Dan Ciotoi de la Generic s-a vindecat de cancer la colon: „Am scăpat de el definitiv. Cancerul e acum la coș. M-am gândit la moarte, eram pregătit să îmi fac testamentul și...” / Ce onorariu are la cântări în 2024

 Calin Maria Bianca
.

Dan Ciotoi de la Generic s-a vindecat de cancer. La începutul anului, Dan Ciotoi a traversat o perioadă critică, asta fiindcă a ajuns de urgență pe masa de operație. De la dureri obișnuite de burtă la niște crampe severe, medicii l-au diagnosticat imediat cu cancer de colon. A recunoscut că se gândea la moarte și inclusiv să își facă testamentul, însă acum s-a vindecat definitiv și se simte foarte bine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, artistul a fost operat în regim de urgență și medicii au reușit să-i salveze viața, tocmai pentru că boala nu s-a extins în corpul lui. Acum, după ce și-a văzut moartea în fața ochilor, Dan Ciotoi a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate. A reușit să scape definitv de cancerul de colon, însă a mărturisit că a trecut prin clipe groaznice.

dan-ciotoi-scaled-e1701961068448-1200×672-1dan-ciotoi-scaled-e1701961068448-1200×672-1

Citește și: Dan Ciotoi, de la Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon: „Muream, cu zile, acasă, mi s-a fisurat o parte din intestin…”

Citește și: Cum a aflat Dan Ciotoi că suferă de cancer la colon: „Aveam niște crampe puternice. La ieșirea din spital, mi-au zis că sunt sănătos'. Medicii l-au diagnosticat greșit cu diabet

Citește și: Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram: „Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori…” / A vrut de mai multe ori să divorțeze de Florin Pastramă

Citește și: Cum arăta Antonela Pătruț, iubita miliardarului Arpad Paszkany, înainte de operațiile estetice. A fost cu mama ei la Chefi la Cuțite, acum 8 ani

Dan Ciotoi de la Generic s-a vindecat de cancer la colon

Solistul Dan Ciotoi de la trupa Generic, care a încântat numeroase generații și încă o face, a trecut prin două operații pentru lupta cu cancerul de colon. Într-un final, rezultatul a fost unul bun, mult așteptat de medici, dar mai ales de Dan Ciotoi și familia lui. Bucuros că a scăpat de marele necaz care era asupra sa, artistul a povestit cu umorul la el cum 'cancerul este la coșul de gunoi acum'.

'Domnul doctor Marius Coțofană, de la Spitalul Universitar, din București, m-a operat bine de tot, am scăpat, nu mai am nimic. El a tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora, căci nu se extinsese boala, și a aruncat-o la coș.

Deci, cancerul e acum la coș, am scăpat de el definitiv, am avut noroc de medici buni, cărora doresc să le mulțumesc că mi-au salvat viața', a declarat Dan Ciotoi pentru Playtech.

Dan Ciotoi, la un pas să își facă testamentul

Deși acum este cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el, Dan Ciotoi a spus clar că nu crede că o să mai iasă viu din spital. A recunoscut că s-a gândit la moarte și la un moment dat a vrut inclusiv să își facă testamentul și să lase avere copilului său și nepoților.

'M-am gândit la moarte, în acea perioadă foarte grea, cu emoții, căci nu știam dacă voi scăpa. Eram chiar pregătit să îmi fac testamentul. O parte din avere i-o lăsam fiului, dar nu tot, iar restul mergea la nepoți și nepoate', a mai menționat Dan Ciotoi pentru sursa menționată mai sus.

Ce onorariu are Dan Ciotoi în 2024: 'Crește, de la an la an!'

Are 68 de ani, a trecut prin două operații pentru a scăpa de cancerul de colon cu care a fost diagnosticat, iar acum s-a întors deja pe scenă. A cucerit cu piesa „Banii n-aduc fericire„ în urmă cu mulți ani, iar de atunci se bucură de gustul celebrității, fiind o melodie ascultată de numeroase generații de-a lungul timpului. Ei bine, așa cum era de așteptat și prețurile lui sunt pe măsură, astfel că nu sunt mai jos de 4.000 de euro.

'Onorariul nostru crește, de la an la an. Dar nu cânt singur, am trupă, de șase persoane, avem cheltuieli, și cu transportul, avem de dus instrumentele, stația de amplificare. În fiecare an, mai adăugăm la onorariu câteva sute de euro în plus.

În 2024, de pildă, pentru trei programe de 45 de minute, la o nuntă, avem un onorariu de aproximativ 4.000 de euro. Ne pun mirii și la masă, ne omenesc, dar noi, artiștii, nu prea mâncăm la petreceri. Iar vara aceasta vom avea concerte și pe litoral, pentru turiști, avem spectacole'., a explicat Dan Ciotoi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton