Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu: "Nu pot să spun că a fost o mare pasiune. Ne-am îndrăgostit și...". De ce s-au despărțit, după 3 ani de iubire

.

Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu. Au trecut 20 de an ide la prima telenovelă românească, 'Numai Iubirea', și puțini actori au mai cunoscut de atunci gradul de celebritate de care s-au bucurat Adela Popescu și Dan Bordeianu, care au devenit un cuplu și în afara platourilor de filmare. Iată ce a povestit actorul despre povestea lor de iubire!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Azi, amândoi sunt căsătoriți de ani buni, sunt părinți și au mariaje fericite, însă fanii nu au uitat nici acum chimia incredibilă dintre Dan Bordeianu și Adela Popescu. La 20 de ani de la telenovela 'Numai Iubirea', care i-a făcut pe amândoi celebri, Dan Bordeianu a fost invitatul emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde, de ACASĂ, iar Marius Manole a profitat de prezența colegului său de breaslă, care este o prezență rară acum la TV. Astfel, acesta a vrut să știe cum l-a impactat faima pe Dan Bordeianu, ce a făcut cu banii câștigați de pe urma telenovelei, motivul pentru care el și Adela s-au despărțit și nu numai.

241194768_6064022313670493_6520957076080215607_n241194768_6064022313670493_6520957076080215607_n

Dan Bordeianu: 'Mie îmi place chestia asta, că nu mă mai recunosc oamenii din prima'

Cu părul grizonant, strâns în coadă, o barbă proeminentă și ochelari, Dan Bordeianu e acum greu de recunoscut… până îi auzi vocea. Acesta i-a mărturisit lui Marius Manole că acest look l-a adoptat mai demult: 'Mie îmi place chestia asta, că nu mă mai recunosc oamenii din prima'.

Citește și: Michaela Prosan, totul despre viața de mamă. De ce și-a ascuns sarcina, cu cine seamănă fiul ei și cine este tatăl lui: „Este o bucurie pentru toată familia. Nu cred că suntem primii părinți care…’ / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Iordăchioaie, amintiri cu regretatul Dan Spătaru: „Era fascinant! Un lucru am învățat și mi-a rămas. Îl practic de fiecare dată când…’/ EXCLUSIV

Actorul mărturisește că viața lui s-a schimbat dinainte să apară în serialele de televiziune. 'Viața mea s-a schimbat într-o zi, când am dat o probă la teatrul Nottara și am luat proba respectivă. Și am intrat în spectacol și am fost băiat serios și după aceea m-au angajat.

Abia apoi am mai dat un casting și am început povestea cu telenovelele. Noi nu proiectam ce urma să se întâmple. Nu știam la ce să ne raportăm, că nu existase altceva. Eram într-o seară în Green Hours cu Dorian Boguță – Eu dădusem un casting și l-am luat. Oamenii mi-au oferit un rol și niște bănuți – Nu mi-am pus problema că telenovelă, că serial. Doar că, în seara aia, stăteam la o bere, la Green, și îi zic lui Doru: Băi, sigur, în momentul în care o să apară chestia asta pe post, jumătate dintre oamenii care ne întâlnim aici nu o să mă mai salute. Exact așa s-a întâmplat. Jur. Pe mine asta m-a durut atunci, că nu venea nimeni să te întrebe. Eu am dispărut din mediul ăla pentru că munceam foarte mult. Filmam 15-16 ore pe zi. Șapte zile pe săptămână, trei ani de zile'.

Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu

Povestea lui de dragoste cu Adela Popescu, începută pe platourile de filmare ale telenovelei 'Numai Iubirea', a aprins imaginația mai multor generații, la vremea aceea cei doi fiind cel mai iubit cuplu din showbiz. Întrebat ce a dus la despărțirea lor, Dan Bordeianu a mărturisit că lucrurile au luat o turnură nedorită în momentul în care el a decis să renunțe la rolurile în seriale de televiziune.

'Adela nu era actriță, nu avea experiență deloc, dar talent – gârlă! Și avea o calitate extraordinară, învăța foarte ușor și foarte repede. Era naturală, era firească. Și reacționa! Te ajută foarte mult partenerul care reacționează firesc.

M-am îndrăgostit foarte tare de ea! Relația noastră a trăit atâta vreme cât am fost în mediul acela. În momentul în care eu am decis să ies din mediul respectiv, lucrurile au început să se deterioreze, până s-a dus și relația. Doi la mână, era o presiune enormă. Nu pot să spun că a fost o mare pasiune. Ne-am îndrăgostit și…', a mai spus actorul.

Dan Bordeianu, despre relația lui cu celebritatea

Serialul în care a fost protagonist a venit pentru actor cu un boost de celebritate incredibil, care l-a făcut să nu se simtă în largul lui. Dan Bordeianu își amintește perfect momentul când și-a dat seama că este recunoscut grație rolului din 'Numai Iubirea'.

'Locuiam în Piața Iancului, chiar în intersecție. Și am parcat mașina cam la vreo zece metri de scara blocului. Și pe ăia 10 metri am fost oprit de vreo trei oameni – n-o să uit niciodată – să mă felicite, foarte drăguți și amabili. Eu nu știam ce se întâmplă.

Nu mi-a plăcut niciodată faima aia. La nivelul ăla – când sunt 30.000 de oameni în fața ta și tu faci un semn cu mâna și ăia urlă – faima e nefirească. Nu prea știi cum să reacționezi. Dacă eu spun o poezie în fața a 30.000 de oameni și lor le place și aplaudă, mă simt confortabil. Dar când doar apar și ăia urlă, nu înțeleg ce se întâmplă. Nu mi se leagă în cap. Am profitat de faima asta în a-i aduce la teatru. În același timp, marketingul care se practica în perioada aia nu se concentra pe calitatea meseriei. Se practica pe vacanțe, celebru, bani, chestii, coperți de revistă. În ultimă instanță, era un produs comercial', a mai povestit actorul.

Mai multe povești savuroase puteți afla urmărind sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 9.00, la emisiunea 'Întrebarea Mesei Rotunde' de la ACASĂ, care-l are ca protagonist pe Dan Bordeianu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton