.

Sali Levent se apară și spune că nu a bătut-o vreodată pe Dalia și neagă că ar fi fost vreodată violent cu o femeie. De altfel, actorul a spus că și-a sunat fostele iubite pentru a confirmat că nu le-a bătut și toate acele conversații sunt și probă la dosar.

Pe de altă parte, Sali Levent a mai declarat că, de fapt, el a încercat să își salveze iubita care îi spunea că vrea să sară din mașină, atunci când ar fi folosit forța pentru a o împiedica să facă așa ceva.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton