Dan Capatos, despre momentul în care a făcut AVC: "Când m-am întors la Monica să o întreb unde mi-e telefonul, mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama. Nu-mi simțeam mâna"

 Oana Pantazi
.

Dan Capatos, despre momentul în care a făcut AVC. Prezentatorul de la Antena Stars are o familie minunată și o carieră prodigioasă, iar viața sa pare că este perfectă. Dan Capatos a mărturisit însă, cu ceva timp în urmă, că a suferit un accidentul vascular cerebral (AVC), în timp ce se afla în vacanță în Italia. Nici acum, la aproximativ 5 ani de la incident, omul de televiziune nu poate uita prin ce a trecut atunci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, Dan Capatos a rememorat recent momentul în care a făcut AVC. Prezentatorul XTra Night Show se afla atunci în vacanță în Italia cu familia și, inițial, spre disperarea soției, nu a înțeles ce i se întâmplă. Ce a urmat este la fel de de înspăimântător, pentru că nu e simplu să faci un AVC în timp ce te afli în mașină, într-o țară străină.

dan-capatos-1dan-capatos-1

Dan Capatos, despre momentul în care a făcut AVC

Dan Capatos și soția lui mergeau la finii lor în Italia, urmând să petreacă împreună un weekend la mare. Din păcate, planurile lor aveau să se schimbe la 180 de grade în momentul în care jurnalistul a suferit un accident vascular în timp ce se aflau în drum spre destinație.

Citește și: Oana Roman și Dan Capatos nu au vorbit ani la rând: „Sunt unii oameni care mi-au făcut mult rău’

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce fiicele lui Mihai Morar, a Amaliei Enache și a lui Codin Maticiuc au jucat împreună într-un film: „Acolo au ieșit mai puține scandaluri. Toți copiii ăștia…'

A fost episodul ăsta, care m-a speriat crunt. Ne duceam într-un weekend la finii noștri în Italia, la mare. Practic, am pastila aia pe care o am tot timpul după mine. Știu când fac puseu din ăsta de tensiune, nu mai văd bine, începe să îmi clipească imaginea și am un rău din ăsta general. Bag repede o pastilă. N-a trecut. Am băgat-o și pe a doua, n-a trecut nici după a doua. Am zis că e groasă. M-am dus acolo, am întrebat dacă au un spital, ceva, mi-au dat a treia pastilă. M-a liniștit. De acolo mai aveam de mers două ore și jumătate cu mașina spre locul unde trebuia să ajungem. Venise finul meu să ne ia și, în mașină, stăteam așa, mă uitam pe geam și nu știam unde mi-e telefonul. Telefonul era în mâna stângă. Când m-am întors la Monica să o întreb unde mi-e telefonul, mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama. Asta s-a albit la față. Nu îmi simțeam mâna.

După aceea mi-am dat seama. Eu am crezut că îmi trecuse, dar de fapt nu îmi trecuse. Am ajuns acolo la un spital nasol. Mi-a dat numărul 47. Stăteai la rând, nu conta urgența. Stăteam la rând și era pe la numărul 20. Eu având 47, m-am gândit că mă strâmb de tot. L-am sunat pe profesorul Bejinariu, cel mai tare neurolog din America. I-am explicat și a zis să încercăm să îmi facă măcar un CT. M-am dus și mi-a făcut un EKG. Nu avea nicio legătură EKG-ul. Îmi revenisem, mă îndreptasem. M-am întors în țară, mi-a făcut CT-ul și într-adevăr, e un punct în care se vede. Avantajul a fost că nu a plesnit nimic și că sunt hipertensiv de mic, pentru că vasele erau pregătite. Faptul că vasele erau pregătite pentru presiune a făcut să rezist ', a povestit Dan Capatos în podcastul lui Teo Trandafir, Gând la Gând cu Teo.

Dan Capatos: „Îmi este frică…”

Dan Capatos a dezvăluit, la emisiunea XtraNight Show, că a suferit un atac vascular cerebral, în urmă cu aproape 5 ani. Din această cauză, prezentatorul are o predispoziție la demență și Alzheimer.

După ce fanii au întrebat de ce nu merge la America Express, Dan Capatos a menționat că faptul că a suferit un AVC este motivul pentru care nu ar putea participa niciodată la un astfel de show.

Îmi este frică… Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în ItaliaM-aș duce cu Silviu, ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fii-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vremeDoctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer’, a mai dezvăluit Dan Capatos, în emisiunea Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton