Dan Bittman are o nouă iubită: "Nu e cineva din zona noastră, suntem în test”. Ce spune artistul despre femeia care l-a cucerit

 Oana Pantazi
.

La aproape 62 de ani, Dan Bittman are o nouă iubită… Doar că, de data, asta, spune el, este un alt fel de iubire, cu atât mai mult cu cât cea care i-a furat inima nu este din zona showbizului. Iată ce spune artistul despre actuala sa poveste de dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman iubește din nou, însă, așa cum ne-a obișnuit, este foarte discret în privința relației sale. Cu sau fără discreție, până acum s-a aflat întotdeauna cu cine a format artistul un cuplu, pntru că aproape de fiecare dată a fost vorba despre vedete. De data asta, artistul spune că are alături pe cineva care nu face parte din lumea artistică și-și trăiește relaxat povestea de dragoste.

dan-bittmandan-bittman

Dan Bittman are o nouă iubită

De-a lungul anilor, Dan Bittman a avut alături numai femei frumoase și celebre, precum Mihaela Rădulescu, Tania Budi, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu, Alexandra Mutu sau Monica Odagiu, dar a fost mereu reținut atunci când a fost întrebat despre cuceririle sale.

Nici de data asta nu a fost mai dornic să dea prea mult din casă, însă a recunoscut că are o nouă iubită, care, poate pentru prima dată, nu este din luma showbizului.

„Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine.

Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață.. o perioadă merge, dar după… Suntem în test', a dezvăluit Dan Bittman pentru Ciao.ro.

Ce regret are Dan Bittman referitor la relația cu Liliana Ștefan, mama copiilor lui

Paradoxal, deși are o listă de iubite impresionantă, Dan Bittman a avut și una dintre cel mai longevive relații din showbiz, cea cu Liliana Ștefan, mama fiilor săi. O relație de un sfert de secol înseamnă enorm, mai ales într-un cuplu în care unul dintre parteneri este un artist celebru, așa că nimeni nu s-a așteptat la despărțirea celor doi. L-am întrebat, așadar, pe Dan Bittman ce regrete are în această privință, dar și ce ar face altfel dacă ar puta da timpul înapoi.

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe.

Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă… Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat”, a spus Dan Bittman pntru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton