Dan Capatos, fotografie rară alături de soția sa, Monica. Sunt împreună de 23 de ani

 Martin Lorena
.

Dan Capatos, fotografie rară alături de soția sa, Monica. Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta nu doar că are o carieră de impresionat, ci și o familie extrem de frumoasă. Cu toate acestea, el nu s-a afișat de multe ori cu partenera sa de viață, Monica, păstrându-și viața personală privată. Iată ce imagine a postat pe rețelele de socializare alături de soția lui, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Dan Capatos, fotografie rară alături de soția sa, Monica. Dan Capatos se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit! Acesta are o carieră de invidiat în lumea televiziunii, dar și o căsnicie extrem de frumoasă. El și partenera sa de viață au împreună un băiat, care le aduce zilnic motive să zâmbească. Cu toate acestea, rare sunt momentele în care prezentatorul de la Antena Stars se afișează cu soția lui. Iată ce imagine au postat împreună de Ziua Îndrăgostiților!

WhatsApp-Image-2022-02-15-at-12.17.12-PMWhatsApp-Image-2022-02-15-at-12.17.12-PM

Imaginea a strâns repede un val de reacții deoarece sunt rare momentele în care cei doi apar împreună pe rețelele de socializare. Alături de poză, Dan Capatos a scris și un mesaj!

Citește și: Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV:„Așa iese când nu ai bani’

Citește și: Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy:„Ea fugise de acasă’

Citește și: Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit:„La iubire nu ai cum să nu răspunzi…’

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză’

Dan Capatos, fotografie rară alături de soția sa, Monica

Monica și Dan Capatos formează o relație de mai bine de 23 de ani! Rare sunt momentele în care cei doi se afișează împreună, însă cu ocazia zilei de 14 februarie, prezentatorul a postat o fotografie extrem de frumoasă. Cuplul se afla pe o plajă, într-o vacanță departe de meleagurile natale.

„Facem poze împreună de 23 de ani…♥️', este mesajul special notat de Dan Capatos pe contul de Instagram.

Fanii nu s-au putut abține și au asaltat imediat fotografia cu o mulțime de comentarii extrem de pozitive.

„Woow, ce frumosi, sotia ta e superba, sa fiti fericiti!'/ „Ai o soție foarte faina! Ai tinut- o ascunsa ….și știi tu de ce…..fff faina! Împreună sunteți și mai frumosi', sunt doar câteva dintre comentarii.

Cum s-au cunoscut cei doi

Pentru Dan Capatos, faptul că Monica lucra în domeniul jurnalismului, a reprezentat un adevărat avantaj. El susține că este important ca partenera de viață să înțeleagă profesia sa, iar din acest motiv atracția a fost una și mai mare. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când prezentatorul TV era redactor șef al revistei PlayBoy.

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: „Ce cauți la ora aia?', „Unde pleci la ora asta?', „De ce trebuie să faci asta?', etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta.', a povestit el pentru VIVA!.

Mai mult decât atât, datorită faptului că aceasta nu a fost niciodată posesivă, Dan Capatos și-a pus toată încrederea în relație, și bine a făcut! Acum cuplul sărbătorește peste 20 de ani de relație!

M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. „Unde pleci?', „Mă duc să văd niște femei goale'. Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă decât acasă sau în oraș…', a completat el.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton