Dan Negru, mesaj motivațional în ziua meciului România - Olanda, la EURO 2024: "Despre asta e galbenul din orașele europene. Nu despre fotbal. Sunt fanul Europei. Să fim și noi acolo"

 Dumba Gabriela
.

Dan Negru a transmis astăzi, în ziua marelui meci dintre România și Olanda, în optimile EURO 2024, un mesaj motivațional, primit cu emoție de microbiști. Prezentatorul Kanald D a vorbit despre evoluția sportului în România, despre diferențele de natură financiară dintre fotbaliști și la care sunt, de fapt, adevăratele probleme care stau în spatele succesului din lumea fotbalului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Dan Negru a reamintit și povestea de viață a lui Florin Niță, postarul Echipei Naționale a României, orfan de tată de la cinci ani, care a muncit într-o fabrică de cozonaci pentru a-și ajuta mama bolnavă. Parcursul sportivului este clar un exemplu de ambiție și determinare, aflate în ADN-ul poporului român dintotdeauna.

26.06.2024, xpsx, UEFA Euro 2024 Vorrunde, Slowakei – Rumänien v.l. jubel nach dem Spiel Achtelfinale Ianis Hagi (Rumäni26.06.2024, xpsx, UEFA Euro 2024 Vorrunde, Slowakei – Rumänien v.l. jubel nach dem Spiel Achtelfinale Ianis Hagi (Rumäni

Dan Negru, mesaj motivațional în ziua meciului România – Olanda, la EURO 2024

În contextul în care povestea impresionantă de viață a lui Florin Niță a devenit cunoscută în ultimele zile, Dan Negru a amintit faptul că românii sunt ambițioși, în ciuda dificultăților și a salariilor mici din țara noastră.

„Când Niță, portarul României, ambala cozonaci la o fabrică din Chiajna, Neuer, portarul Germaniei, avea medic personal la Shalke și venea cu ursulețul preferat la antrenament. Despre asta e tricolorul pe care-l vedeți azi pe toate străzile. Nu e despre fotbal. E despre ambiția celei mai slabe echipe ca valoare de piață. Adică a noastră! Nu ăștia suntem noi, toți?' a scris prezentatorul în postarea sa de pe Instagram.

Citește și: Soțul Ancăi Molnar, copleșit de dor la o săptămână de la moartea soției. Mesajul dureros postat de Claudiu Molnar: „De când ai plecat…' / Merge aproape zilnic la cimitir

Citește și: Emily Burghelea, implicată într-un accident grav în vacanță, în Mauritius: „Ne-am izbit frontal cu un TIR. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna' / A filmat impactul

Citește și: Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat: „Nu știu când va avea loc. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America…’ / Trupul neînsuflețit al actriței se află la capela cimitirului Bellu Catolic

Dan Negru: Galbenul de azi e despre noi, egalii lor! Și despre cel mai scurt îndemn de luptă din istorie, cel a lui Avram Iancu: „No gata! No hai!'

Dan Negru a transmis și un mesaj de încurajare pentru fotbaliștii Echipei Naționale și pentru români, în general, care nu trebuie să se lase doborâți de sărăcie și să nu se simtă inferiori în fața nimănui.

„Când am prezentat primul meu format internațional de TV, eu câștigam de 5 ori mai puțin decât prezentatorul italian a aceleiași emisiuni. A crescut de ieri salariul minim pe economie la noi. De trei ori mai mult ia un olandez. Fabricile, fermele, șantierele Europei nu rezistau fără românii care au muncit în ele în anii ăștia.

Generația mea a fost învățată să creadă că tot ce e românesc e prost, slab și corupt. Acum au venit copiii noștri. Despre asta e galbenul din orașele europene. Nu despre fotbal. Sunt fanul Europei. Să fim și noi acolo.

Prezentatorul italian care câștiga de 5 ori mai mult ca mine a ratat formatul după primul sezon. Eu l-am dus 4 ani! Noi, ăia care am vândut tot și acum importăm ce am vândut! Galbenul de azi e despre noi, egalii lor! Și despre cel mai scurt îndemn de luptă din istorie, cel a lui Avram Iancu: „No gata! No hai!' a mai punctat Dan Negru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton