Dan Negru își încurajează copiii să fie atrași de concursurile de cultură generală: „Îi iau cu mine prin țară. Gândind cu mintea lor, devin liberi”

.

Emisiunile de cultură generală pe care le realizează la Kanal D i-au sporit popularitatea. Dan Negru e pe val și primește din ce în ce mai des invitații de a prezenta în țară, în licee, tot felul de concursuri de cultură generală, iar asta îl bucură, pentru că îi vede pe tineri pasionați de asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

De multe ori, prezentatorul mărturisește că se antrenează acasă, pentru că organizează alături de cei doi copii, Dara și Bogdan, concursuri de cultură generală. Dan Negru recunoaște că a ales ca Dara și Bogdan să meargă la o școală de stat și nu ține ca ei să studieze în străinătate. Ba mai mult, prezentatorul nu și-a dorit pentru ei o viață în lumina reflectoarelor.

dan negru 88dan negru 88

Dan Negru își aduce copiii la concursurile de cultură generală

Dan Negru și-ar dori ca în România să existe mai multe emisiuni de cultură generală, așa cum se întâmplă în alte țări.

„Suntem țara cu cele mai puține quiz la TV din toată Europa. Publicul de quiz e liber pentru că gândește cu mintea lui de asta mă bucur că fenomenul quiz crește mult printre cei tineri. Gândind cu mintea lor, devin liberi', a mai Dan Negru pentru Click.

„Îi țin pe copiii mei departe de TV, dar încerc să-i conving că cultura generală le sporește mintea. De asta îi iau cu mine la concursurile pe care le prezint prin țară', a mai spus Dan Negru.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum se înțeleg acum și cât de des se întâlnesc: „Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Esca susține că profesia a ajutat-o mult să treacă peste momentele personale dificile: „Aveam mereu în minte că orice s-ar întâmpla, nu e treaba telespectatorilor…”. Ce spune despre rolul lui Adrian Sârbu în cariera sa / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol s-a operat pentru a-și îndepărta cicatricea rămasă după cezariană: „Aveam un surplus de piele și grăsime, era ca un buzunărel”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu discută cu băieții ei despre fete și relații intime: „Mi-a povestit că s-a și sărutat cu o fată. E pe drumul cel bun'

Citește și: Ce mare a crescut fiul Roxanei Ciuhulescu și al lui Silviu Bulugioiu! Imagini adorabile cu Cezar la 6 ani, în costum cu papion

Dan Negru a jucat baschet în adolescență

Dacă ar trebui să își aleagă un domeniu pe celebra podea de la The Floor', cel mai probabil Dan Negru și-ar alege baschetul, un sport pe care l-a urmat în copilărie și adolescență. În copilărie, Negru juca baschet până la 7-8 ore pe zi, alimentat de dorința de a imita jucătorii de elită de la acea vreme.

„Până în clasa a cincea, a șasea, jucam fotbal non-stop. Apoi am descoperit baschetul, spre disperarea alor mei care voiau să învăț, să dau la facultate.  Eu eram tot timpul la baschet. Adică, ajunsesem la un moment dat să joc baschet cam 7-8 ore pe zi până când s-a supărat tata și nu m-a mai lăsat. Aveam veri întregi în care stăteam 7-8 ore la baschet. Jucam baschet pentru că fosta Iugoslavie avea la acea vreme cele mai bune echipe de baschet. Noi ne uitam la ei cum câștigă campionate mondiale, europene și atunci încercam să îi imităm', povestește Dan Negru.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton