"Cirezile de proști sunt protejate de lege". Dan Negru, reacție acidă privind legea care interzice exmatricularea elevilor

 Dumitrache Laura
.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv de la noi din țară. Recent, omul de televiziune a avut o reacție acidă cu privire la legea adoptată prin care este interzisă exmatricularea elevilor. Vedeta tv consideră că profesorii au ajuns să fie controlați de elevi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru este activ pe rețelele de socializare, acolo unde abordează diferite subiecte. Prezentatorul tv ține legătura cu fanii săi din mediul online și este la curent cu tot ce se întâmplă nou în lume, Recent, Dan Negru a postat un mesaj pe Facebook și Instagram, unde vorbește despre legea adoptată în 2022, prin care este interzisă exmatricularea elevilor.

negru pozenegru poze

Prezentatorul emisiunii Jocul cuvintelor, de la Kanal D, a vorbit despre legea care a intrat în vigoare anul trecut, conform căreia, elevii care au rezultate slabe sau abateri disciplinare, să nu fie exmatriculati. Dan Negru este de părere că profesorii își fac meseria cu frică.

Citește și: Dan Negru, revoltat de cazul Anei Morodan, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan: „Televiziunile de la noi trebuie să-și recâștige moralitatea, chiar cu prețul de a pierde bani'

Citește și:Fiica lui Dan Negru muncește la 13 ani. Unde s-a angajat Dara: „Să vadă cum se câștigă banii'

Citește și:De ce a divorțat Mihaela Tatu de tatăl fiicei sale: „Când mi-am dorit ceva cu toată ființa, am plecat fără remușcări… „

Citește și:Anca Lungu revine în televiziune, cu o emisiune culinară, la Prima TV: „După aproape 5 ani de pauză…”

Dan Negru, reacție acidă privind legea care interzice exmatricularea elevilor

Dan Negru este activ pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărit de mii de utilizatori. Prezentatorul tv a postat recent un mesaj în mediul online, unde a abordat subiectul legii care a intrat în vigoare în septembrie 2022, conform căreia, elevii nu pot fi exmatriculați. Dan Negru a amintit de o întâmplare de pe vremea sa, când un coleg de-al său a fost exmatriculat.

Vedeta de la Kanal D susține că întâmplare a devenit o lecție pentru ceilalți colegi. 'Când eram în clasa a VIII, țin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lecția ne-a prins bine nouă, celor rămași, pentru că a cumințit toată școala. „, și-a începutul mesajul Dan Negru.

Dan Negru: „Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi”

Dan Negru și-a exprimat punctul de vedere și susține că profesorii din ziua de azi au ajuns să fie controlați de elevi. Prezentatorul tv este de părere că în timp ce mule ONG-uri se luptă cu diverse companii prin care să reducă numărul elevilor care abandonează școala, legea le oferă mai multă libertate. Astfel, Dan Negru le cere profesorilor să își recapete puterea în fața elevilor.

Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculați!  De la 1 septembrie au dat legea. Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea dacă profesorul e îngenunchiat de un derbedeu. Exmatriculați loazele din școli!  Redați-le puterea profesorilor! Azi, profesorii umblă-n vârful picioarelor să nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev că-i prost ajunge breaking news la televiziuni. Cică spunându-i adevărul, elevul poate să cadă in depresie. Cirezile de proști sunt protejate de lege. Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi și în locul doctorilor sunt profesorii care umblă-n vârful picioarelor să nu-i tulbure pe bolnavi. Rousseau avea dreptate: „copilul ajunge, după educația primită, pedeapsă sau răsplată!', a scris Dan Negru, pe conturile sale de socializare.

Legea care interzice exmatricularea elevilor

Pe 1 septembrie 2022 a intrat în vigoare legea privind interzicerea exmatriculării elevilor. Învățământul obligatoriu cuprinde învățământul preșcolar, învățământul primar, învățământul gimnazial și învățământul liceal, după cum este menționat în proiectul de lege.

Eliminarea dispozițiilor referitoare la exmatricularea elevilor, având în vedere faptul că dreptul la educație este de ordin constituțional. Prin urmare, măsura exmatriculării va fi posibilă numai pentru învățământul postliceal, care nu are caracter obligatoriu', se arăta într-un comunicat din vară al Ministerului Educației.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton