„Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 suntem bătrâni. E o molimă”. Dan Negru, mesaj dur despre discriminarea de vârstă în România

 Radulescu Ruxandra
.

Dan Negru, mesaj dur despre discriminarea de vârstă în România. Dan Negru și-a exprimat revolta pe paginile de socializare cu privire la discriminarea de vârstă din televiziune. Vedeta Kanal D susține că mentalitatea românilor este una foarte ostilă față de persoanele în vârstă, de aceea în mass-media vârsta prezentatorilor nu depășește 60 de ani. Dan Negru susține că în fața publicului vedete precum Andreea Esca, Ștefan Bănică Jr., Smiley sau Delia Jr. sunt considerate în vârstă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru, mesaj dur despre discriminarea de vârstă în România. Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune din mass-media autohtonă și a fost denumit chiar și „regele audiențelor”. Dan Negru a părăsit Antena 1 pentru Kanal D, unde prezintă emisiunea de succes „Jocul Cuvintelor”. Dana Negru este foarte activ și pe social-media, unde își exprimă părerea despre anumite subiecte. Prezentatorul postat un mesaj foarte puternic despre discriminarea persoanelor în vârstă în societatea românească, acesta susținând că în mass-media persoanele trecute de 30 de ani sunt considerate „bătrâne”, dându-i ca exemplu pe Andreea Esca, Ștefan Bănică Jr, Delia și Smiley.

cine-l-a-numit-zgarcit-pe-dan-negrucine-l-a-numit-zgarcit-pe-dan-negru

Dan Negru, mesaj dur despre discriminarea de vârstă în România

Dan Negru este foarte revoltat de fenomenul discriminării pe criterii de vârstă, din societatea românească. Vedeta a menționat că, în lumea televiziunii, cei trecuți de 30 de ani nu au deloc șanse să-și construiască o carieră, fiind considerați bătrâni. Negru a făcut referire atât la el însuși, cât și la ceilalți colegi de breaslă.

Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 suntem bătrâni. Smiley sau Delia la 40 sunt și ei…Pentru că la noi bătrânețea începe la vreo 30 de ani! Azilul de bătrâni e o mentalitate!
Larry King devenea celebru la 54! Avea vreo șansă la noi ?
Televiziunile din România n-au niciun prezentator de știri trecut de 60 de ani deși in lumea civilizată știrile sunt prezentate de jurnaliști de peste 50-60 ani pentru că ei au experiență și credibilitate. Giani Morandi a prezentat anul ăsta San Remo la 78 de ani. La noi, varsta lui Gica Petrescu era subiect de bancuri!

Citește și: Dan Negru intervine în scandalul azilelor groazei: „Noi suntem singurii care punem riduri pe sufletele bătrânilor'

Citește și: Oana Zăvoranu a scăpat temporar de executarea silită în scandalul de șantaj: 'Am învins după mult timp. Începe să vină și soarele pe strada mea'

„Ole, Ole, ieși afară moșule” erau scandările împotriva Regelui Mihai in anii ’90. Regele avea atunci 70 de ani.
Regina Angliei a murit la 96 și varsta îi era un privilegiu.
La noi, după 60 de ani nu mai poți să accesezi niciun credit indiferent de venituri sau de avere. Băncile te consideră mort! Discriminarea de vârstă există in România. N-o spune nimeni!
E o molimă care atacă generație după generație și noi toți tăcem. România știe cel mai bine să transforme vârsta in regrete.
„, scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru, despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Dan Negru are o carieră impresionantă în televiziune, de peste 25 de ani. Se menține în continuare în topul audiențelor, spre deosebire de foștii săi colegi din „Generația de Aur’, ca Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cosmin Cernat, care au dispărut de pe micul ecran. Prezentatorul TV consideră că breasla a fost „șubrezită’ de un cerc vicios și că persoanele tinere angajate care să prezinte știri sunt „efect al sărăciei’.

„Televiziunea din România e singura din Europa care crede că apariția la tv se termină la 25 de ani. Domnișoarele angajate să prezinte știri sunt un efect al sărăciei. Un reporter tv de la noi câștigă ceva mai mult decât un casier la un hypermarket și astfel televiziunilor le convine să angajeze tineri fără pretenții materiale, dar care sunt fericiți că se văd la tv.

Cred că sunt singurul care a prezentat alături de ambele, și de Andreea și de Mihaela, show-uri tv. Am admirat mereu generozitatea și profesionalismul lor. Cea mai de succes prezentatoare a momentului în America e Ellen DeGeneres. Are 64 de ani. La noi n-avea nicio șansă, a spus Dan Negru pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton