Dan Capatos, despre participarea lui Jojo la Asia Express: "Și-a cam distrus imaginea"

 Pirvu Cristina
.

Dan Capatos a invitat în emisiunea de la Antena 1 finaliștii de la Asia Express. CRBL și Oase, marii câștigători, și Ruby și Robert au povestit despre cursa în care s-au luptat pentru marele premiu. 

De când a început să fie difuzat sezonul 2 Asia Express la Antena 1, Dan Capatos a invitat în emisiune aproape toți participanții la concurs. Pe canapeaua de la Xtra Night Show nu au stat însă Jojo si Paul Ipate. Se pare că ar fi existat anumite neînțelegeri între concurenți și conducere.

Iată că acum prezentatorul și-a spus părerea despre participarea ei în competiție, spunând că nu i-a plăcut atitudinea ei.

„Voi nu a trebuit să purtați o mască, să jucați un rol cum am văzut pe la alte echipe. Am tot văzut aici pe parcursul emisiunii. Nu mi-a plăcut atitudinea lui Jojo în toată această cursă. Mie unul nu mi-a plăcut. Nici Paul nu a venit aici, săracul, a avut numai bile albe. Jojo nu și-a apărat imaginea, și-a cam distrus-o. Fiecare cu strategia lui. „, a spus prezentatorul Xtra Night Show, emisiunea de la Antena 1.

Prezentă în emisiune, cântăreața și-a spus părerea.

„E…că nu a venit aici să vorbească. Nu ați fost față în față. „, a reacționat Ruby, după comentariile lui Dan Capatos.

Jojo joacă în serialul „Liber ca pasărea cerului', după experiența „Asia Express'

Stela, personajul pe care-l va juca în Liber ca pasărea cerului – serialul de comedie care va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, a cucerit-o pe Jojo – Cătălina Grama, de la prima replică. Jojo își amintește că a plecat acasă plutind de fericire, după ce a aflat că a obținut acest rol.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton