"Singurătatea e cumplită în orice hotel de lux". Dan Negru a criticat dur persoanele care își duc părinții la azil

 Dumitrache Laura
.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. Este activ pe rețelele de socializare, unde este urmărit de mii de internauți. Recent, vedeta tv a criticat persoanele care și-au dus părinții la azil și i-au părăsit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru, 51 de ani a reușit să îi cucerească pe români cu fiecare emisiune prezentată la tv, iar în mediul online este urmărit de mii de oameni. Este activ pe Facebook și Instagram, iar recent a dezbătut un subiect sensibil, referitor la persoanele publice care au ajuns la azil.

dan negrudan negru

Dan Negru a vorbit într-un interviu despre persoanele publice care au ajuns la un azil de bătrâni. Vedeta tv susține că vărstnicii își trăiesc ultimii ani din viață în singurătate, abandonați de cei dragi. Prezentatorul tv i-a criticat dur pe cei care își duc părinții la azil.

Citește și: Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India: „Am fost la un pas de dezastru, am luat 100 de pastile într-o zi”

Citește și:Dan Negru nu crede că ar mai face televiziune, dacă ar lua-o de la capăt: „N-aș avea nicio șansă azi. Nici eu, nici Esca. Totul se face pe pile și pe găști' / EXCLUSIV

Citește și:Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Este agricultor și cântăreț de muzică de petrecere

Citește și:De ce nu a trecut Liviu Vârciu apartamentul cumpărat pentru fiica lui, Carmina, pe numele ei: „Îi plătește toate utilitățile, uneori și…'

Dan Negru a criticat dur persoanele care și-au dus părinții la azil

Dan Negru a vorbit recent despre un subiect sensibil. Prezentatorul tv a fost întrebat ce părere are despre cei care își duc părinții la azil. Vedeta tv consideră că acest lucru nu îi ajută pe cei vârstânici, ci doar își vor petrece ultimii ani din viață în singurătate.

'Mă gândesc la vorbele lui Dostoievski care spunea că «la bătrânețe sunt mai de folos banii decât feciorii». Nu-mi plac azilele, deși văd că e o modă să-ți lași părinții acolo.

Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor. Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux. O fi, dar singurătatea e cumplită în orice hotel de lux', a Dan Negru pentru unica.ro.

Dan Negru: „Nu trebuie să ai bani ca să călătorești”

Pe lângă cariera sa de succes, Dan Negru are o familie frumoasă. Recent, prezentatorul tv a fost în vacanță în India, alături de soția și copiii săi. Moderatorul tv a declarat că banii nu sunt atât de importanți dacă vrei să călătorești.

'Ne plac, mie și soției mele, vacanțele. Nu trebuie să ai bani ca să călătorești, asta e o idee falsă. Nu suntem călători de lux, ne place să vedem lumea și ne orientăm după vorba Sfântului Augustin: „Viața e ca o carte și cine nu călătorește nu citește decât prima pagina', a mai spus vedeta tv.

Familia lui Dan Negru a trecut prin clipe dramatice

Dan Negru are o familie frumosă, dar în trecut, părinții și bunicii săi au fost deportați și au trecut prin momente cumplite. Prezentatorul tv a mărturisit într-o postare emoționantă, că provine dintr-o familie ai cărei membri au fost deportați în Bărăgan.

De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate in Bărăgan in 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau chiaburi' (țărani înstăriți). Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! Bunicul mi-a povestit că adeseori și-a întâlnit torționarii, călăii, pe străzile orașului. Genocidul din Bărăgan a fost făcut de români.Nu se învață la istorie despre asta. Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții (N.Iorga)', a scris Dan Negru pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton