Dan Negru a avut-o ca invitată pe Angela Similea în prima emisiune: „Țin minte si acum momentul. Ne-am văzut acum câteva săptămâni și...” / Ce spune despre gafele lui din televiziune

 Tudorache Simona
.

Dan Negru a avut-o ca invitată pe Angela Similea în prima emisiune. Dan Negru simte succesul în televiziune de 30 de ani și fiecare proiect pe care îl prezintă reprezintă o lovitură de audiență. Prezentatorul a reușit să se mențină în topuri și să câștige tot mai multe aprecieri de la privitori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă televiziune, Dan Negru atrage venituri și din imobiliare și agricultură sau din evenimentele pe care le prezintă. Uneori recunoaște că a mai făcut și gafe. La un moment dat, s-a întâmplat să prezinte un alt eveniment decât cel pentru care fusese ales. Prima lui invitată într-o emisiune TV a fost Angela Similea.

dan-negru-670-1dan-negru-670-1

Dan Negru, despre cum îl percep oamenii și gafele făcute

Dan Negru se bucură atunci când e oprit pe stradă, pentru că, în opinia lui, oamenii își arată astfel aprecierea. „Faptul că oamenii te opresc pe stradă și vor să facă o poză cu tine este dovada că ceea ce faci la TV funcționează. Mi se spune des că par diferit la televizor. De-a lungul timpului, bineînțeles, sunt om, este normal, am făcut o mulțime de gafe. Am prezentat, am încurcat oamenii.

De exemplu, am avut un eveniment de prezentat la Palatul Parlamentului și am încurcat sala. Am prezentat un eveniment întreg pentru o altă firmă. Am citit tot, iar la jumătatea evenimentului m-am uitat pe telefon și aveam 100 de apeluri nepreluate', a mărturisit Dan Negru pentru Playtech. ro.

Dan Negru a avut-o invitată în prima emisiune pe Angela Similea

Prezentatorul nu poate uita nici acum prima sa emisiune, unde a avut-o invitată pe Angela Similea.

„La prima mea emisiune, am avut-o invitată pe cunoscuta Angela Similea și tin minte si acum momentul. De curând, ne-am văzut acum câteva săptămâni și ne-am amintit cu drag de acel moment', mai spune Dan Negru.

Citește și: Elena Gheorghe, despre soțul ei Cornel, după 19 ani de relație: „Îmi deschide portiera, mă aduce la evenimente și stă alături de mine. Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele și iahturile” / EXCLUSIV

Citește și: Zanni și Ana Porgras, scenă de gelozie la Survivor All Stars, după ce Alexandra Duli l-a pupat pe Faimos: „A fost umilitor. Și pentru mine ar fi fost nașpa să vină unul să o pupe pe Ana'

Citește și: Dan Negru, revoltat de prețurile mari de la Castelul Peleș: „Dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, măcar gardul repară-l. Dacă nu ții de mână copiii, i-ai pierdut în prăpastie'

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de cununie. Cine sunt și cum va arăta evenimentul: „Am o grămadă de rochii în telefon, 6000 de stiluri diferite. Nunta va fi una modernă”

Dan Negru: „Presa s-a schimbat din cauza tehnologiei, din cauza telefoanelor pe care le avem mereu în mână”

Dan Negru are convingerea că tehnologia a schimbat totul în televiziune. Acum oricine poate să fie jurnalist, totul e cum se menține și cum obține succesul.

„Presa s-a schimbat din cauza tehnologiei, din cauza telefoanelor pe care le avem mereu în mână. Oricine poate fi jurnalist, nu mai este atât de greu, dar trebuie sa te menții', precizează Dan Negru.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton