Dan Negru, premiat la VIVA! Party 2024, după mai bine de 30 de ani de televiziune: "Îmi cer iertare celor pe care i-am făcut bătrâni când ei aveau 50 de ani și eu 20"

 Dumba Gabriela
.

Dan Negru, amfitrionul quiz show-ului fenomen „Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, a fost premiat aseară, la gala aniversară VIVA! 2024, după o carieră spectaculoasă de peste 30 de ani în televiziune. Dan Negru a primit trofelul VIVA! chiar de la colega sa, Ilinca Vandici și și-a amintit cu această ocazie un moment special al carierei sale longevive si atat de bogate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Premiile VIVA! 2024, la petrecerea aniversară. Lista completă a laureaților. În această seară, în cadrul special de la Face Forest, se desfășoară Petrecerea VIVA!, unde cântăreți, actori, vedete TV și nu numai, influenceri, dar și prieteni ai revistei noastre și-au dat întâlnire pentru a celebra câștigătorii Premiilor VIVA! 2024, dar și pentru distracție și socializare.

448474864_1091088925914135_9006510950526343798_n448474864_1091088925914135_9006510950526343798_n

Dan Negru, moment special pe scena galei VIVA! 2024, când și-a ridicat premiul pentru o carieră fabuloasă în televiziune

Mai multe personalități care au avut și au un cuvânt greu de spus în domeniile lor de activitate au urcat aseară, pe scena galei aniversare VIVA! 2024, pentru a-și ridica trofeele care simbolizează meritele lor deosebite în actorie, televiziune sau muzică.

După mai bine de 30 de ani de televiziune, Dan Negru nu mai are nimic de demonstrat și, probabil, nici nu și-a dorit vreodată asta… Pur și simplu s-a dedicat pasiunii pentru televiziune și divertisment, iar de aici lucrurile au mers de la sine.

Am luat premiul ăsta de la VIVA azi. 25 de ani! Țin minte că prin 1998 prezentam Festivalul Mamaia și i-am dat atunci un premiu pentru întreaga activitate lui Stefan Iordache. Eu avem vreo 20 și el avea vreo 50… Mie se părea bătrân Iordache atunci, eu la vreo 20, el la vreo 50… Azi am ajuns eu la vârsta lui de atunci și îmi cer iertare celor pe care i-am făcut bătrâni când ei aveau 50 de ani și eu 20„, a scris Dan Negru pe Facebook, după ce și-a ridicat premiul pe care VIVA! i l-a acordat cu maxim respect și recunoștință.

Personalitate energică, complexă, cu experiență, prezentator, dar și scenarist și producător TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se constant, Dan Negru cucerește publicul făcând ceea ce știe mai bine – televiziune.

Ce i-a adus, peste ani, supranumele de Regele audiențelor? Profesionalismul, faptul că are o exuberanță aparte, că nu-și pierde niciodată energia și focusul și, cel mai important, faptul că nu vinde doar un produs și atât, ci și crede în el.

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant de valoare al unei generații de aur de oameni de televiziune, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de succes, iar în prezent se afla la cârma emisiunii-fenomen Jocul cuvintelor, la Kanal D, unde prezintă și „Tu urmezi”, formate de cultură generală ce se bucură de mare succes. Dar cine n-a făcut măcar un Revelion cu Dan Negru? Și asta spune tot!

Citește și: Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D:'I-am spus că nu o să…'

Citește și: Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D:„Contează mult liniștea de acasă’

Ce meserie a avut Dan Negru înainte de a deveni „regele audiențelor'

Înainte de a fi om de televiziune, Dan Negru a cochetat o perioadă cu contabilitatea. A abosolvit un liceu cu profil economic și, chiar înainte de a intra la facultate, s-a angajat în domeniu.

Am terminat liceul Economic, un liceu greu înainte de 89 și pentru că nu am intrat din prima la facultate am fost contabil. Apoi, m-am ținut doar de jurnalism, pe care încerc în anii ăștia să-l studiez mai bine printr-un doctorat la care am ajuns în anul trei.

E de învățat la orice vârstă. Sunt cel mai vârstnic doctorand și în grupa mea sunt doar puști de 20 de ani. Colegii mei, doctoranzi, nici nu erau născuți când eu eram veteran deja în revelioane', povestea Dan Negru în trecut.

Înainte de a-și începe cariera în televiziune, el a fost contabil la Spitalul „Victor Babeș' timp de un an. În 1991, el a debutat în radio, lucrând la Radio Timișoara, și din anul 1994, a început să-și desfășoare activitatea la TVR.

Din 2000, Dan Negru a fost angajat la Antena 1 timp de mai bine de două decenii. Munca sa l-a propulsat în topuri și astfel el a fost inclus în „Top Host European Broadcast' pentru capacitatea de a prezenta simultan emisiuni internaționale de succes în două țări: România și Republica Moldova.

El a câștigat notorietate prin emisiuni precum „Next Star', „Te pui cu blondele', „Ghicește vârsta', „Batem palma', „Fabrica de staruri', „Plasa de stele' și multe alte titluri celebre în lumea televiziunii. Cea mai recentă adiție la portofoliul său este emisiunea „„Jocul cuvintelor'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton