Dan Negru, mesaj tranșant despre TVR după Eurovision: ”Devenim ridicoli și penibili. Sunt tâlharul de pe cruce...”. Ce spune despre retragerea sa din televiziune

.

Dan Negru, mesaj tranșant despre TVR după Eurovision. Ce spune despre retragerea sa din televiziune. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că România nu a primit nici măcar un punct la Eurovision 2023, foarte mulți fiind revoltați pentru că 'ne-am făcut de râs„. Ei bine, sunt numeroase persoane publice care au comentat despre acest aspect, iar așa cum era de așteptat, nu a lipsit nici Dan Negru. Acesta nu doar că și-a spus părerea despre prestația României la Eurovision 2023, ci a avut un mesaj dur și pentru TVR.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Știm cu toții faptul că Dan Negru este destul de direct și vocal când vine vorba despre România, indiferent în ce circumstanțe. Dacă în urmă cu mai mult timp a vorbit pe larg despre scumpirile de pe meleagurile românești, acum, nu a putut să nu își spună punctul de vedere privind participarea României la Eurovision și faptul că nu a înregistrat nici măcar un punct.

negru8negru8

Dan Negru a avut imediat după Eurovision 2023 o reacție, însă pe atunci nu a spus nimic despre TVR. Acum, nu s-a mai putut abține și a spus pe larg ceea ce gândește el despre televiziunea din România, dar nu numai. De asemenea, a vorbit inclusiv despre retragerea sa din televiziune, care se apropie din spusele lui.

Citește și: Dan Negru, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Moldova a cântat în limba română. Moldova e in finală. Mi-e rușine'

Citește și: Dan Negru, șocat de prețurile uriașe din Aeroportul Otopeni: „Noi între noi ne furăm. Un sandwich e mai scump decat un zbor low-cost”

Citește și: Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia: „Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și…”. Imagini de la nuntă

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni'. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

Dan Negru, mesaj tranșant despre TVR după Eurovision

Dan Negru știe că România nu a primit nici măcar un punct la Eurovision, explicând că-i este rușine de prestația noastră și felul în care ne-am prezentat pe scenă. Ei bine însă, este de părere că vina este în multe părți, una dintre ele fiind că de multe ori ne grăbim și o luăm înainte deși nu avem vreun motiv, astfel că devenim ridicoli în acest mod. De asemenea, despre TVR a spus clar: 'Emite și nimeni nu aude'.

'Nu am rămas în urmă, doar că uneori vrem să o luăm prea repede înainte. Vrem să fim avangardișți și devenim ridicoli și penibili. Posturile publice europene au programe care la noi sunt în exclusivitate la televiziunile comerciale. Vocea României', Românii au talent', Jocul Cuvintelor' trebuiau să fie la postul public de TV. Adrian Păunescu mi-a spus cândva o vorbă frumoasă: degeaba ai emițător dacă n-ai receptor. Asta e TVR azi. Emite și nimeni nu mai aude.„, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro.

Ce spune despre retragerea sa din televiziune

Dan Negru nu s-a oprit cu declarațiile doar la prestația României la Eurovision și la mesajul tranșant pentru TVR, ci a continuat șirul despre viața lui personală, dar și profesională. Este un nume ce nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de toată lumea, însă cu toate astea, deși are ani de carieră în spate, întrebarea despre retragerea din televiziune nu a întârziat să apară. Nu, nu are de gând să ia această decizie acum, ci atunci când nu o să se mai regăsească absolut deloc în ceea ce face pe micile ecrane.

'Dumnezeu a fost bun cu mine în anii ăștia în televiziune. Am colegi care au avut succes cu o singură emisiune sau la o singură televiziune. Eu am avut șansa mai multor succese, de la blonde la copiii, de la farse la revelioane, de la Jocul cuvintelor', la Ciao, Darwin' cu mama natură. Cândva, Valeriu Lazarov m-a sfătuit să demostrez că pot să am succes cu mai mult de o singură emisiune în televiziune spunându-mi că în Spania sau în Italia ești considerat „om de televiziune' abia după al treilea format cu succes de audiențe. Eu am avut norocul atâtor hituri doar pentru că am avut tăria să refuz formatele în care n-am crezut. Când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec.', a spus Dan Negru pentru sursa menționată mai sus.

Ce îl nemulțumește în televiziune pe Dan Negru

Dan Negru spune lucrurilor pe nume de fiecare dată, așa că după părerile și comentariile de mai sus despre Eurovision și TVR, acesta nu s-a sfiit să vorbească și despre ceea ce îl nemulțumește din punct de vedere al televiziunii. Prin urmare, a spus clar că trebuie să fie loc de evoluție și să se elimine discriminarea din punct de vedere al vârstei.

'Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură dar omul are dreptul să evolueze. Telecomanda e aceeași, noi putem să evoluăm. Sunt tâlharul de pe cruce, care s-a întors la final. Mă bucur că Jocul Cuvintelor', un concurs despre creiere, are un succes atât de mare la public. Deci, se poate.

Discriminarea pe bază de vârstă. Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise care spune că după 30 de ani ești bătrân asta pentru că televiziunile din România sunt prea multe și nu și-ar permite angajați cu experiență care au alte standarde finaciare. Dar, există discriminare de vârstă la noi, uitați-vă pe ecranele TV din România și pe cele din Italia, Anglia, America.„, a mai spus Dan Negru.

Cum se descurcă pe plan financiar, dar și ce spune despre afacerile pe care le are

De asemenea, în încheiere, Dan Negru a vorbit și despre cum se descurcă pe plan financiar. Nu, nu este doar un om foarte cunoscut de televiziune și un prezentator TV care s-a făcut remarcabil de-a lungul anilor, ci este și un om de afaceri. Acesta a vrut să se asigure într-un fel sau altul, așa că s-a lansat în domeniul afacerilor, de pe urma cărora încasează sume decente și se bucură de ce rol vrea pe micile ecrane, fără a merge după regulile altora.

E mult spus că am afaceri, am doar niște plase de siguranță care mi-au dat o mare relaxare în alegerea formatelor pe care urma să le prezint. Nu am fost presat de credite sau datorii și astfel n-am fost obligat să prezint orice show TV. Investițiile mele cu banii câștigați în TV mi-au dat relaxare să fac televiziune așa cum am vrut eu și nu cum mi-ar fi dictat alții.', a concluzionat Dan Negru pentru Ciao.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton