Damian Drăghici, despre prietenia cu Joe Cocker: "Am avut 126 de concerte cu el. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei"

.

Ce dezvăluie Damian Drăghici despre prietenia cu Joe Cocker. Reputatul artist aniversează curând 40 de ani de carieră, perioadă în care a urcat pe scenă alături de mari personalități artistice. Și pentru că, la Te cunosc de undeva!, Damian Drăghici îl va impersona pe Joe Coker, iar lubita lui, Cristina Stroe, pe Patti LaBelle, artistul a rememorat momente emoționante din cariera sa legate de reputatul muzician.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sunt puține șansele ca unul dintre concurenții de la Te cunosc de undeva! să fi cunoscut personajele internaționale pe care le interpretează, însă iată că Damian Drăghichi a fost prieten cu Joe Cocker, alături de care a urcat pe scenă în nu mai puțin de 126 de concerte, după cum mărturisește. Și cum ruleta i l-a dat lui pe Cocker și Cristinei Stroe, partenera sa de platou, dar și de viață, pe Patti LaBelle, cei doi vor avea parte, vineri, de o provocare nu doar plină de adrenalină, ci și de emoție. Iată ce a dezvăluit Damian Drăghici despre relația sa cu Joe Cocker.

281959723_427428275872606_3256533618627592406_n281959723_427428275872606_3256533618627592406_n

Damian Drăghici, despre prietenia cu Joe Cocker

Fanii i-au văzut pe Damian și pe Cristina în rol de Adele, Rod Stewart, Brian Adams & Luciano Pavarotti și de fiecare dată cei doi artiști s-au bucurat de aprecierile juriului, dar și ale colegilor de la canapea. Acum, că Damian Drăghici urmează să-l interpreteze pe Joe Cocker, artistul a rememorat o perioadă frumoasă a vieții sale, povestind despre prietenia care l-a legat de Joe Cocker.

Citește și: Damian Drăghici, detalii din spatele fostelor căsnicii: „Când am divorțat, plecasem în lenjerie

Citește și: Cum se înțelege Damian Drăghici cu logodnica lui, după nașterea fiului lor: „Lucrurile se schimbă, e normal

Citește și: Cine este Damian Drăghici. A fost căsătorit de 3 ori și a cerșit în Grecia, pentru a se întreține

Citește și: Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Ce dietă ține și la ce alimente a renunțat: ‘Puteam să trăiesc doar din zahăr’

„E o piesă pe care vreau să o cânt în onoarea lui Joe! Chiar sunt foarte emoţionat! Am fost prieten cu el; în 2004 am fost abordat de cei care organizau turneul „Night of the Proms', un turneu foarte mare, care se întâmplă anual în Europa.

Am avut 126 de concerte în care eram cap de afiş James Brown, Shaggy, Joe Cocker, eu, Cyndi Lauper… El (n. red. Joe Cocker) a auzit într-o seară povestea mea, căci l-am rugat pe prezentatorul spectacolului să-mi spună exact povestea, cum cântam cu naiul şi acordeonul pe străzile din Grecia şi atunci mi-a spus: Vrei să cânţi cu acordeonul cu mine? Mi-a plăcut că ai avut curajul să îţi spui toată povestea!', a povestit artistul.

Damian Drăghici a rememorat momentele în care se urca pe scenă alături de Joe Cocker și chiar dacă au cântat împreună de mai bine de 100 de ori, emoțiile, spune artistul, au fost aceleași mereu.

„Am avut 126 de concerte cu el, într-un an de zile, şi aceeaşi emoţie de fiecare dată, o emoţie pe care n-am simţit-o niciodată în viaţa mea. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei, care ne aplaudau. Nu poţi să îţi imaginezi sentimentul!', a mai spus artistul.

Și Cristina, partenera lui Damian, are emoții: „E cea mai grea piesă pe care putea să ne-o dea vreodată ruleta!'. Cei doi vor putea fi văzuți impersonându-i pe Joe Cocker și Patti LaBelle, sămbătă seară, la Te cunosc de undeva!

Ce spune partenera lui Damian Drăghici despre diferența de vârstă dintre ei

Damian Drăghici (53) și Cristina Stroe (30) au o chimie incredibilă și se înțeleg perfect. Cei doi artiști sunt logodiți și împreună au un fiu în vârstă de doi anișori. Între artist și logodnica sa este o diferență de 23 de ani, însă Cristina Stroe a mărturisit că în relația lor, ea este adultul iar Damian tânărul visător. Cristina Stroe nu simte diferența de vârstă dintre ea și partener și spune că artistul are atitudinea unui adolescent.

„Ca să vă zic sincer, că ne tot întreba lumea cum este cu diferența de vârstă dintre noi. La toți le-am zis că este foarte nasol cu diferența de vârstă, că eu am vreo 56 de ani și el 15′, a declarat, amuzată, Cristina, pentru Ego.

Cristina Stroe a mărturisit că Damian Drăghici a fost nevoit să o convingă pentru a participa la „Te cunosc de undeva' , deoarece ea este o persoană puțin mai timidă și mai discretă, care a evitat să se expună la TV.

Noi nu cântăm împreună. Am cântat un pic înainte să fiu însărcinată, și când am fost cu sarcina, dar puțin, cred că o vară. Dar așa noi nu cântâm împreună, lucrăm împreună, avem și proiecte împreună, dar într-adevăr a trebuit să mă convingă să vin pentru că eu în ultimii ani, de fapt cred că niciodată nu am fost genul acela care să vrea expunere, să meargă la emisiuni.

Mie îmi place foarte mult să fiu o tipă discretă și îmi place să am confortul omului care nu e neapărat public. Adică să merg și ciufulită la magazin sau să ies în papuci de casă pe stradă. Eu chiar sunt genul acesta, nu o să mă vedeți niciodată altfelMi-a fost un pic așa teamă de expunerea asta pentru că nu știam cum o să fie, ce o să fie’, a declarat Cristina Stroe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton