Dan Bittman are din nou probleme cu vocea: "Sunt în pauză vocală". În urmă cu zece ani și-a revenit după ce a luat o pastilă care costa 16 lei

.

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Solistul trupei Holograf se confruntă din nou cu probleme medicale vocale, motiv pentru care a decis să ia o pauză. Cu toate astea, formația va cânta la Sala Palatului, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, iar artistul spre să își revină cât mai repede.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a suferit în urmă cu câțiva ani o operație pe carotidă, efectuată într-o clinică din Viena. Ulterior, artistul a avut probleme cu vocea, iar la un moment dat le-a spus colegilor de trupă să găsească alt solist.

dan bittmandan bittman

Ei bine, artistul a avut parte de o minune, iar salvare a avenit din partea unui medic care i-a recomandat o pastilă care costa doar 16 lei. Așadar, Dan Bittman a revenit pe scenă alături de colegii săi de trupă. Acum, artistul speră să se recupereze cât mai repede.

Citește și: Ce a făcut Dan Bittman cu banii câștigați din politică: „Am zis că nu am nevoie de niciun leu”

Citește și:Ce spune Dan Bittman despre Liliana Ștefan, la doi ani de la despărțire: „A fost femeia pentru care am și făcut copiii. Dacă nu…'

Citește și:Maria Iordănescu va avea o fetiță: 'Sunt mai mult decât fericită…'

Citește și: Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc, după 13 ani de relație: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui'

Dan Bittman are din nou probleme cu vocea

Dan Bittman și trupa sa Holograf se pregătesc pentru un spectacol care va avea loc la Sala Palatului, pe 14 februarie. Cu toate astea, artistul are probleme cu vocea și este în pauză vocală.

Cântărețul are mare grijă, deoarece în trecut a trecut printr-o perioadă dificilă și a fost la un pas să renunțe la cariera de artist. „Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală', a declarat Dan Bittman pentru impact.ro.

Dan Bittman și-a revenit după ce a luat o pastilă care costa 16 lei

Îndrăgitul artist în vârstă de 60 de ani a trecut prin momente cumplite în 2012, după ce a fost operat pe carotidă, la o clinică din Viena. Artistul s-a confruntat cu probleme mari, iar la un moment dat rămăsese fără voce. Dan Bittman nu mai avea nicio speranță, ba chiar se pregătea să se retragă de pe scena artistică. Ei bine, minunea a făcut ca un medic să-i recomande o pastile care costa doar 16 lei, care l-a vindecat.

În prezent, Dan Bittman continuă să cânte cu trupa sa Holograf și să-i încânte pe români cu talentul său artistic. „Cânt doar cu trupa. Am rămas în aceeași formulă Holograf'.

Dan Bittman, melodii de succes care au spart topurile muzicale

Dan Bittman este solistul trupei Holograf din anul 1985. Artistul împreună cu trupa sa a scos melodii de succes care au spart topurile muzicale românești. Printre cele mai cunoscute cântece realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer', „Singur pe drum', „Ochii tăi', „Banii vorbesc', „Dincolo de nori', „Ți-am dat un inel',„Undeva departe', „Să nu-mi iei niciodată dragostea', „Vine o zi…', „Viața are gust', „Dragostea mea', „Cât de departe'. Trupa Holograf este formată din Dan Bittman, Iulian Vrabete, Romeo Dediu, Marius Bațu, Tino Furtună și Edi Petroșel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton