Dan Negru a împlinit azi 53 de ani. Ce face de ziua lui și care a fost cel mai surprinzător cadou: "Mi-a luat ceva vreme să scap de el... L-am ținut în curte o vreme" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dan Negru a împlinit azi 53 de ani. Celebrul moderator de la Jocul cuvintelor, de pe Kanal D, spune că este mare amator de dulciuri și, cum prietenii lui știu asta, de ziua lui mănâncă foarte multă ciocolată. Omul de televiziune ne-a povestit și care a fost cel mai neașteptat cadou pe care l-a primit vreodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru a împlinit azi 53 de ani, așa că, de ziua sa de naștere, nimeni nu îl va certa din cauza apetitului său special pentru dulciuri, știut fiind că simpaticul prezentator este pasionat de ciocolată. Cu această ocazie, Dan Negru ne-a dezvăluit și care a fost cel mai interesant cadou pe care l-a primit vreodată la ceas aniversar.

fb_img_1708687594069fb_img_1708687594069

Citește și: Dan Negru și soția lui, Codruța, au făcut nunta cu doar 8 invitați: „Părinții mei, părinții ei, sora ei, cumnatul și gata. Ea nu face parte din lumea asta'. Sunt căsătoriți de 17 ani

Citește și: De ce Dan Negru refuză să meargă la podcastul lui Cătălin Măruță: „Am ales varianta să-i evit pe toți, pentru că…”

Citește și: Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit pentru 24 de ore: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut…'

Citește și: A murit Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman avea 83 de ani: „Drum lin în lumină”

Dan Negru a împlinit azi 53 de ani. Ce face de ziua lui și care a fost cel mai surprinzător cadou

Dan Negru a împlinit azi 53 de ani și cu siguranță a așteptat cu nerăbdare cadourile de la prieteni. Cum toată lumea știe că prezentatorul este pasionat de dulciuri, primește foarte multe de ziua lui, pe care le și mănâncă.

'Sunt un mare mâncător de dulciuri și de ziua mea mănânc tone de ciocolată pentru că toți îmi trimit dulciuri', a declarat Dan Negru, pentru viva.ro.

Dan Negru își amintește că cel mai interesant cadou de ziua lui a venit de la niște copii, care i-au dăruit un mânz. 'Cel mai interesant cadou pe care l-am primit vreodată a fost un mânz de la copiii dintr-o emisiune pe care o făceam cu mulți ani în urmă. Mi-a luat ceva vreme să scap de cadoul ăla. L-am ținut în curte o vreme, apoi l-am dus la o fermă', a mărturisit Dan Negru, pentru viva.ro.

Dan Negru: 'Îmi privesc fotografiile…'

Dan Negru a postat de ziua lui o imagine cu el din copilărie și una de acum, însoțite de o caricatură și următoarele cuvinte: 'Îmi privesc fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu…', a scris Dan Negru pe Facebook.

Cu o zi înainte de aniversarea lui, prezentatorul a postat de la Paris, unde a mers la sfatul domnului Radu Varia. 'Ce oameni excepționali trec pe lângă noi și noi ne uitam la neghiobi. Lăsați alegerile și alianțele! Unul din cei mai cool' artiști din istoria lumii e Salvador Dali (ceasul ăla care se scurge e al lui și Radu Varia i-a fost prieten vreo 20 de ani. Oameni excepționali trăiesc printre noi! Degeaba', a scris Dan Negru, pe Facebook.

Dan Negru nu își expune copiii la tv

Dan Negru vorbește rar despre cei doi copii ai săi, Bogdan și Daria și a explicat de ce îi expune atât de puțin în spațiul online. Prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că preferă ca micuții să își aleagă singuri un drum în viață.

Îi țin departe de showbiz. Îi las să-și trăiască liniștiți copilăria. Nu sunt vedete de TikTok, nu apar în reviste, e mai liniște așa. Nici măcar la meserii nu s-au gândit. Primii ani de școală construiesc omul, caracterul lui, și de-abia apoi vine profesia. Asta trebuie să-i învățăm și pe părinți, să nu pună presiune pe profesia copiilor, în primii ani de școală. Atunci, se face omul, nu meseriașul„, a declarat Dan Negru pentru playtech.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton