Dan Negru a început să investească și în agricultură. Prezentatorul TV și-a luat tractor de 45.000 de euro: „Îl conduce singur, este cel mai puternic model din lume"

 Tudorache Simona
.

Dan Negru a început să investească și în agricultură. Dan Negru face bani din televiziune, dar și din imobiliare și agricultură. Prezentatorul de la Kanal D are un teren aproape de Timișoara pe care îl lucrează cu sârg. Dan Negru nu a ezitat să facă investiții în acest domeniu, pe care pare că îl consideră unul de viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul emisiunii Jocul cuvintelor a moștenit pământul de la bunici, iar acum și-a achiziționat un tractor de ultimă generație cu care să își facă treaba. Singura lui nemulțumire e că nu găsește un om care să îl ajute atunci când el e reținut în Capitală cu alte angajamente.

dan-negru-670dan-negru-670

Dan Negru, despre drama românilor din Bărăgan

De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau chiaburi'- țărani înstăriți.

Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta…Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii', povestea Dan Negru, pe o rețea de socializare.

Dan Negru și-a luat tractor cu 45.000 de euro

Dan Negru și-a luat permis pentru tractor și poate fi văzut cum lucrează pământul. Prezentatorul le-a spus apropiaților că a dat 45.000 de euro pe mastodont, pe care l-a luat la mâna a doua.

Dan Negru vine adesea aici, ca să supravegheze lucrările, își conduce și singur tractorul, și-a luat permis. Acum are un tractor scump, marca Fendt, așa cum vezi și pe la fermele din America, este cel mai puternic model din lume. Ne-a zis că l-a cumpărat la mâna a doua, cu vreo 45.000 de euro, unul nou este în jur de 90.000 de euro.

Dar tractorul este foarte bun, de ultimă generație, poți face tot felul de lucrări. Dan se ocupă chiar și de secerat. Vinde mai apoi grâul și porumbul, cu tona, la siloz, la prețurile din zonă', spun persoane din anturajul lui Dan Negru pentru Playtech.

Citește și: De ce a renunțat Andreea Ibacka la emisiunea pe care o prezenta la Happy Channel: „Am discutat și am hotărât împreună cu echipa”

Citește și: Ioana Ginghină a aflat abia la un an de la divorț că Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Titieni: „Nu m-ați prins, dar și eu eram atunci cu cineva”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la Cuțite. Flavia i-a dăruit o fiică superbă celebrului bucătar

Citește și: Ionuț Varodi, acuzații dure la adresa Mirelei Retegan după ce a părăsit Gașca Zurli. Ce l-a dezamăgit pe Bucătărașul Lulu: „Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea. Totul din vina ei”

Dan Negru caută om care să îl ajute la munca pe câmp

Pentru că proiectele pe care le are îi răpesc mult timp, Dan Negru își dorește să angajeze un tractorist care să îl ajute cu munca.

Dan tot caută prin zonă un tractorist, ca să îl angajeze pentru perioada în care el nu e aici, dar nu vrea nimeni la muncă, s-a lenevit lumea, nu se mai găsește mână de lucru, pleacă toți în străinătate. Foarte greu se face acum agricultură, trebuie să fii mai mereu pe câmp', mai susțin apropiații lui Dan Negru.

Prezentatorul atrage bani și din imobiliare. El are mai multe clădiri de birouri pe care le închiriază, atât în București, cât și în Timișoara.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton