Dan Bittman a primit reproșuri din partea celor trei băieți ai săi: "De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia..."

.

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și a făcut numeroase sacrificii pentru cariera sa. Cântărețul a format un cuplu cu Liliana Ștefan și au împreună trei băieți minunați. Recent, Dan Bittman a mărturisit că au existat momente în care copiii lui i-au reproșat faptul că nu petrece timp cu ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul anilor a reușit să lanseze hit-uri de succes. Dincolo de cariera sa de succes, Dan Bittman are o familie frumoasă. Solistul trupei Holograf are trei băieți cu fosta parteneră, Liliana Ștefan.

dan-bittman-si-copii-sai-1dan-bittman-si-copii-sai-1

Dan Bittman a făcut numeroase sacrificii pentru cariera muzicală și au existat momente în care nu a fost alături de familia sa. Recent, artistul și-a adus aminte că fiul său cel mic i-a reproșat la un moment dat că nu petrece timp suficient cu el și fratii săi.

Citește și: Motivul pentru care Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată: „A fost un moment când era să se întâmple. Nu a fost să fie…”. S-a iubit cu Liliana Ștefan vreme de 25 de ani

Citește și:Ce dietă ține Dan Bittman, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”. Adevărul despre operațiile estetice

Citește și:DJ Boroș, condamnat la 10 ani de închisoare pentru pedofilie, va fi extrădat din Italia. Acuzațiile sunt înfiorătoare: a amenințat și șantajat mai multe minore

Citește și:Irinel Columbeanu pleacă tot mai des din azil și se postează în mediul online. Directorul centrului: „Nu știu cât va mai sta aici'

Dan Bittman a primit reproșuri din partea celor trei băieți ai săi

Dan Bittman, în vârstă de 61 de ani, are o carieră impresionantă în domeniul muzicii și este solistul trupei Holograf. Pe plan personal, artistul a avut o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei băieți. Viața de artist este una agitată, iar artistul a mărturisit că au existat momente importante în familia lui, dar de la care a lipsit pentru a fi pe scenă. Dan Bittman a povestit recent un moment pe care nu îl va uita niciodată. Fiul său cel mic s-a supărat când artistul nu a putut ajunge la ziua sa de naștere.

De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic.Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme.', a spus Dan Bittman pentru Playtech.

Dan Bittman: „I-am sfătuit să meargă pe drumul lor”

Dan Bittman are trei băieți cu Liliana Ștefan, Alexandru,Mark și Patrick Bittman.Artistul are o relație specială cu băieții săi și este mândru de ei. Mai mult, Patrick și Alexandru au moștenit pasiunea tatălui lor și activează în muzică. Dan Bittman a explicat că și-a sfătuit cei trei copii să își urmeze visul, chiar dacă vor avea de înfruntat momente dificile. Mai ales că și el și cel mare, Alex, ambii fac muzică și încep să înțeleagă cum este.

„Nu știu dacă îmi calcă pe urme, pentru că ei fac alt gen de muzică. Alex compune mult și produce pentru alți artiști.I-am sfătuit să meargă pe drumul lor și să uite tot ce știu ei din familie. Să meargă pe drumul lor, chiar dacă este greu, este și frumos', a mai spus Dan Bittman.

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar Dan Bittman a mărturisit că își dorește să petreacă alături de cei trei băieți. De Revelion, artistul va cânta alături de trupa Holograf în București. „De sărbători, sper ca măcar de Crăciun să stau acasă cu copiii mei, cu cei dragi, dar de Revelion avem câteva cântări prin București, în aer liber.', a mai declarat artistul. Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, în urmă cu cinci ani, după o relație de 25 de ani. Deși au împreună trei copii, Dan Bittman și fosta sa iubită nu au fost căsătoriti niciodată. Acest lucru nu a fost o prioritate pentru artist. „Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa «Ți-am dat un inel», care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă (n.r. – lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente', a declarat Dan Bittman, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton