Damian Drăghici și-a iertat mama care l-a părăsit când avea un an și pe care a cunoscut-o abia după 48 de ani: "O ajut cu tot ce pot". Cum l-a afectat abandonul

.

Damian Drăghici a fost abandonat de mamă când avea doar un an și a fost crescut de bunică, ea fiind adevărata figură maternă din viața lui. Artistul și-a cunoscut mama abia după 48 de ani și a iertat-o, însă dezvăluia acum ceva timp că a suferit enorm din cauza abandonului. Din cauza traumei, Damian Drăghici s-a îmbolnăvit, însă terapia l-a ajutat să vadă lucrurile pozitive din această situație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Damian Drăghici și-a iertat mama în 2019, chiar dacă aceasta nu i-a fost alături în cele mai importante momente din viață și a reușit să facă acest lucru pentru că în acel an s-a născut fiul lui. A fost momentul multor schimbări în viața sa, iar una dintre acestea a fost că a vrut să facă pace cu trecutul său.

12-damian-draghici12-damian-draghici

Ce relație are Damian Drăghici, în prezent, cu mama lui

Damian Drăghici a cunoscut-o pe mama lui la vârsta de 49 de ani. Era foarte mic atunci când l-a abandonat, avea doar un an, așa că nu își amintea absolut nimic despre ea, iar figura maternă din viața lui a fost tot timpul bunica.

Artistul povestea acum ceva timp că a sunat-o atunci când s-a născut fiul lui, în 2019, și a început momentul iertării. 'Am sunat-o, ne-am văzut și atunci ne-am închegat, iar acum suntem într-o relație foarte bună', a mai spus el despre mama sa florăreasă.

Întrebat, recent, într-un interviu pentru fanatik.ro, dacă o ajută cu bani pe mama lui și dacă se întâmplă să cumpere flori de la ea, Damian Drăghici a răspuns: „Firește, normal că o ajut cu tot ce pot. Nu cumpăr flori de la ea. La cât de aglomerat este orașul, nu aș avea timp să merg după ele. Cumpăr din altă parte. Dar aia este meseria ei, e altceva”.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Keo: au fost împreună 8 ani, și-au construit o vilă impunătoare și aveau planuri de căsătorie / Despărțirea s-a lăsat cu un scandal mediatic: „El mă înșela de un an. Am văzut pozele cu…’

Citește și: Cum a reacționat Claudia Iosif, alias Babs, după ce a aflat că Dorian Popa are o nouă iubită: „Noi nu am rămas prieteni, dar…’

Citește și: Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Au fost împreună 5 ani și aveau planuri de căsătorie: „Nu mai era fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru…’

Cu ce traume s-a ales Damian Drăghici din cauza abandonului mamei sale

Damian Drăghici a fost crescut de bunica sa și i-a spus acesteia „mamă” până la vârsta de 10 ani. Abia când a ajuns în America, mulți ani mai târziu, a simțit lipsa mamei.

'Nu am conștientizat pentru că, până la 10 ani, i-am spus 'mama' bunicii. Pe tata biologic îl consideram frate, unchiul era fratele meu și era așa multă dragoste în familie încât nu am simțit. Acum o cunosc oe mama, suntem în relații ok, dar dragostea mea mare este pentru bunica.

Nu am simțit lipsa mamei până nu am ajuns în America și mi-au băgat ăia în cap că am traume pentru că nu am trăit cu mama. Conștientizez asta, am făcut 20 de ani de terapie, dar în esență nu am simțit asta, a declarat Damian Drăghici în podcastul Ilincăi Vandici.

Damian Drăghici este convins că ADHD-ul cu care a fost diagnosticat s-a declanșat pe acest fond, al abandonului.

'Copil fiind, normal că este nevoie de relația cu mama, dar eu, cât eram de mic, nu am simțit-o. Apoi s-a văzut asta la mine, pentru că ADHD-ul se dezvoltă în urma unei lipse și atunci tu îți faci tot felul de lucruri ca să nu fii prezent. Dar tot ADHD-ul m-a ajutat în viață să realizez niște lucruri, deci e bine. Totul se întâmplă pentru un scop', a mai spus artistul.

Nașterea fiului său, în 2019, a fost momentul multor schimbări în viața lui Damian Drăghici, iar una dintre acestea a fost că a vrut să facă pace cu trecutul său și a căutat-o pe mama lui. 'Odată ce s-a născut Andrei și în ultimii 5-6 ani de zile, toată căutarea mea și toată regăsirea și toate terapiile i se datorează lui Andrei și Cristinei și faptului că s-au întâmplat multe schimbări în viața mea, unde a trebuit să ajung la mine„, spunea artistul.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton