Dan Negru, sfătuit de Florin Piersic să nu mai apară în podcasturi: "El nu e un "atârnător" de microfoane, așa cum sunt numiți cei ușor accesibili"

 Dumba Gabriela
.

Dan Negru a decis să o lase moale cu interviurile și prezența în podcasturi pentru că așa l-a sfătuit prietenul său, Florin Piersic. Dan Negru prezintă două emisiuni la Kanal D, „Jocul cuvintelor' și „Tu urmezi', și în curând va debuta pe post și show-ul „The Floor', care va fi moderat tot de el. Dan Negru este decis să nu mai apară în altă parte, în afara acestor emisiuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Dan Negru a scris un mesaj pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre podcasturile din România. Dan Negru declarată că mulți realizatori s-au supărat pe el, pentru că a refuzat să participe la podcasturile lor. Nu este împotriva acestor filmări difuzate în online, ba chiar îi apreciază pe cei care își dau interesul să fie buni în acest domeniu.

dan-negru-7dan-negru-7

Dan Negru a fost sfătuit de Florin Piersic să nu mai „atârne de microfon”

Într-un interviu pentru Ciao, Dan Negru a vorbit despre relația lui cu actorul Florin Piersic, care l-a sfătuit să nu apară mereu la TV, la toate interviurile și evenimentele. „Când mi-e dor de Florin, îl sun. Vorbim la telefon.

Mă bucur că a rezistat tentației de a nu se duce la sutele de emisiuni, interviuri, talk show-uri, podcasturi, că nu e un „atârnător” de microfoane. Așa sunt numiți cei ușor accesibili.

Îl copiez și eu în atitudinea asta, refuz să apar oriunde, cu orice preț. M-a sfătuit așa de multe ori și i-am ascultat sfatul. Ba chiar, atunci când refuz emisiuni sau interviuri, dau vina pe el', a povestit Dan Negru.

Citește și: Damian Drăghici, despre prietenia cu Joe Cocker: „Am avut 126 de concerte cu el. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei

Citește și: Adelina Pestrițu, după ce s-a zvonit că este însărcinată a doua oară: „Abia îl așteptăm

Citește și: Cum au depășit Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile din căsnicie: „El e mai coleric, el se ceartă cu mine

Ce crede Dan Negru despre podcasturile din România

Singurul podcast la care Dan Negru a acceptat să meargă este cel al lui Andi Moisescu, care a apărut pe YouTube în urmă cu mai bine de un an, mai exact în septembrie 2020. De atunci, alte vedete au încercat să-l mai invite pe Dan Negru la podcasturile lor.

Speak a înțeles refuzul prezentatorului TV, însă cu Măruță situația nu s-a rezolvat din prima, pentru că au fost la un pas de ceartă din acest motiv.

„Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu Coin Talk de pe Spotify.

Primul podcast care m-a marcat a fost Dark side of The Earth cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste', a spus Dan Negru.

Dan Negru că podcasturile din România ar trebui să se reinventeze și să treacă peste clasicul interviu de televiziune sau radio.

„Podcasturile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea si radioul. Legendele mele din YouTube nu sunt podcast. Cu ceva vreme în urmă, o televiziune mi-a propus un late-night. Le-am cerut atunci să scriem pe o hârtie invitații-vedetă pentru o lună. Măcar o lună!

N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite și apoi ne-am fi întors la vedetele care apar oriunde, oricând, făcând orice. Podcasturile românești se vor reinventa atunci când vor descoperi poveștile interesante ale oamenilor obișnuiți. Sau vorba lui Eliade: Ce oameni excepționali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi opinia publică', a scris Dan Negru pe contul său de Facebook, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton