Dan Ciotoi, de la Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon: "Muream, cu zile, acasă, mi s-a fisurat o parte din intestin..."

 Radulescu Ruxandra
.

Dan Ciotoi, de la Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Artistul Dan Ciotoi, în vârstă de 68 de ani, a fost operat, în urmă cu trei săptămâni, fiind diagnosticat cu cancer la colon. Starea artistului era una critică, iar intervenția a durat câteva ore. Dan Ciotoi povestește chinurile prin care a trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La data de 11 ianuarie 2024, Dan Ciotoi a fost operat de urgență la Spitalul Universitar din București, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon, în faza a doua. Artistul a fost cât pe ce să moară din cauza complicațiilor asociate bolii. Dan Ciotoi a ajuns pe masa de operații, unde medicii s-au luptat vreme de trei ore să-i salveze viața și, din fericire, au reușit. La trei săptămâni de la teribila experiență, Dan Ciotoi vorbește despre suferința pe care a îndurat-o.

dan_ciotoi_32752400dan_ciotoi_32752400

Dan Ciotoi, de la Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon

Dan Ciotoi suferă de o boală cruntă, cancer la colon. Artistul povestește cum medicii de la Spitalul Universitar din București i-au salvat viața, cu ajutorul unei operații ce a durat patru ore, în care i s-a extirpat 12 cm din intestin.

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi cu cele trei fetițe, însărcinată în patru luni: ‘Nu pot să mă plâng. Sunt zile când nu filmez neapărat și…’ / A aflat sexul celui de-al patrulea copil

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…’

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat

'Am fost diagnosticat cu cancer la colon, nu mă feresc să spun, am fost operat în regim de urgență, căci se fisurase o parte din intestin și toată murdăria pătrundea în sânge. Operația a durat cam 3-4 ore, mi-au tăiat 12 cm din intestin. Medicul Marius Coțofană este cel care mi-a salvat viața, în ultima clipă.

Mi-a spus că, dacă mai întârziam să vin la spital, la București, muream, cu zile, acasă. Acum am anus contra naturii, dar luna viitoare mai urmează o operație, după 20 februarie, în care mi se va reface circulația. Voi fi ca înainte, ca nou', spune Dan Ciotoi, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ce dietă urmează Dan Ciotoi, după operația de cancer la colon

Dan Ciotoi urmează acum o dietă destul de strictă, bazată pe alimente sănătoase. Artistul este determinat să facă tot ce-i stă în putință pentru a se recupera, pentru a putea urca pe scenă cât mai curând.

'Medicul mi-a explicat totul, pe înțelesul meu. Am noroc că acest cancer a fost în faza a doua, că nu s-a generalizat. Medicul a tăiat acea bucată de intestin, în care se adunase tot răul, toată boala.

Nu e nevoie nici de chimioterapie. Acum țin o dietă, nu am voie prăjeli, mâncăruri care balonează, ci pește și pui, la grătar, și multe legume. Iar din martie pot să revin pe scenă, așa m-au asigurat medicii', a spus solistul Dan Ciotoi, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Primul medic i-a pus lui Dan Ciotoi un diagnostic greșit

Dan Ciotoi a povestit că primul medic care l-a consultat nu a găsit nimic în neregulă, spunându-i că este perfect sănătos. Cu toate acestea, artistul se simțea tot mai rău, de aceea a decis să ceară opinia și celui de-al doilea medic.

'Am avut mai întâi un medic la Târgoviște, care însă mi-a dat drumul acasă, a zis că n-am mai nimic, dar, după externare, nu m-am simțit deloc bine. Am întrebat și alt medic, care pe loc mi-a făcut un CT.

Rezultatul l-a speriat, m-a trimis de urgență la București, ca să fiu operat. Păi, dacă mă luam după primul medic, muream cu zile, acasă!', susține Dan Ciotoi, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton