Dan Cociș, fostul coleg de cameră al lui Ștefan Bănică în Liceenii, s-a întors la muzică! Unde a cântat "elevul Adrian"

 Dumba Gabriela
.

Dan Cociș, actorul pe care cei care au urmărit serialul Liceenii îl cunosc drept Adrian, colegul de cameră al lui Mihai (Ștefan Bănică) s-a întors la muzică. După aproape 30 de ani de pauză, Dan Cociș a urcat pe scena festivalului 'Floare de Colț' din Sighetul Marmației, eveniment organizat de folkistul Ducu Bertzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Dan Cociș a lăsat muzica, dar și actoria, deoparte și în ultimii 20 de ani s-a ocupat de diverse afaceri în domeniul HoReCa, dar și administrarea unui mare domeniu dedicat evenimentelor și de agrement din apropierea Capitalei. Cociş a cochetat cu politica, la începutul anilor 2000, când a lucrat 5 ani la Secretariatul General al Guvernului.

1916829_103521472999056_4972313_n1916829_103521472999056_4972313_n

Dan Cociș s-a reîntors la muzică

Însoțit de chitară, la fel ca acum 35 de ani, cât s-au scurs de la apariția filmului etalon pentru câteva generații, de pe scenă Dan Cociș a reușit să rupă ropote de aplauze.

Mai mult, a câștigat locul III în finala de duminică a concursului dedicat tinerilor debutanți la 'Floare de Colț', Sighetul Marmației, potrivit money.ro. Festivalul păstorit de popularul folkist Ducu Bertzi în localitatea sa natală.

Dan Cociș, care are 54 de ani acum, a fost deconspirat în finala concursului de actorul Adrian Păduraru, cel ce l-a recunoscut pe 'Elevul Adrian'.

Adrian din Liceenii era colegul de cameră al lui Mihai, interpretat de Ștefan Bănică.

Filmul era adorat de adolescenți pe vremea lui Ceaușescu și reamintim, pentru generațiile mai tinere, că în Liceenii au au jucat și Oana Sârbu (Dana), Mihai Constantin (Ionică), regretata Tamara Buciuceanu-Botez (profesoara Isoscel) ori Ion Caramitru (dirigintele Socrate).

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate. Ce surpriză i-a făcut Adi Rus, soțul ei:„Așa ne-a primit tati acasă’

Citește și: Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', implicat într-un scandal cu o minoră de 15 ani:'Nu am invitat-o acasă, ci…'

Citește și: Fiul Ozanei Barabancea a fost la un pas de moarte, în urma unui accident:„Am fost paralizată psihic. Nu am plâns deloc, am urlat…’

Nimeni nu l-a recunoscut pe Dan Cociș pe scenă

Pentru Dan Cociș, participarea la un concurs prestigios muzical a fost o provocare.

S-a înscris în concursul sus amintit, a intrat în competiție cu două compoziții proprii ('Declarație de dragoste' și 'Flori de Colț') și, la final a urcat pe podium, fiind aplaudat și de artiștii care habar n-au avut cine se află pe scenă, amintim: Mircea Vintilă, Marius Bațu, Ada Milea, Vlady Cnejevici, Teo Boar ori actorul Dorin Andone.

În urmă cu câțiva ani se specula o ceartă între Dan Cociș și Ștefan Bănică, dar acesta a negat vehement că ar exista un scandal între ei.

„Cu Stefan ma cunosc de foarte multi ani, am jucat impreuna in Liceenii si Liceenii Rock&Roll, iar relatiile dintre noi sunt foarte bune. Cu Stefan Banica pur si simplu nu te poti certa! Il respectam!„, spunea Dan Cociș la vremea aceea despre neînțelegerile apărute în urma unui concert pe care urma să-l susțină Ștefan Bănică într-un club de pe litoral, manageriat atunci de Dan Cociș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton